Ağlama Duvarı

Ağlama Duvarı

Son dakika ağlama duvarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ağlama duvarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ağlama duvarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağlama Duvarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağlama duvarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 ağlama duvarı haberi bulunmuştur. Tüm ağlama duvarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze’de son durum ne? Gazze’de ateşkes ilan edildi mi? Ateşkes ne zaman devreye girecek?
Gazze’de son durum ne? Gazze’de ateşkes ilan edildi mi? Ateşkes ne zaman devreye girecek? İsrail'in cuma günü başlattığı Gazze saldırıları üçüncü gününde Mısır'ın iki taraf arasında yaptığı arabuluculuk anlaşması kabul edildi. İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Refah bölgesini hedef alması sonucu 8 kişi hayatını kaybetmiş, saldırılarda toplam can kaybı 29'a yükselmişti. Ayrıca, İsrailli aşırı sağcı Milletvekili İtamar Ben-Gvir, polis eşliğinde işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, bazı Yahudi yerleşimciler, Aksa içinde yere yatarak dini ritüellerini yerine getirmişti. Peki, Gazze’de son durum ne? Gazze’de ateşkes ilan edildi mi? Ateşkes ne zaman devreye girecek? Gazze’deki çatışmalar sona erdi mi? İşte detaylar…
7.08.2022 Dünya
Linet: Ağlama Duvarı'nda hayallerimi yazdım ve gerçek oldu
Linet: Ağlama Duvarı'nda hayallerimi yazdım ve gerçek oldu İlk albümünü doğup büyüdüğü İsrail'de yapan, Türkiye'deki ilk albümünü ise 1995 yılında çıkaran Linet Menaşi, Girne'de sahneye çıktı. Hayallerinin gerçekleşip gerçekleşmediği sorulan şarkıcı, 11 yaşında okul gezisiyle Kudüs'teki Ağlama Duvarı'nda gittiğini açıklarken, yıllar öncesine ait dileğini paylaştı.
11.07.2022 Magazin
Numan Kurtulmuş'tan Mescid-i Aksa saldırılarına sert tepki
Numan Kurtulmuş'tan Mescid-i Aksa saldırılarına sert tepki AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK ekranlarında İsrail'in Mescid-i Aksa'da sebep olduğu şiddet ortamını yorumladı.
11.05.2021 Siyaset
Mescid-i Aksa nerede? Doğu Kudüs kimin, Doğu Kudüs İsrail tarafından ne zaman işgal edildi? Doğu Kudüs neresi, Doğu Kudüs haritası
Mescid-i Aksa nerede? Doğu Kudüs kimin, Doğu Kudüs İsrail tarafından ne zaman işgal edildi? Doğu Kudüs neresi, Doğu Kudüs haritası İslam aleminin kutsal kabul ettiği yerlerden biri olan Kudüs Mescid-i Aksa’da gerilim devam ediliyor. İsrail'in Filistin topraklarındaki saldırısı dünya gündemde yer almaya devam ediliyor. Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Ramazan ayının başından beri süren gerginlik dün doruk noktasına ulaştı. Filistin Özerk Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas gerginliğin tırmanmasından İsrail'i sorumlu tuttu. Hamas ise açıklamasında, İsrail'in "yaptıklarının bedelini ödeyeceğini” duyurdu. Peki Kudüs Mescid-i Aksa nerede?
11.05.2021 Gündem
Mescidi Aksa saldırısı nedeni ve son durum! Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı…
Mescidi Aksa saldırısı nedeni ve son durum! Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı… Mescidi Aksa saldırısı ile ilgili gelişmeler ve saldırının neden olduğu yoğun bir şekilde araştırıyor. İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'daki cemaate 3 gün önce yaptığı saldırı devam ediyor. İsrail polisinin Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate saldırısında 205 Filistinli yaralanmıştı. Dün de İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’da fanatik Yahudilerin baskınını önlemek için nöbet tutan Filisitinlilere saldırdı. İsrail polisi ile Filistinliler arasında Mescid-i Aksa'da yaşanan olayların üçüncü gününde, gerilim Gazze Şeridi'ne sıçradı. Hamas, İsrail topraklarına 300 roket atarken, İsrail füze ve uçaklarla karşılık verdi. İsrail'in hava saldırılarında 9’u çocuk, en az 22 kişi yaşamını yitirdi. Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı…
11.05.2021 Gündem
Kudüs neden önemli? İsrail Kudüs’e neden saldırıyor, Kudüs Müslümanlar için neden önemli, Kudüs meselesi nedir?
