Afgan

Afgan

Son dakika afgan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan afgan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını afgan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afgan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afgan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.842 afgan haberi bulunmuştur. Tüm afgan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Telefona bakarak yürürken vidanjörden önce rögara düştü
Telefona bakarak yürürken vidanjörden önce rögara düştü Burdur'da kaldırımda elindeki telefona bakarak yürüyen Afganistan uyruklu kişi, belediye personelinin çalışma yaptığı rögara düştü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
23.01.2024 Gündem
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı Afgan madenci Vezir Mohammed Nourtani kaçak olarak çalıştırılan maden ocağında fenalaştıktan sonra ormanda yanmış cesedi bulunmuştu. Nourtani'nin ölümüyle ilgili soruşturmada tutuklanan kaçak maden ocağı sahipleri Hakan Körnöş (45), Enver Gideroğlu (33) ve Körnöş'ün kuzeni Ahmet Aydın (51) ile adli kontrol şartıyla serbest kalan diğer şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheliler, ifadelerinde birbirlerini suçladı.
14.11.2023 Gündem
Kaçak ocakta öldüğü iddia edilen işçiye cinayet süsü vermişler! Şok eden detaylar
Kaçak ocakta öldüğü iddia edilen işçiye cinayet süsü vermişler! Şok eden detaylar Zonguldak'ta 50 yaşındaki Afgan uyruklu Mohammad Nourtani'nin yanmış cesedinin bulunmasının ardından yeni iddialar ortaya çıktı. Soruşturma devam ederken, olayın faili olduğu iddia edilen bir kişi ile diğer 5 şüphelinin sorguları sürüyor. Öte yandan, kaçak ocakta öldüğü öne sürülen işçinin, başka bir suçtan infazı bulunan şüphelilerin "infazımız yanar" düşüncesiyle cesede cinayet süsü verdikleri ileri sürüldü. Nourtani'nin sağken mi ölüyken mi yakıldığı ise adli tıptan gelecek olan raporla netleşecek.
12.11.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı katliama göz yumuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı katliama göz yumuyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi'nde konuştu. Batı'nın İsrail'e ateşkes çağrısında bulunmamasına tepki gösteren Erdoğan, "Bırakın eleştiriyi ateşkes çağrısı yapamayacak kadar acziyet içindeler. Kur'an-ı Kerim'i yakanlara göz yumanlar Filistin bayrağına dahi tahammül edemiyorlar." ifadelerini kullandı.
9.11.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş: Kendilerini üstün diğerlerini köle olarak görüyorlar
Numan Kurtulmuş: Kendilerini üstün diğerlerini köle olarak görüyorlar TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "İslam düşmanlığı yapan ya da Avrupa'nın dünyanın herhangi bir yerinde yabancı düşmanlığı yapan faşistler, ırkçılar onlar sadece bir ideolojinin zehirlediği insanlar olarak değil, aslında kendilerini üstün diğerlerini ise aşağıda köle olarak gördüğü için bu tavırların içine giriyorlar. Bakın İsrail-Filistin arasındaki çatışma zamanında maalesef insanlık tarihinin duyduğu en ağır gayriinsani lafı söyleten zihniyeti keşfetmeden sorunları çözemeyiz. Adam ne dedi? Hem de koskoca İsrail’in Savunma Bakanı. ‘Biz insansı bazı hayvanlarla savaşıyoruz’ dedi. Çünkü beyler, kendileri üstün seçilmiş millet, dünyanın geri kalanları onlar da insan bile değil, onları hayvan olarak görüyorlar" dedi.
19.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na hitap etti. 'Teröre göz yumanlar var' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye, Kuzey Afrika ve Sahel bölgesinde vekalet savaşlarının aracı haline dönüştürülen terörizm, kırılganlığı hızla artan uluslararası güvenlik iklimine onarılamaz zararlar veriliyor" ifadelerini kullandı. 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek BM'deki reform çağrısını yineleyen Erdoğan, "Güvenlik Konseyi artık dünya güvenliğinin teminatı olmaktan çıkmış, 5 ülkenin siyasi stratejilerin çarpışma haline gelmiştir" dedi. KKTC mesajı da veren Erdoğan, "Uluslararası toplumu, KKTC'nin bağımsızlığını tanımaya, bu ülkeyle diplomatik, siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz." diye konuştu.
19.09.2023 Gündem
İzmir'de derin dondurucu vahşeti! Tutuklanan caninin planı dehşete düşürdü
İzmir'de derin dondurucu vahşeti! Tutuklanan caninin planı dehşete düşürdü Türkiye günlerdir İzmir'deki vahşeti konuşuyor. Bayraklı'da derin dondurucudaki 4 cesetle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Öte yandan 'İzmir Kasabı' olarak anılan katil Saparmurad Hallyev tutuklandı.
