Adriana Lima İnstagram

Adriana Lima İnstagram

Son dakika Adriana Lima instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adriana Lima instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adriana Lima instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adriana Lima İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adriana lima instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 adriana lima instagram haberi bulunmuştur. Tüm adriana lima instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda!  'Dünya onun karşısında eğilir'
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda! 'Dünya onun karşısında eğilir' Brezilya Milli Takımı ile 1958, 1962 ve 1970'te Dünya Kupası zaferi yaşayan, Pele olarak bilinen tam adıyla Edson Arantes do Nascimento, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Kansere yenik düşen futbol efsanesi için art arda veda mesajları paylaşıldı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima da Pele için duygusal bir veda paylaşımı yaptı.
30.12.2022 Magazin
Adriana kafaları karıştırdı!
Adriana kafaları karıştırdı! Dünyaca ünlü top model Adriana Lima, Instagram hikayesinden paylaştığı bir alıntıyla kafaları karıştırdı.
13.05.2019 Magazin
Adriana Lima yüzünü güldürdü
Adriana Lima yüzünü güldürdü Victoria's Secret'tan emekli olan Adriana Lima, önceki gün 100 yaşına giren büyükannesinin doğum gününü kutladı.
15.04.2019 Magazin
Adriana Lima çıldırdı: Yeter!
Adriana Lima çıldırdı: Yeter! Dünyaca ünlü süper model Adriana Lima, sonunda suskunluğunu bozdu.
22.12.2018 Magazin
"Önce karımı arayayım..."
"Önce karımı arayayım..." Adriana Lima, Instagram paylaşımıyla dikkat çekti.
28.11.2018 Magazin
Adriana Lima ve Metin Hara'dan yatakta aşk pozu!
Adriana Lima ve Metin Hara'dan yatakta aşk pozu! Brezilyalı manken Adriana Lima, sevgilisi Türk yazar Metin Hara ile yataktayken çekilmiş bir fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı
21.05.2018 Magazin
Adriana Lima fena yakalandı!
Adriana Lima fena yakalandı! Adriana Lima erkek arkadaşı Metin Hara'yı kıskandı
6.05.2018 Magazin
Adriana Lima sınırları zorladı!
Adriana Lima sınırları zorladı! Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima, karın kaslarını göstermek istediği paylaşım ile cesaretini konuşturdu.
13.04.2018 Magazin
Sen benim kralımsın
Sen benim kralımsın AdrIana Lima, Türkiye’ye dönen sevgilisi Metin Hara’ya özlemini şu sözlerle anlattı.
21.03.2018 Magazin
Adriana'dan Metin Hara'ya: Seni özlüyorum!
Adriana'dan Metin Hara'ya: Seni özlüyorum! Amerika'da yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima, iş programı nedeniyle bir süredir ayrı kaldıkları sevgilisi Metin Hara’ya olan özlemini sosyal medya üzerinden dile getirdi.
2.03.2018 Magazin
'Kadınları 'tavlanacak' mahluk olarak görme'
'Kadınları 'tavlanacak' mahluk olarak görme' Adriana Lima'nın sevgilisi Metin Hara, kendisine kitap konusu için öneride bulunan takipçisine "Kadınları 'tavlanacak' mahluk olarak görme" sözleriyle karşılık verdi.
8.02.2018 Magazin
Adriana Lima tam Türk oldu!
Adriana Lima tam Türk oldu! Yazar Metin Hara ile geçen yaz aşk yaşamaya başlayan ve magazin gündeminden düşmeyen Brezilyalı top model Adriana Lima, Türk tatlılarına olan hayranlığını bir kez daha gösterdi.
8.02.2018 Magazin
Metin Hara şokta! Adriana Lima bıraktı...
Metin Hara şokta! Adriana Lima bıraktı... Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Türk sevgilisi Metin Hara'yı sosyal medyada takip etmeyi bıraktı. Adriana'nın bu hareketi "Ayrıldılar mı?" sorusunu akıllara getirdi.
20.12.2017 Magazin
Adriana Lima'dan radikal karar! Değiştiriyor...
Adriana Lima'dan radikal karar! Değiştiriyor... Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima'dan anlamlı mesaj...
20.12.2017 Magazin
'Bu güzel ruhlarla tanıştım'
'Bu güzel ruhlarla tanıştım' Yazar Metin Hara ile mutlu bir beraberliği olan Brezilyalı model Adriana Lima, sosyal medya hesabından şarkıcı Ricy Martin ve Rita Ora ile çekilmiş fotoğrafını paylaştı.
8.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Adriana Lima İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adriana lima instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.