Kudüs neden önemli? İsrail Kudüs’e neden saldırıyor, Kudüs Müslümanlar için neden önemli, Kudüs meselesi nedir? Doğu Kudüs, Mescid-i Aksa'da ibadet etmek isteyen Filistinlilere yapılan İsrail saldırısı nedeniyle yeniden gündeme geldi. Nisan ayının son haftasında Filistinlilerin Ramazan geleneği; oruçlarını eski kentin Şam Kapısı'nın merdivenlerinde açmalarının engellenmesiyle başlayan gerginlik, Cuma günü Eski Şehir içerisinde bulunan Harem-üş Şerif'te devam etti. Cuma günü Mescid-i Aksa'da Filistinlilere İsrail polisi tazyikli su ve plastik mermiyle saldırdı. En son Pazartesi sabah namazını Mescid-i Aksa'da kılan ve ardından tekbir getirerek sloganlar atan Filistinliler, bazı noktalara barikatlar kurdu. İsrail polisi bir kez daha saldırdı. Üç gündür devam eden olaylarda Filistinli yetkililer, İsrail saldırılarında aralarında dokuzu çocuk 21 kişinin hayatını kaybettiğini, 300'e yakın kişinin yaralandığını duyururken, İsrail de 17 polisin yaralandığını açıkladı. Peki, İsrail Kudüs’e neden saldırıyor, Kudüs Müslümanlar için neden önemli, Kudüs meselesi nedir?
11.05.2021 Gündem
Jennifer Lopez deveye bindi!
Jennifer Lopez deveye bindi! Jennifer Lopez, sevgilisi Alex Rodriguez ve çocuklarıyla Tel Aviv konseri sonrası bir dizi etkinlik yaptı
4.08.2019 Magazin
Pompeo'dan Kuveyt, Lübnan ve İsrail'e ziyaret
Pompeo'dan Kuveyt, Lübnan ve İsrail'e ziyaret ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, bugün başlayacak Kuveyt, İsrail ve Lübnan ziyaretlerinde ikili ilişkileri, ortak çalışma alanlarını ve İran konusunu ele alacak.
19.03.2019 Dünya
İsrail, Ağlama Duvarı'ndaki istasyona Trump'ın adını verecek
İsrail, Ağlama Duvarı'ndaki istasyona Trump'ın adını verecek Kudüs ile Tel Aviv arasındaki yolculuk süresini yaklaşık 1,5 saatten 28 dakikaya düşürecek tartışmalı hızlı tren projesinin ana bölümü tamamlandı.
1.11.2018 Dünya
Camileri kapatan Kurz İsrail'de 'ağlıyor!'
Camileri kapatan Kurz İsrail'de 'ağlıyor!' Avusturya'da camileri kapatıp imamları sınır dışı etme kararı alan Kurz, İsrail'de Ağlama Duvarı'nı ziyaret etti.
12.06.2018 Dünya
İsrail'de yağmur duasına çıktılar! Bakan da katıldı!
İsrail'de yağmur duasına çıktılar! Bakan da katıldı! İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel, ülkeyi kuraklıktan kurtarmak için yağmur duası okuyan dini liderlerin arasına katıldı.
29.12.2017 Dünya
Trump dünyayı ateşe attı
Trump dünyayı ateşe attı ABD’nin onlarca yıllık dış politikasını çöpe atan Trump, tüm dünyanın ‘felaket olur’ uyarısına rağmen İsrail’in başkentini Kudüs olarak tanıdıklarını ilan etti. Filistin başta olmak üzere tüm Müslüman aleminde büyük protestolar başladı
29.09.2021 Gündem
ABD Başkanı Trump Filistin'e geçti!
ABD Başkanı Trump Filistin'e geçti! ABD Başkanı Donald Trump ilk yurt dışı ziyareti kapsamında Filistin'e geçti.
23.05.2017 Dünya
Trump, Ağlama Duvarı'nı ziyaret eden ilk ABD başkanı oldu!
Trump, Ağlama Duvarı'nı ziyaret eden ilk ABD başkanı oldu! İsrail'e resmi ziyarette bulunan ABD Başkanı Trump, Doğu Kudüs'teki kutsal mekanları gezdi
22.05.2017 Dünya
Trump, ilk İsrail ziyaretinde!
