Adriana Lima Sevgilisi

Adriana Lima Sevgilisi

Son dakika Adriana Lima sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adriana Lima sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adriana Lima sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adriana Lima Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adriana lima sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 adriana lima sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm adriana lima sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adriana Lima hamile! Sosyal medyadan böyle duyurdu
Adriana Lima hamile! Sosyal medyadan böyle duyurdu Dünyaca ünlü manken Adriana Lima, bir dönem Metin Hara ile yaşadığı aşkla çok konuşulmuştu. Brezilyalı güzel, bir süredir beraber olduğu yeni sevgilisinden hamile olduğunu duyurdu. Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan 40 yaşındaki mankenin paylaşımı kısa sürede dünyada gündem oldu.
19.02.2022 Magazin
Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı mı?
Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı mı? Dünyaca ünlü manken Adriana Lima, sevgilisi yazar Metin Hara'yı takip etmeyi bırakınca sosyal medya kullanıcıları birbirine girdi.
12.12.2018 Magazin
Adriana Lima ve Metin Hara'dan yatakta aşk pozu!
Adriana Lima ve Metin Hara'dan yatakta aşk pozu! Brezilyalı manken Adriana Lima, sevgilisi Türk yazar Metin Hara ile yataktayken çekilmiş bir fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı
21.05.2018 Magazin
Hasretine  dayanamadı
Hasretine dayanamadı Brezilyalı top model Adriana Lima, sevgilisi Metin Hara’nın hasretine dayanamayarak İstanbul’a geldi.
22.03.2018 Magazin
Adriana Lima tam Türk oldu!
Adriana Lima tam Türk oldu! Yazar Metin Hara ile geçen yaz aşk yaşamaya başlayan ve magazin gündeminden düşmeyen Brezilyalı top model Adriana Lima, Türk tatlılarına olan hayranlığını bir kez daha gösterdi.
8.02.2018 Magazin
Metin Hara paylaştı! Adriana Lima...
Metin Hara paylaştı! Adriana Lima... Yazar Metin Hara, model sevgilisi Adriana Lima'nın olduğu bir paylaşımda bulundu.
1.12.2017 Magazin
Aşkı seçtim
Aşkı seçtim Dünyaca ünlü Brezilyalı top model Adriana Lima, sevgilisi Metin Hara ile ilişkilerinin başladığı gün çekilen fotoğrafı Instagram’da yayınladı
11.11.2017 Magazin
Adriana Lima öpmeye doyamadı!
Adriana Lima öpmeye doyamadı! Aşkları başladığı günden beri sürekli bitecek gözüyle bakılan Adriana Lima ve Metin Hara, "Aşkımız dolu dizgin devam ediyor" mesajı verir gibi fotoğraf paylaştı.
14.09.2017 Magazin
Adriana Lima'ın aşkı kısa mı sürdü?
Adriana Lima'ın aşkı kısa mı sürdü? Adriana Lima sevgilisi Metin Hara'nın aşk kolyesini boynundan çıkardı.
23.07.2017 Magazin
Metin Hara ve Adriana'ya açıkça soruldu: Reklam için mi?
Metin Hara ve Adriana'ya açıkça soruldu: Reklam için mi? Adriana Lima ve Metin Hara'ya birlikte gittikleri restoran çıkışında 'reklam aşkı' iddiaları soruldu. İkili bu soruya cevap vermek istemedi.
13.07.2017 Magazin
Deniz Seki ve Adriana Lima sarmaş dolaş
Deniz Seki ve Adriana Lima sarmaş dolaş Bodrum'da tatil yapan Brezilyalı ünlü manken Adriana Lima ve sevgilisi Metin Hara, gittikleri balık restoranında Deniz Seki ve nişanlısı ile karşılaştı. Lima ile Seki sarmaş dolaş oldu.
12.07.2017 Magazin
Adriana Lima, Julian Edelman’dan ayrıldı!
Adriana Lima, Julian Edelman’dan ayrıldı! Ünlü süper model Adriana Lima, Amerikan futbolcusu olan sevgilisi Julian Edelman’dan ayrıldı.
9.03.2017 Magazin
Adriana Lima ile Andre Lemmers, Cannes'da aşka geldi!
Adriana Lima ile Andre Lemmers, Cannes'da aşka geldi! Uzun yıllar Victoria's Secret modeli olarak görev yaptıktan sonra gözyaşları içinde podyuma veda eden Adriana Lima, geçtiğimiz ağustos ayında oğlu Cyan'ın doğumuyla üçüncü kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Yavaş yavaş eski formuna kavuşan Brezilyalı eski model, sevgilisi Andre Lemmers'la Cannes Film Festivali'ne konuk oldu.
19.05.2023 Magazin
Adriana Lima oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı!
Adriana Lima oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Geçen Ağustos ayında üçüncü kez anne olan top model Adriana Lima, ailesinin en küçük üyesini sonunda sosyal medyadaki takipçileriyle tanıştırdı. Ünlü model hamilelik kilolarıyla da eleştirilerin hedefindeydi.
11.12.2022 Magazin
Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi?
Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi? Ünlü model Adriana Lima mesleği nedeniyle fiziksel görünümüne her zaman özen gösterdi. Daha önceki iki hamileliğinin ardından kısa sürede formuna kavuşan Lima da bu kez aynı durum tekrarlanmadı. Ünlü model kilolarıyla tartışma konusu oldu.
2.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Adriana Lima Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adriana lima sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.