Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya

Son dakika Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aile ve sosyal politikalar bakanı fatma betül sayan kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 308 aile ve sosyal politikalar bakanı fatma betül sayan kaya haberi bulunmuştur. Tüm aile ve sosyal politikalar bakanı fatma betül sayan kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Övünç Madalyası kimlere verilir, nedir? Devlet Övünç Madalyası altın mı?
Devlet Övünç Madalyası kimlere verilir, nedir? Devlet Övünç Madalyası altın mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Devlet Övünç Madalyası Takdim töreninde konuşma yapınca Devlet Övünç Madalyası hakkında merak edileneler de arttı. Devlet Ödünç Madalyası kimlere verilir? Devlet Ödünç Madalyası ne işe yarar? Devlet Ödünç Madalyası nedir?
17.09.2020 Gündem
Yengesine cinsel istismarda bulunan zanlıya 27 yıl hapis
Yengesine cinsel istismarda bulunan zanlıya 27 yıl hapis Adana'da yengesine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Sezer B. toplam 27 yıl hapis cezasına mahkum edildi.
8.01.2019 Yaşam
Türkiye'nin sevgisini kazanmıştı... Ali dededen haber var
Türkiye'nin sevgisini kazanmıştı... Ali dededen haber var Bolu'nun Mudurnu ilçesinde ocak ayında sobayı tutuşturmak isterken çıkan yangında kurtulduktan sonra kedisini kucağında taşırken çekilen fotoğrafıyla hafızalara kazınan 83 yaşındaki Ali Meşe, Mudurnu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı öncülüğünde ve yardımseverlerin katkılarıyla inşa edilerek kendisine teslim edilen evde 3 kedisiyle yaşamını sürdürüyor.
27.11.2018 Yaşam
Hollanda'dan Türkiye'ye iş birliği mesajları
Hollanda'dan Türkiye'ye iş birliği mesajları Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok, ilişkilerin normalleşme sürecine girmesinden sonra yapacağı Türkiye ziyareti öncesinde AA'ya verdiği röportajda iş birliği mesajları iletti.
2.10.2018 Dünya
Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Türkiye'ye geldi
Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Türkiye'ye geldi Türkiye ile Hollanda arasında ilişkilerin normalleşme sürecine girmesinden sonra Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi olarak atanan Marjanne de Kwaasteniet, "Türkiye-Hollanda ilişkilerinde olumlu rol oynamayı ümit ediyorum." dedi.
24.09.2018 Gündem
Son dakika: Türkiye'nin yeni Hollanda Büyükelçisi Şaban Dişli oldu
Son dakika: Türkiye'nin yeni Hollanda Büyükelçisi Şaban Dişli oldu Türkiye'nin yeni Hollanda Büyükelçisi Şaban Dişli oldu.
7.09.2018 Siyaset
Cinsel saldırı davası sanığına 31 yıl hapis istemi
Cinsel saldırı davası sanığına 31 yıl hapis istemi Adana'da yengesine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık hakkında 31 yıl hapis cezası istendi.
7.08.2018 Yaşam
AK Parti’ye yeni A takımı
AK Parti’ye yeni A takımı 18 Ağustos’ta büyük kongresini yapmaya hazırlanan AK Parti’de, MKYK ile MYK’da önemli değişiklikler bekleniyor. A Takımı olarak nitelendirilen MKYK’da genç isimlere de yer verilebileceği belirtiliyor.
6.08.2018 Siyaset
Son dakika... Hollanda ile ilişkiler normalleşiyor
Son dakika... Hollanda ile ilişkiler normalleşiyor Bakan Mevlüt Çavuşoğlu Hollandalı mevkidaşıyla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
20.07.2018 Dünya
Ömür boyu nafaka sorunu çözülüyor
Ömür boyu nafaka sorunu çözülüyor Aile Bakanı Kaya, boşanmaların ardından bağlanan nafaka konusunda, “Kadınların ve erkeklerin mağdur olmayacağı bir sistem getiriyoruz” dedi
7.07.2018 Gündem
Enerji Bakanı Berat Albayrak Meclis'te yemin etti
Enerji Bakanı Berat Albayrak Meclis'te yemin etti 27. Dönem Parlamentosu, milletvekillerinin yemin töreni için saat 14.00'te toplandı. Renkli görüntülere sahne olan TBMM'deki tarihi günde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da Meclis kürsüsüne çıkarak yeminini etti
7.07.2018 Siyaset
Bakan Kaya’dan yeni nafaka düzenlemesi ile ilgili açıklama
Bakan Kaya’dan yeni nafaka düzenlemesi ile ilgili açıklama Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya yeni nafaka düzenlemesinin yolda olduğunun sinyallerini veren açıklamalar yaptı. Bakan Kaya, ‘Kadınların ve erkeklerin mağdur olmayacağı bir sistemi inşallah getiriyoruz’ dedi.
