Aile Sağlığı Merkezi

Aile Sağlığı Merkezi

Son dakika Aile Sağlığı Merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aile Sağlığı Merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aile Sağlığı Merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aile Sağlığı Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aile sağlığı merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 549 aile sağlığı merkezi haberi bulunmuştur. Tüm aile sağlığı merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vali Köşger protokolü imzaladı: Sarıçam'a dev hizmet yolda!
Vali Köşger protokolü imzaladı: Sarıçam'a dev hizmet yolda! Adana'da Sarıçam'a bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hizmete sunulacak olan Aile Sağlığı Merkezi protokolü, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger tarafından onaylandı.
1.02.2024 Adana
Doktorlara saldıran 2 şüpheli tutuklandı, 1 firari aranıyor
Doktorlara saldıran 2 şüpheli tutuklandı, 1 firari aranıyor Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, aile sağlığı merkezinde doktorlara saldıran şüphelilerden 2'si tutuklanırken, firari kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Hasta ve hasta yakınlarının saldırısına uğrayan 3 doktorun ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
7.10.2023 Yaşam
Aile Sağlığı Merkezi'ni talan ettiler! 200 bin TL’lik hırsızlık
Aile Sağlığı Merkezi'ni talan ettiler! 200 bin TL’lik hırsızlık Diyarbakır'da Aile Sağlığı Merkezi'ne giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, bilgisayar ve klima motorlarının da bulunduğu yaklaşık 200 bin liralık malzeme çaldı.
7.09.2023 Yaşam
Aile hekimliğiyle ilgili önemli değişiklik! Bakan Koca açıkladı
Aile hekimliğiyle ilgili önemli değişiklik! Bakan Koca açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Plan ve Bütçe Komisyonundan geçen ve aile hekimliği kanununda değişiklik yapmayı amaçlayan kanun teklifinin detaylarını açıkladı. Bakan Koca, 'Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilen puanlama sistemi yerine, sözleşmeli çalışan Aile Hekimleri ile Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına devlet memurlarının tabi olduğu disiplin hükümlerinin uygulanmasını amaçlıyor.' dedi.
14.07.2023 Gündem
ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi?
ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi? Aile sağlığı elemanı olarak nitelendirilen Aile hekimliği bünyesinde çalışan hemşire, ebe, sağlık memuru (toplum sağlığı) ve acil tıp teknisyenleri kadro bekliyor. Kamu bünyesinde sözleşmeli olarak hizmet veren ASM çalışanları sık sık kadro isteklerini dile getiriyor. Peki, ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi?
28.04.2023 Çalışan Hakları
Bakan Kurum: 14 Mayıs eserlerin yarışı olacak ama karşıda eser yok
Bakan Kurum: 14 Mayıs eserlerin yarışı olacak ama karşıda eser yok   Üsküdar’da sertifika töreni, tapu dağıtımı, anahtar teslim ve temel atma programlarında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “İSMEK’i kapattılar. Biz daha iyisini, güzelini, buradaki hanım kardeşlerimizle inşa ettik. Şimdi de ÜSMEK’te mezunlar veriyoruz. Bu anlayışla çalışacağız, mezunlarımızı tebrik ediyorum. 14 Mayıs’ta çok kritik bir seçime gidiyoruz. Bu seçim eserlerle, hizmetlerin yarışı olacaktır. Ama görüyoruz ki karşıda herhangi bir eser, hizmet yok. Tek yaptıkları algı üretmek, yalanla, iftirayla ‘16 milyon İstanbulluya hizmet ediyoruz’ deyip de milleti ayrıştırmak” dedi.  
27.04.2023 Gündem
Bakan Koca: Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu gayet iyi
Bakan Koca: Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu gayet iyi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili ''Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu gayet iyi. Geçirmiş olduğu enfeksiyoz gastroenteritin etkisi azalmış durumda. En yakın zamanda programlarına devam edecekler'' dedi. 
