Agung Yanardağı

Agung Yanardağı

Son dakika Agung Yanardağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Agung Yanardağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Agung Yanardağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Agung Yanardağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan agung yanardağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 agung yanardağı haberi bulunmuştur. Tüm agung yanardağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bali'de Agung Yanardağı'nda patlama
Bali'de Agung Yanardağı'nda patlama Endonezya Volkanoloji ve Jeolojik Afet Azaltma Merkezinden (PVMBG) yapılan açıklamada, Bali’deki Gunung Agung Yanardağı'nda patlama meydana geldiği ve yanardağ çevresinde kül tabakası oluştuğu belirtildi.
30.12.2018 Dünya
Yanardağ patladı, tahliye başladı!
Yanardağ patladı, tahliye başladı! Bali'deki Agung Yanardağı dün akşam yeniden patlayıp lav ve kül püskürttü, yetkililer 1156 kişiyi bölgeden çıkardı.
3.07.2018 Dünya
Bali'de Agung Yanardağı'nda patlama
Bali'de Agung Yanardağı'nda patlama Endonezya'nın Bali Adası'ndaki Agung Yanardağı'nda patlama meydana geldi.
2.07.2018 Dünya
Bali'de Agung Yanardağı'ndaki hareketlilik
Bali'de Agung Yanardağı'ndaki hareketlilik Endonezya'nın Bali Adası'nda faaliyette olan Agung Yanardağı'ndan püsküren kül ve duman nedeniyle Bali ve Doğu Cava'daki havalimanlarının geçici süreyle uçuşlara kapatıldığı bildirildi.
29.06.2018 Dünya
Agung Yanardağı harekete geçti! Dumanlar 2 bin 500 metre yükseğe ulaştı
Agung Yanardağı harekete geçti! Dumanlar 2 bin 500 metre yükseğe ulaştı Endonezya’nın Bali Adası’nda faaliyette olan Agung Yanardağı yeniden kül ve duman püskürtmeye başladı. Bölgede alarm durumu en yüksek seviyede tutulurken, insanların bölgeye girişi bir süredir yasak. Çevresinden 50 bin kişinin tahliye edildiği Agung Yanardağı en son 1963'te patlamış ve yaklaşık bin 100 kişi hayatını kaybetmişti.
15.01.2018 Dünya
Agung Yanardağı yeniden kül püskürtmeye başladı
Agung Yanardağı yeniden kül püskürtmeye başladı Volkanoloji ve Jeolojik Afet Azaltma Merkezi (PVMBG), yanardağda meydana gelen küçük bir patlamayla çıkan kül ve dumanın 2 bin 500 metre yüksekliğe ulaştığını duyurdu.
23.12.2017 Dünya
Agung Yanardağı'nda hareketlilik! Uçuşlar iptal edildi
Agung Yanardağı'nda hareketlilik! Uçuşlar iptal edildi Endonezya'nın Bali Adası'ndaki Agung Yanardağı'ndan dumanların tekrar yükselmesiyle çok sayıda uçuş iptal edildi.
3.12.2017 Dünya
Son dakika... 'Kıyamet kopacak' Bilim insanlarından uyarı!
Son dakika... 'Kıyamet kopacak' Bilim insanlarından uyarı! Bilim insanları açıkladı: Uygarlıkları yok edebilecek kıyamet gibi bir süper yanardağ patlaması düşünüldüğünden daha yakın olabilir.
29.11.2017 Dünya
100 bin yolcu mahsur kaldı!
100 bin yolcu mahsur kaldı! Bali'deki uçuşların iptalinden olumsuz etkilenen yolcu sayısı 100 bini aştı
29.11.2017 Dünya
Ülkede alarm! On binlerce kişi tahliye ediliyor
Ülkede alarm! On binlerce kişi tahliye ediliyor Endonezya'nın Bali Adası'ndaki Agung Yanardağı'nda volkanik hareketliliğin artması nedeniyle bölgedeki on binlerce kişinin tahliye edildiği bildirildi.
27.11.2017 Dünya
Tehlike büyüyor! En üst düzeyde alarm verildi
Tehlike büyüyor! En üst düzeyde alarm verildi Endonezya'nın Bali Adası'nda en üst seviyede alarm verildi. Bali'deki havalimanı uçuşlara kapatıldı
27.11.2017 Dünya
Külünü bin 500 metre yükseğe püskürtüyor
Külünü bin 500 metre yükseğe püskürtüyor Endonezya’nın Bali Adası’ndaki Agung Yanardağı, bu hafta içinde ikinci kez kül püskürtmeye başladı.
26.11.2017 Dünya
Patladı patlayacak! 500 metreye ulaştı
Patladı patlayacak! 500 metreye ulaştı Salı günü yeniden faaliyete geçen Endonezya'nın Bali Adası'ndaki Mount Agung Yanardağı'ndan yükselen dumanlar dağın zirvesinden yukarıya 500 metreye ulaştı. Bölgede halk her an tahliye için hazır bekliyor. Alarm durumu ikinci seviyede.
26.11.2017 Dünya
50 yıl sonra büyük korku! 34 bin kişi anında tahliye edildi
50 yıl sonra büyük korku! 34 bin kişi anında tahliye edildi Endonezya'nın Bali Adası'ndaki Agung Yanardağı'ndan dumanlar yükseliyor. Bölgeden yaklaşık 34 bin kişi tahliye edildi. En son 1963 yılında patlayan yanardağ 100 kişinin hayatını kaybetmesine neden olmuştu.
25.09.2017 Dünya
Bali'de yanardağ alarmı! Yükseltildi!
Bali'de yanardağ alarmı! Yükseltildi! Endonezya’nın Bali Adası’ndaki Agung Yanardağı'nda volkanik ve tektonik hareketlerin artmasıyla bölgede alarm düzeyi yükseltildi.
14.09.2017 Dünya
Endonezya'da Anak Krakatau Yanardağı patladı
Endonezya'da Anak Krakatau Yanardağı patladı Endonezya'da Cava Adası'nın batı açıklarında yer alan Anak Krakatau Yanardağı'nda patlama meydana geldi.
11.04.2020 Dünya
Endonezya'da yanardağ uyarısı
Endonezya'da yanardağ uyarısı Endonezya'da Anak Krakatau (Krakatau'nun Çocuğu) Yanardağı'nda artan volkanik hareketlilik nedeniyle halka bölgeye yaklaşmamaları uyarısı yapıldı.
4.03.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Agung Yanardağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki agung yanardağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.