Trump, ilk İsrail ziyaretinde! İlk İsrail ziyaretindeki ilk konuşmasını Ben Gurion Havalimanı'nda yapan ABD Başkanı Trump, 'Ortadoğu'da barış için brilikte çalışma' mesajı verdi. İsrail Başbakanı Netanyahu ise Trump'ın ziyaretinin Arap-İsrail ilişkilerinde bir dönüm noktası olacağını söyledi.
22.05.2017 Dünya
Trump’tan İsrail ziyareti öncesi Filistin açıklaması
Trump’tan İsrail ziyareti öncesi Filistin açıklaması ABD Başkanı Trump, pazartesi günü İsrail’e yapacağı resmi ziyaret öncesi, İsrail-Filistin barışının sağlanmasına ilişkin büyük imkanların olduğuna inandığını söyledi.
19.05.2017 Dünya
Trump’tan İsrail’e Kudüs şoku
Trump’tan İsrail’e Kudüs şoku ABD Başkanı Donald Trump’ın ilk yurt dışı gezisinin ikinci durağı İsrail olacak. ABD Başkanı, İsrail işgali altındaki Kudüs’te bulunan Burak Duvarı’na (Ağlama Duvarı) ziyaretinde, bölgenin İsrail ait olmadığı gerekçesiyle yanında Başbakan Netanyahu’yu istemedi. Trump’ın bu tavrı İsrail’de şok etkisi oluşturdu.
19.05.2017 Dünya
İsrailli bakandan ABD'ye Kudüslü etek yanıtı
İsrailli bakandan ABD'ye Kudüslü etek yanıtı İsrail Spor ve Kültür Bakanı Miri Regev, Cannes Film Festivali’ne katıldığı elbise tartışmalara yol açtı.
18.05.2017 Dünya
İsrail'den BM'nin kararına sert tepki!
İsrail'den BM'nin kararına sert tepki! İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'den işgali altındaki Filistin topraklarında yer alan yasa dışı tüm yerleşim faaliyetlerini "derhal ve tamamen" durdurmasını talep eden Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) kararını reddettiklerini ve buna uymayacaklarını bildirdi. Alınan karar sonrası İsrail adına ilk açıklamayı yapan Enerji Bakanı Yuval Steinitz da, "ABD, Ortadoğu'daki tek müttefiki olan İsrail'i terk etti." demişti.
24.12.2016 Dünya
İsrail'in "Burak Duvarı'na uzanan" metro projesi
İsrail'in "Burak Duvarı'na uzanan" metro projesi İsrail, Tel Aviv metro hattını Doğu Kudüs'te Mescid-i Aksa'nın bitişiğindeki Burak Duvarı (Ağlama Duvarı) bölgesine uzatmayı planlıyor.
1.11.2016 Dünya
Çok tartışılan ziyaret başladı
Çok tartışılan ziyaret başladı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD’de Beyaz Saray tarafından ‘protokollerin ihlâli’ olarak tanımlanan iki günlük Washington ziyareti çerçevesinde pazartesi günü İsrail lobi kuruluşlarından Amerikan İsrail Halkla İlişkiler Komitesi'nde (AIPAC) bir konuşma yapacak.
2.03.2015 Dünya
‘Paralel yapı’ öz eleştirisi
‘Paralel yapı’ öz eleştirisi Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘paralel yapı’yı kastederek, “İhanetin nereden geleceğini kestiremezsiniz...
29.09.2021 Gündem
FLAŞ!  'Beni çok rahatsız ediyor'
FLAŞ! 'Beni çok rahatsız ediyor' CHP lideri, “Sadece bir çözüm süreci ismi var. Ne olduğunu kimse bilmiyor. Karşılıklı güvensizlik üzerine inşa edilen bir süreç başarıya ulaşamaz” dedi
29.09.2021 Gündem
Paylaştığı fotoğraf olay oldu!
Paylaştığı fotoğraf olay oldu! Justin Timberlake'nin Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf tepkiyle karşılandı.
30.05.2014 Magazin
Başbuğ'dan çok sert açıklama!
Başbuğ'dan çok sert açıklama! Avukatı aracılığıyla açıklama yayımladı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağlama Duvarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağlama duvarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.