7.07.2018 Siyaset
Annelerini bu hale getirdiler
Annelerini bu hale getirdiler İzmir Bayraklı’da geçtiğimiz günlerde oğlu tarafından darp edildiği kameralara yansıyan yaşlı kadının 3 çocuğundan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
4.07.2018 Yaşam
Bakan Kaya: 2019'da 81 ile açılacak
Bakan Kaya: 2019'da 81 ile açılacak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, "2018 yılı içerisinde 40 ilde Sosyal Uyum Birimi açılışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. 2019 yılı içerisinde de 81 ilde tüm vatandaşların erişebileceği şekilde bu hizmeti yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Bu hizmetin yaygınlaştırılması ve daha etkin hale getirilmesi amacıyla bugün bu iş birliği protokolümüzü imzalayacağız." dedi.
2.07.2018 Siyaset
Gözler Erdoğan’ın yeni kabinesinde
Gözler Erdoğan’ın yeni kabinesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yönetim sisteminde nasıl bir kabine oluşturacağı merakla bekleniyor. Erdoğan’ın kabineye MHP’den isimleri alması da gündemde. Ak Parti’den dört veya beş ismin bakanlık için vekillikten istifası bekleniyor.
26.06.2018 Siyaset
AK Parti’de kutlama hazırlıkları sürüyor!
AK Parti’de kutlama hazırlıkları sürüyor! Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Genel Merkezi'nde hazırlıklar devam ediyor. Parti genel merkezi önündeki otopark alanı, ilerleyen saatlerde toplanması beklenen vatandaşlar için hazırlandı.
24.06.2018 Siyaset
Emine Erdoğan'dan huzurevi ziyareti
Emine Erdoğan'dan huzurevi ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çamlıca'daki Prof. Dr. Fahrettin Kerim ve Nilüfer Gökay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.
13.06.2018 Siyaset
Aile Bakanı Kaya Seçim Taksi'nin direksiyona geçti
Aile Bakanı Kaya Seçim Taksi'nin direksiyona geçti Seçim Taksi'de bu kez direksiyon başına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya geçti.
13.06.2018 Haber
Aile Bakanı Kaya Seçim Taksi'nin direksiyona geçti
Aile Bakanı Kaya Seçim Taksi'nin direksiyona geçti Seçim Taksi'de bu kez direksiyon başına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya geçti.
13.06.2018 Gündem
Son yolculuğunda yalnız bırakmadılar
Son yolculuğunda yalnız bırakmadılar Erdoğan Demirören’in cenazesine iş, medya, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Fatih Camii’nde erken saatlerden itibaren bir araya gelen kalabalık, taziye çadırının önünde uzun kuyruk oluşturdu.
11.06.2018 Gündem
Bakan videoyu izledi, anne ve 5 çocuğu koruma altına alındı
Bakan videoyu izledi, anne ve 5 çocuğu koruma altına alındı Afşin ilçesinde yaşayan şizofreni hastası anne ile 5 çocuğu, Aile ve Sosyal politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın talimatıyla koruma altına alındı.
10.06.2018 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gündemimizde af diye bir şey yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gündemimizde af diye bir şey yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim gündemimizde af diye bir şey yok. Yani bu konularda kimse bize farklı yaklaşım göstermesin." dedi.
9.06.2018 Siyaset
Emine Erdoğan iftarda şehit aileleriyle buluştu
Emine Erdoğan iftarda şehit aileleriyle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği iftar programında şehit aileleri ile bir araya geldi. Programda konuşan Emine Erdoğan, "Kudüs başta olmak üzere tüm dünya Müslümanları Türkiye’nin umut ışığına muhtaç. Myanmar’a, Pakistan’a, sömürülmüş Afrika ülkelerine gittiğimde bunu derinden hissediyorum" dedi.
8.06.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her zaman hayırla yad edilecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her zaman hayırla yad edilecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, "Her zaman hayırla yad edilecektir" dedi. Erdoğan, Demirören ailesini de telefonla arayarak başsağlığı diledi. Başbakan Binali Yıldırım, CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bakanlar da taziye mesajı yayımladı.
8.06.2018 Siyaset
Rum sanatçının tek hayali Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini tutmak
Rum sanatçının tek hayali Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini tutmak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın, Balıklı Rum Vakfı ve Gediatri Bölümü'nde ziyaret ettiği Rum sanatçı Yorgo Vaporidis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan için şarkı söyledi
5.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aile ve sosyal politikalar bakanı fatma betül sayan kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.