27.04.2023 Gündem
Evlilik teklifini reddedince vurulmuştu! Emine hemşireden kahreden haber geldi
Evlilik teklifini reddedince vurulmuştu! Emine hemşireden kahreden haber geldi Karaman'da evlilik teklifini reddettiği için kuzeni Hüseyin Bağrıaçık'ın tabanca ile vurduğu hemşire Emine Ay, yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
13.04.2023 Yaşam
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı!
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş'ta açıklamalar da bulundu. Bakan Koca '"Valilik ve kaymakamlıklar açıklama yapana kadar şebeke suyunu içme suyu olarak kullanmayalım" dedi.
24.02.2023 Gündem
Bakan Koca taburcu edilen hasta sayısını açıkladı
Bakan Koca taburcu edilen hasta sayısını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da açıklamalarda bulunuyor. Bakan Koca, "Dün taburcu olan 1607 hasta ile taburcu olanların toplam sayısı 13 bin 612'dir. Yoğun bakım doluluk oranımız ise yüzde 78'dir" dedi. Bakan Koca, "Afet bölgesinde olası bulaşıcı hastalıklarla ilgili riskler, erken uyarı sisteminin kurulmasıyla şu an kontrol altındadır" ifadelerini kullandı.
18.02.2023 Gündem
Bakan Koca'dan 'Ömür Erez' açıklaması: Adalet, şiddete cevabını verdi
Bakan Koca'dan 'Ömür Erez' açıklaması: Adalet, şiddete cevabını verdi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Kartal'da silahlı saldırıya uğrayan hemşire Ömür Erez'n katiliyle ilgili verilen karara ilişkin açıklama yaptı.
30.01.2023 Gündem
Konutta 40 milyar liralık dev dönüşüm tamamlandı
Konutta 40 milyar liralık dev dönüşüm tamamlandı Cumhuriyet tarihinin en büyük dönüşüm projesinde sona gelindi. Elazığ ve Malatya’ya 40 milyar lira yatırımla yeni yaşam alanları inşa edildi. Yatay ve yöresel mimariye uygun 36 bin konut ve 1636 işyeri planlandı. 32 bini teslim edildi.
28.01.2023 Ekonomi
Sözleşmeliye kadro Meclis’e ne zaman gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’te, yürürlüğe gireceği tarih açıklandı mı?
Sözleşmeliye kadro Meclis’e ne zaman gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’te, yürürlüğe gireceği tarih açıklandı mı? Sözleşmeliye kadro konusu gündemdeki yerini koruyor. Bakan Bilgin tarafından TBMM'ye sunulan kanun teklifinin ne zaman yasallaşacağı bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Memur-SEN'in ortak çalışmaları ile yürütülen süreç Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla tamamlanacak. Kabine toplantısında gündeme gelecek olan sözleşmeliye kadro şartları neler, ne zaman verilecek, hangi tarihte yürürlüğe girecek? Sorularının yanıtı araştırılıyor.
9.01.2023 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Memur ve emekliye yüzde 25 zam
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Memur ve emekliye yüzde 25 zam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da "Sözleşmeliye Kadro Şöleni" programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranının yüzde 25 olarak uygulanacağını açıkladı.
3.01.2023 Gündem
Resmen değişti! Teşvik getirildi, muaf sayılacak
Resmen değişti! Teşvik getirildi, muaf sayılacak Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği’nde önemli değişiklikler yapıldı. Yeni dönemde, binaların bodrum katına yapılacak otopark alanlarının iki katı kadar alan emsal harici sayılarak, bodrum otoparkları teşvik edilecek.
1.01.2023 Ekonomi
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu.
22.12.2022 Gündem
İğrenç olay 12 yaşındaki kız çocuğu ağlayınca ortaya çıktı! Toplam 4 mağdur var
İğrenç olay 12 yaşındaki kız çocuğu ağlayınca ortaya çıktı! Toplam 4 mağdur var Çatalca’da bir Aile Sağlığı Merkezi’nde yaşanan olay mide bulandırdı. İddiaya göre dört kız çocuğunun muayene ettiği bir doktor iğrenç bir olaya imza attı.
9.12.2022 Yaşam
Eşi bacağından bıçakladı! Sağlık merkezine giderek yardım istedi
Eşi bacağından bıçakladı! Sağlık merkezine giderek yardım istedi İstanbul Sultangazi'de bir kişi, evde tartıştığı eşini bacağından bıçakladı. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, adam ise olayın ardından kaçarak uzaklaştı.