21.06.2023 Gündem
Derin dondurucu vahşetinde cani katil her detayı döküldü! Korkunç plan ortaya çıktı
Derin dondurucu vahşetinde cani katil her detayı döküldü! Korkunç plan ortaya çıktı İzmir'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 3'ü kadın 4 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Saparmurad Hallyev, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisinin eve gidip pusuya yattığı ve cinayete kurban giden 4 kişiyi tek tek öldürüp, parçaladığı cesetleri derin dondurucuya koyduğu öğrenildi.
20.06.2023 Gündem
Özgür Özberk trafik magandası tarafından darp edildi
Özgür Özberk trafik magandası tarafından darp edildi Oyuncu Özgür Özberk, yaya geçidinden süratli geçtiği için uyardığı sürücü tarafından darp edildiğini öne sürdü.
20.06.2023 Magazin
Göç İdaresi: 42 bin 685 düzensiz göçmen sınır dışı edildi
Göç İdaresi: 42 bin 685 düzensiz göçmen sınır dışı edildi İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, düzensiz göçle mücadele kapsamında yılbaşından bu yana, 42 bin 685 düzensiz göçmenin sınır dışı edildiğini açıkladı.
12.06.2023 Gündem
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı Adı yıllardır hep uyuşturucuyla anılan ve ‘Türk Escobar’ diye bahsedilen 74 yaşındaki Örfi Çetinkaya’nın hikâyesi İstanbul Sarıyer’de gizlendiği villada son buldu. Uyuşturucu baronu Örfi Çetinkaya’nın lüks villadaki hayatı deşifre oldu. Hiç yanından ayırmadığı ve tekerlekli sandalyesinde sakladığı silahın da sırrı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
14.04.2023 Gündem
Afganistanlı 138 kaçak göçmen ülkelerine gönderildi
Afganistanlı 138 kaçak göçmen ülkelerine gönderildi Yurda farklı tarihlerde yasa dışı yollarla giren, güvenlik güçlerinin çalışmasıyla yakalanan Afganistan uyruklu 138 kaçak göçmen, Ağrı’dan uçakla ülkelerine gönderildi.
8.04.2023 Gündem
MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş tutuklandı
MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş tutuklandı MasterChef yarışmasının şampiyonu Uğur Kardaş, deprem bölgesinden çekip sosyal medyadan yayınladığı videoda, Afganlı bir şahsın enkazdan çıkarılan bir cenazenin kolunu kesip altınlarını çaldığını ileri sürdü. İddiasının asılsız olduğu anlaşılması üzerine gözaltına alınan Kardaş, halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma suçundan tutuklandı.
13.02.2023 Magazin
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek İçişleri Bakanı Süleyman Bakan Soylu, son günlerde bazı ülkelerin konsolosluklarını kapatmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, ABD Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake de tepki gösterdi.
3.02.2023 Gündem
Göç İdaresi Başkanı Ünlü: Bu yıl 8 bin 571 düzensiz göçmen sınır dışı edildi
Göç İdaresi Başkanı Ünlü: Bu yıl 8 bin 571 düzensiz göçmen sınır dışı edildi İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanı Savaş Ünlü, düzensiz göçle mücadelenin 2023 yılında da devam ettiğini bildirerek, “Bugünkü sefer 2023’ün Afganistan’a 9’uncu charter seferi. Bu yıl toplam 8 bin 571 düzensiz göçmenin ülkemizden sınır dışı işlemini gerçekleştirmiş durumdayız" dedi.
28.01.2023 Gündem
227 Afgan göçmen, ülkelerine gönderildi
227 Afgan göçmen, ülkelerine gönderildi Kocaeli ve çevre illerde yakalanan Afganistan uyruklu 227 kaçak göçmen, bugün ülkelerine gönderildi.
10.01.2023 Gündem
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı İstanbul Fatih'te bulunan bir kafede iğrenç bir olay yaşandı. Tuvalette tespit edildi, duyanlar paniğe kapıldı, polis ise şüpheliyi hemen gözaltına aldı. Skandalı müşterilerden Merve B. ortaya çıkarırken, mide bulandıran olay sonrası kadınlar, yaşadıklarını anlattı.
