Adriana Lima Bikini

Adriana Lima Bikini

Son dakika Adriana Lima bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adriana Lima bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adriana Lima bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adriana Lima Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adriana lima bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 adriana lima bikini haberi bulunmuştur. Tüm adriana lima bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adriana Lima tam Türk oldu!
Adriana Lima tam Türk oldu! Yazar Metin Hara ile geçen yaz aşk yaşamaya başlayan ve magazin gündeminden düşmeyen Brezilyalı top model Adriana Lima, Türk tatlılarına olan hayranlığını bir kez daha gösterdi.
8.02.2018 Magazin
'Her gün rüyada gibiyim'
'Her gün rüyada gibiyim' Şangay’da gerçekleşen 22. Victoria’s Secret Fashion Show 2017’de yine tüm dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü “melek” Adriana Lima kariyeri için “Benzersiz bir hayalin içinde yaşıyorum. Her gün rüyada gibiyim” diyor.
25.11.2017 Magazin
Yenge'den yürek hoplatan seksi paylaşımlar!
Yenge'den yürek hoplatan seksi paylaşımlar! Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren dünyaca ünlü model Adriana Lima, Victoria's Secret için seksi pozlar verdi.
12.10.2017 Magazin
Adriana Lima'dan nefes kesen reklam!
Adriana Lima'dan nefes kesen reklam! Victoria'a Secret meleği Adriana Lima, Love dergisinin Paskalya reklamında yürek hoplattı. İşte Adriana Lima'nın rol aldığı reklamdan nefes kesen kareler...
17.04.2017 Magazin
Adriana Lima Türkiye'ye geliyor!
Adriana Lima Türkiye'ye geliyor! Dünyanın en gözde modellerinde biri olan Adriana Lima, bir şov için Türkiye'ye geliyor...
29.03.2017 Magazin
Adriana Lima kendinden geçti!
Adriana Lima kendinden geçti! Julian Edelman'la ilişkisini bitiren Brezilyalı model Adriana Lima, yeni aşkıyla öpüşürken yakalandı.
17.03.2017 Magazin
Adriana Lima durmuyor! Şimdi de...
Adriana Lima durmuyor! Şimdi de... Amerikan futbolunun yıldızı Julian Edelman 8 aylık ilişkisini geçtiğimiz hafta bitiren dünyaca ünlü model Adriana Lima, yeni bir aşka yelken açtı.
15.03.2017 Magazin
Adriana Lima, Julian Edelman’dan ayrıldı!
Adriana Lima, Julian Edelman’dan ayrıldı! Ünlü süper model Adriana Lima, Amerikan futbolcusu olan sevgilisi Julian Edelman’dan ayrıldı.
9.03.2017 Magazin
Adriana Lima: Ruhlara inanıyorum!
Adriana Lima: Ruhlara inanıyorum! Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Ocean Drive dergisi için cesur pozlar verirken, samimi açıklamalarda bulundu. İşte Adriana Lima'nın göz kamaştırıcı pozları...
28.02.2017 Magazin
Podyum ısındı
Podyum ısındı Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da dün Cihan Nacar defilesiyle devam etti.
29.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Adriana Lima Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adriana lima bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.