Ahmet K

Ahmet K

Son dakika ahmet k haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet k ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet k haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet K

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet k gelişmeleri de dahil olmak üzere 777 ahmet k haberi bulunmuştur. Tüm ahmet k haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muğla'da kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü
Muğla'da kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü Muğla'nın Seydikemer ilçesinde kamyonla çarpışan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti.
5.05.2020 Yaşam
Sokağa çıkma kısıtlaması öncesi TEM'de kaza!
Sokağa çıkma kısıtlaması öncesi TEM'de kaza! Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde TEM Otoyolu'nda bir otomobil emniyet şeridinde bulunan 3 otomobile vurarak takla attı, kazada 5 kişi yaralandı
30.04.2020 Yaşam
FETÖ'nün sözde "Malezya ülke imamı" Konya'da yakalandı
FETÖ'nün sözde "Malezya ülke imamı" Konya'da yakalandı Konya'da düzenlenen operasyonda Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 2011-2013 yıllarında sözde "Malezya ülke imamı" olan Ahmet K. ile eşi yakalandı.
25.01.2020 Gündem
Mahrem imamdan FETÖ tutuklusu kardeşine "çözülmeyin" mektubu
Mahrem imamdan FETÖ tutuklusu kardeşine "çözülmeyin" mektubu Adana'da FETÖ/PDY üyeliği suçundan hükümlü "mahrem imam" Ercan K'nin aynı suçtan başka cezaevinde tutuklu kardeşine, "örgütte çözülmeyi ve gelecek itirafları önlemek" için kaleme aldığı mektubu ulaştırmaya çalıştığı tespit edildi.
4.09.2019 Gündem
Boydak Holding'in FETÖ sanığı eski finans müdürünün hapis cezası belli oldu
Boydak Holding'in FETÖ sanığı eski finans müdürünün hapis cezası belli oldu Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davasında yargılanan, Boydak Holding'in eski finans müdürüne 7 yıl 6 ay, aynı birimde daha önce şef olarak görev yapan kişiye ise 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası verildi.
4.04.2019 Gündem
Cinayeti tespih taneleri çözdü
Cinayeti tespih taneleri çözdü Bursa'da olay yerinde kopan tespih taneleri ile aydınlatılan cinayetle ilgili duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı cinayetin namus için işlendiğini belirterek, 3 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istedi.
12.12.2018 Yaşam
FETÖ'den tarihi seçim için kaos çağrısı!
FETÖ'den tarihi seçim için kaos çağrısı! Fetullahçı Terör Örgütü, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde kaos çıkarmak için çaba gösterdi. Tutuklu üyelerine HDP'ye oy verme çağrısı yapan FETÖ, seçim gününde de provokasyondan yana tavır aldı.
24.06.2018 Gündem
İstanbul'da sandık provokasyonundan FETÖ çıktı
İstanbul'da sandık provokasyonundan FETÖ çıktı İstanbul'da, okuma yazma bilmediğini söyleyerek kocası ve oğluyla birlikte oy kullanmak isteyen kadına izin verilmemesi üzerine olay çıkaran ailedeki baba ve oğul, FETÖ'den aranmaları bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.
24.06.2018 Gündem
Alkollü sürücü ortalığı birbirine kattı!
Alkollü sürücü ortalığı birbirine kattı! Konya'da, alkollü sürücünün kullandığı otomobilin üç araca çarpması sonucu 3'ü polis 7 kişi yaralandı.
12.03.2018 Yaşam
Ankara'da ele geçirildi! 0,8 litresi 47 milyon lira
Ankara'da ele geçirildi! 0,8 litresi 47 milyon lira Ankara Kaçakçılıkla Mücadele Şubesi ekiplerinin takibi sonucu düzenlenen operasyonda İran'dan yasa dışı yollardan getirdiği kobra zehrini satmaya çalışan şüpheli suçüstü yakalandı, kimyasal silahların ayrıştırılması, kanser tedavisi, doping ve kozmetik sanayisinde kullanıldığı belirtilen 0,8 litre kobra zehri ele geçirildi. Satılmak istenen 18 tüpteki zehrin piyasa değerinin yaklaşık 12,5 milyon dolar olduğu öğrenildi.
26.10.2017 Yaşam
'Eniştemi aldatıyor' deyip kardeşini vurdu
'Eniştemi aldatıyor' deyip kardeşini vurdu Gaziantep'te kardeşi tarafından vurulan kadın 15 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
18.03.2017 Yaşam
FETÖ'cü öğrencilere müebbet hapis istemi
