Adriana Lima Metin Hara

Adriana Lima Metin Hara

Son dakika Adriana Lima metin hara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adriana Lima metin hara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adriana Lima metin hara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adriana Lima Metin Hara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adriana lima metin hara gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 adriana lima metin hara haberi bulunmuştur. Tüm adriana lima metin hara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü dergi, Adriana Lima ile Metin Hara'nın ayrıldığını duyurdu
Ünlü dergi, Adriana Lima ile Metin Hara'nın ayrıldığını duyurdu Türkiye’de çıkan ayrılık haberlerini paylaştıkları fotoğrafla yalanlayan Adriana Lima-Metin Hara çifti bu defa dünya basınının gündeminde! People Dergisi, bir buçuk yıldır beraber olan çiftin ayrıldığını duyurdu
22.01.2019 Magazin
Adriana Lima Metin Hara ile olan son fotoğrafını da sildi
Adriana Lima Metin Hara ile olan son fotoğrafını da sildi Adriana Lima, geçen ay ayrıldığı Metin Hara’yı maziye gömdü. Ayrılıktan hemen sonra ünlü yazarı Instagram’da takipten çıkaran Brezilyalı model, önceki gün de Metin Hara’yla paylaşmış olduğu son fotoğrafını da profilinden sildi
10.01.2019 Magazin
Kate Moss'un göbek detoksu!
Kate Moss'un göbek detoksu! Tatil için 4 yıldır Bodrum'u tercih eden dünyaca ünlü model Kate Moss sezonu açtı. Zayıflama kampında yakalanan güzel model, aldığı kilolarla dikkati çekti.
30.04.2018 Magazin
Adriana sevgilisini ailesiyle tanıştırdı!
Adriana sevgilisini ailesiyle tanıştırdı! Dünya basınında Metin Hara ile ayrıldığı söylenen Adriana Lima'nın hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Adriana, Metin'i ailesiyle tanıştırdı.
14.03.2018 Magazin
Adriana Lima hamile mi?
Adriana Lima hamile mi? ABD medyasının ayrıldıkları yönünde iddialar ortaya attığı Metin Hara ve Adriana Lima çiftinin çocuk beklediği ortaya çıktı.
8.03.2018 Magazin
Metin Hara'dan 'ayrılık' açıklaması!
Metin Hara'dan 'ayrılık' açıklaması! Amerikan basını bir süredir birlikte olan Metin Hara ile Adriana Lima çiftinin ayrıldığını duyurmuştu. Metin Hara'dan 'ayrılık'la ilgili açıklama geldi. Peki Metin Hara ile Adriana Lima ayrıldı mı? İşte o açıklama...
7.03.2018 Magazin
Amerikan basınından ayrılık iddiası!
Amerikan basınından ayrılık iddiası! Amerikan basını bir süredir birlikte olan Metin Hara-Adriana Lima çiftinin ayrıldığını duyurdu. Haber, 'Lima piyasaya geri döndü' başlığıyla duyurdu.
6.03.2018 Magazin
Adriana'dan Metin Hara'ya: Seni özlüyorum!
Adriana'dan Metin Hara'ya: Seni özlüyorum! Amerika'da yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima, iş programı nedeniyle bir süredir ayrı kaldıkları sevgilisi Metin Hara’ya olan özlemini sosyal medya üzerinden dile getirdi.
2.03.2018 Magazin
'Kadınları 'tavlanacak' mahluk olarak görme'
'Kadınları 'tavlanacak' mahluk olarak görme' Adriana Lima'nın sevgilisi Metin Hara, kendisine kitap konusu için öneride bulunan takipçisine "Kadınları 'tavlanacak' mahluk olarak görme" sözleriyle karşılık verdi.
8.02.2018 Magazin
Adriana Lima tam Türk oldu!
Adriana Lima tam Türk oldu! Yazar Metin Hara ile geçen yaz aşk yaşamaya başlayan ve magazin gündeminden düşmeyen Brezilyalı top model Adriana Lima, Türk tatlılarına olan hayranlığını bir kez daha gösterdi.
8.02.2018 Magazin
Metin Hara şokta! Adriana Lima bıraktı...
Metin Hara şokta! Adriana Lima bıraktı... Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Türk sevgilisi Metin Hara'yı sosyal medyada takip etmeyi bıraktı. Adriana'nın bu hareketi "Ayrıldılar mı?" sorusunu akıllara getirdi.
20.12.2017 Magazin
Adriana Lima'dan radikal karar! Değiştiriyor...
Adriana Lima'dan radikal karar! Değiştiriyor... Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima'dan anlamlı mesaj...
20.12.2017 Magazin
Adriana Lima'nın sevgilisi Metin Hara herkesi ağlattı!
Adriana Lima'nın sevgilisi Metin Hara herkesi ağlattı! Dünya çapında ünlü isimlerin konuşmalar yaptıkları TEDX sahnesi Metin Hara'yı ağırladı.
10.11.2017 Magazin
Adriana Lima-Metin Hara çifti ile dalga geçti!
Adriana Lima-Metin Hara çifti ile dalga geçti! Oyuncu Enis Arıkan, Türk yazar Metin Hara'nın Brezilyalı model Adriana Lima'yı öperken verdiği pozla dalga geçti.
11.10.2017 Magazin
Adriana Lima öpmeye doyamadı!
Adriana Lima öpmeye doyamadı! Aşkları başladığı günden beri sürekli bitecek gözüyle bakılan Adriana Lima ve Metin Hara, "Aşkımız dolu dizgin devam ediyor" mesajı verir gibi fotoğraf paylaştı.
14.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Adriana Lima Metin Hara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adriana lima metin hara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.