10.11.2022 Yaşam
Teyzesinin kızını vurmuştu, sebebi ortaya çıktı! Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti
Teyzesinin kızını vurmuştu, sebebi ortaya çıktı! Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti Karaman'da 28 yaşındaki Hüseyin B., 26 yaşındaki hemşire Emine A.'yı çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurup, aynı silahla intihara kalkışmıştı. Korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Hüseyin B.'nin platonik aşk beslediği öne sürülen ve teyzesinin kızı olan Emine A.'nın iş yerine elinde çiçekle gidip evlenme teklifi ettiği, reddedilince ayrıldığı, sonra tekrar gelip silahla saldırdığı belirlendi. Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti. Ayrıca Hüseyin B.'nin, Emine A.'nın adının baş harfini omzuna kesici aletle yazıp sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.10.2022 Yaşam
Platonik aşık dehşeti! Aile sağlık merkezinde korku dolu anlar
Platonik aşık dehşeti! Aile sağlık merkezinde korku dolu anlar  Karaman'da Hüseyin B. (28), hemşire Emine A.'yı (26) çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurdu, ardından da aynı silahla intihara kalkıştı. Hüseyin B.'nin, Emine A.'ya platonik aşk beslediği öne sürülürken, ikisinin de hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.
24.10.2022 Yaşam
Emine hemşireyi vurdu, intihara kalkıştı
Emine hemşireyi vurdu, intihara kalkıştı Karaman'da Hüseyin B. (28), hemşire Emine A.'yı (26) çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurdu, ardından da aynı silahla intihara kalkıştı. Hüseyin B.'nin, Emine A.'ya platonik aşk beslediği öne sürülürken, ikisinin de hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.
24.10.2022 Yaşam
Gelin 90, damat 77 yaşında! Sağlık ocağında başlayan aşk nikah masasına taşındı
Gelin 90, damat 77 yaşında! Sağlık ocağında başlayan aşk nikah masasına taşındı  Avcılar'da sağlık sorunları için gittikleri sağlık ocağında tanışan 90 yaşındaki Habibe Özdemir  ile 77 yaşındaki Muharrem Erdoğan, nikah masasında oturdu. Evlilik teklifinin kendisinden geldiğini belirten Habibe Özdemir, "Birbirimizi sevdik. Beğendim, oldu" dedi.
24.10.2022 Yaşam
Bakan Koca'dan İzmir'de aile hekimine sopalı saldırı sonrası açıklama
Bakan Koca'dan İzmir'de aile hekimine sopalı saldırı sonrası açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'in Torbalı ilçesinde mesai çıkışı sonrası üç kişinin sopalı saldırısına uğrayan Aile Hekimi Dr. Ekin Hürel Günay ile ilgili "Şüpheliler, Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması neticesinde, tutuklama istemiyle sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır" açıklamasında bulundu.
8.10.2022 Gündem
Doktora hakaret eden hasta hakkında flaş karar! Yolu hastaneden geçen herkesi ilgilendiriyor
Doktora hakaret eden hasta hakkında flaş karar! Yolu hastaneden geçen herkesi ilgilendiriyor Sağlık çalışanı milyonları ilgilendiren karar! Doktora bu sözleri söyleyenler yandı, para cezası var. Edirne'de aile hekimi Özlem Önal'a, reçete yazmadığı gerekçesiyle ‘Soytarı’ diyerek hakaret ettiği iddia edilen Orhan Ş., yargılandığı davada 7 bin 80 lira para cezasına çarptırıldı.
14.09.2022 Yaşam
Beşiktaş'ta hastane ek binasında yangın
Beşiktaş'ta hastane ek binasında yangın Beşiktaş'ta bulunan Sait Çiftçi Devlet Hastanesi ek hizmet binasının bodrum katında yangın çıktı. Binadaki hastalar tahliye edilirken, yangın kısa sürede söndürüldü. 
31.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Aile Sağlığı Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aile sağlığı merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.