FETÖ'cü öğrencilere müebbet hapis istemi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, 91 Hava Harp Okulu öğrencisi ile 2 komutan hakkında, üçer kez ağırlaştırılmış müebbet ile 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
PKK/KCK'nın sözde bölge sorumlusu yakalandı
PKK/KCK'nın sözde bölge sorumlusu yakalandı Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İç Anadolu bölge sorumlusu olduğu belirtilen Ahmet K, Ankara'da gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
DEAŞ süsüyle gasp yapanlar FETÖ’cü mü?
DEAŞ süsüyle gasp yapanlar FETÖ’cü mü? Gaziantep’te 10 gün önce terör örgütü DEAŞ operasyonu bahanesiyle Suriyeli iş adamının evine gece vakti baskın yapan polis kıyafetli şüphelilerin, aile fertlerinin ellerini kelepçeleyip kasadaki 1,5 milyon doları çaldığı iddiasıyla, aralarında 2 polis memuru ve FETÖ operasyonu kapsamında açığa alınan bir komiserin de bulunduğu 7 kişi yakalandı...
29.09.2021 Gündem
Karısının telefonuna casus yazılım yükleyip...
Karısının telefonuna casus yazılım yükleyip... İstanbul Sarıyer'de yaşayan elektrik mühendisi Ahmet K...
25.10.2016 Yaşam
Vahşi cinayetin arkasından defineciler çıktı
Vahşi cinayetin arkasından defineciler çıktı Kahramanmaraş’ta iki yıl önce işlenen vahşi cinayetin arkasından defineciler çıktı...
12.05.2016 Yaşam
Hünkar Karataş: Yeniden firar edeceğim
Hünkar Karataş: Yeniden firar edeceğim Tedavi edilmek üzere getirildiği Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nden firar eden ve dün gece yakalanan yeraltı dünyasının ünlü ismi Hünkar Karataş ve yakalandığı evin sahibi Ahmet K...
29.09.2021 Gündem
'Sihirli ses'in ardından bakın kim çıktı
'Sihirli ses'in ardından bakın kim çıktı Sihirli Ses Operasyonunda gözaltına alınan çete lideri Ahmet K...
17.10.2015 Yaşam
'Kız kardeşime tacizde bulunmuşsun' deyip...
'Kız kardeşime tacizde bulunmuşsun' deyip... GAZİANTEP’te, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta kadın adıyla profil açan ve tuzağa düşürdükleri genci buluşma bahanesiyle çağırdıkları yerde dövüp, parasını ve cep telefonunu gasp eden 3 şüpheli yakalandı...
4.03.2015 Yaşam
Gazetedeki ilan için gitti ama...
Gazetedeki ilan için gitti ama... Konya'da gazete ilanıyla ulaştığı kadınları silah zoruyla alıkoyduğu iddia edilen zanlı tutuklandı.
2.12.2014 Yaşam
Sahte paraları Merkez Bankası'na götürdü
Sahte paraları Merkez Bankası'na götürdü Sahte paraları Merkez Bankası'nda değiştirmek istediMerkez Bankası Samsun Şubesi'nde 86 adet 20 liralık sahte banknotu yeniletmek isteyen kişi yakalandı...
28.08.2013 Yaşam
Öğretmen adayı bombacı çıktı
Öğretmen adayı bombacı çıktı Terör örgütü PKK yanlısı Ahmet K...
29.09.2021 Gündem
Evden kaçtı, ailesini suçladı
Evden kaçtı, ailesini suçladı Antalya'da erkek arkadaşıyla birlikte olmakiçin evden kaçan genç kız, kendisini eve dönmesi için ikna etmeye çalışan anne vebabası hakkında "özgürlüğünü kısıtladıkları" iddiasıyla şikayetçi oldu...
27.03.2010 Yaşam
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular!
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular! Konya'da kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle lise öğrencisini kandırdı ve cinsel istismarda bulundu. 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Mandal, ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Mardin Derik'te 21 kişinin öldüğü kazanın duruşmasına 5 sanık da katılmadı; şoför ‘mevsimlik işçi’ olduğu için gelmemiş
Mardin Derik'te 21 kişinin öldüğü kazanın duruşmasına 5 sanık da katılmadı; şoför ‘mevsimlik işçi’ olduğu için gelmemiş Mardin’in Derik ilçesinde 2 TIR'ın neden olduğu, 1 polis memurunun şehit, 20 sivilin hayatını kaybettiği, 47 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin tutuksuz 5 sanığın yargılandığı davanın 5’inci duruşmasına sanıklar katılmadı. Sanık şoförlerden Yunus Şataflı’nın avukatı aracılığıyla mahkemeye ‘mevsimlik işçi’ olduğu için duruşmaya katılmama mazeretini bildirdiği belirtildi.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet K ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet k haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.