28.12.2022 Yaşam
Danimarka televizyonundan tam bir rezalet! 'Buna mizah diyorlar ama bildiğimiz ağır ırkçılık'
Danimarka televizyonundan tam bir rezalet! 'Buna mizah diyorlar ama bildiğimiz ağır ırkçılık' Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda 4.olan ve taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin alkışını toplayan Fas Milli Takımı ile ilgili Danimarka televizyonu ırkçı söylemlerde bulundu.
18.12.2022 Şampiy10
5 vatandaşını öldürüp, ülkesine kaçan Afgan için kırmızı bülten
5 vatandaşını öldürüp, ülkesine kaçan Afgan için kırmızı bülten Ankara'da, 5 Afganistan uyruklunun öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, cinayetleri işlediği ve ülkesine kaçtığı belirlenen M.O.Y. hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 
1.12.2022 Gündem
12 yaşındaki Afgan, küçük Arman'ı alevlerin arasına girip yanmaktan kurtardı
12 yaşındaki Afgan, küçük Arman'ı alevlerin arasına girip yanmaktan kurtardı Erzurum'da, Afganistan uyruklu ailenin yaşadığı evde, sobadan çıkan yangında alevlerin arasında kalan Arman Haseki'yi (4), mahallede arkadaşlarıyla oynayan aynı ülke vatandaşı Samıullah Mangal (12) kurtardı. Samıullah, tahta kapıyı tekmeyle kırıp içeri girerek evin bir köşesinde ağlayan Arman'ı dışarı çıkardı.
21.11.2022 Gündem
Telefon kullanan herkesi ilgilendiren karar! Bunu yaparken biz kez daha düşünün, taciz sayılıyor
Telefon kullanan herkesi ilgilendiren karar! Bunu yaparken biz kez daha düşünün, taciz sayılıyor İzmir'de güvenlik görevlisi Özge T.'yi (31), cep telefonundan arayıp, mesaj atarak arkadaşlık kurmak için birçok kez taciz ettiği iddiasıyla yargılanan Hasan Ali T.'ye (34) 2 yıl 3 ay, kadının numarasını verdiği ileri sürülen Mehmet Fatih B.'ye (30) ise 2 yıl hapis cezası verildi. Hakim, sanıkların cezalarında takdir indirimi de yapmadı. Özge T.'nin avukatı Nazlı Demir, "Bu dosyanın önemi, halk arasında 'takım elbise- kravat indirimi' olarak bilinen iyi hal indiriminin uygulanmamış olmasıdır" dedi.
11.11.2022 Yaşam
Afgan cinayeti nedir, Ankara’da 5 Afgan nasıl öldü?
Afgan cinayeti nedir, Ankara’da 5 Afgan nasıl öldü? Altındağ ilçesinde bir evde 5 Afgan'ın cansız bedeni bulundu. Peki, Afgan cinayeti nedir, Ankara’da 5 Afgan nasıl öldü?
11.11.2022 Yaşam
Ankara'da korkunç olay! Bir evde 5 ceset bulundu
Ankara'da korkunç olay! Bir evde 5 ceset bulundu Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir evde Afgan uyruklu 5 şahıs bıçaklanmış halde ölü bulundu. Şahısların 1 hafta önce öldüğü tahmin edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
10.11.2022 Gündem
Büyükşen cinayetinde son durum ne? Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayeti nasıl oldu?
Büyükşen cinayetinde son durum ne? Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayeti nasıl oldu? Konya'da Büyükşen cinayeti davası devam ediyor. Metin ve Necla Büyükşen çifti evlerinde maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmüştü. 3'ü tutuklu 4 sanığın yargılandığı Büyükşen davasında tanık dinlendi. Peki, Büyükşen cinayetinde son durum ne? Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayeti nasıl oldu? İşte detaylar…
25.10.2022 Gündem
Büyükşen çifti cinayeti davasında yeni gelişme
Büyükşen çifti cinayeti davasında yeni gelişme Konya'da komşularının adresine benzetilerek 4 yıl önce yanlışlıkla öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetiyle ilgili azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Esra Taş (28) ve sevgilisi Abdullah Başdemir (47), cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik (47) ile olaya yardım ettiği belirtilen, tutuksuz Zekeriya Okşen'in (40) yargılanmasına devam edildi. Mahkemede tanık olarak dinlenen adres karışıklığı nedeniyle annesi ile babası Büyükşen çiftine benzetilen  Esra Taş'ın eski sevgilisi Hüseyin K., ''Öldürme olayıyla ilgili herhangi bir bilgim yok. Esra ile aramızda çıkan dedikodularla ilgili bir tehdit almadım. Sadece Esra Taş ile birlikteliğim vardı'' dedi.   
24.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Afgan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afgan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.