Adriana Lima Sevgili

Adriana Lima Sevgili

Son dakika Adriana Lima sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adriana Lima sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adriana Lima sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adriana Lima Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adriana lima sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 adriana lima sevgili haberi bulunmuştur. Tüm adriana lima sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Hara şokta! Adriana Lima bıraktı...
Metin Hara şokta! Adriana Lima bıraktı... Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Türk sevgilisi Metin Hara'yı sosyal medyada takip etmeyi bıraktı. Adriana'nın bu hareketi "Ayrıldılar mı?" sorusunu akıllara getirdi.
20.12.2017 Magazin
Adriana Lima'dan radikal karar! Değiştiriyor...
Adriana Lima'dan radikal karar! Değiştiriyor... Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima'dan anlamlı mesaj...
20.12.2017 Magazin
'Her gün rüyada gibiyim'
'Her gün rüyada gibiyim' Şangay’da gerçekleşen 22. Victoria’s Secret Fashion Show 2017’de yine tüm dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü “melek” Adriana Lima kariyeri için “Benzersiz bir hayalin içinde yaşıyorum. Her gün rüyada gibiyim” diyor.
25.11.2017 Magazin
Adriana Lima'nın sevgilisi Metin Hara herkesi ağlattı!
Adriana Lima'nın sevgilisi Metin Hara herkesi ağlattı! Dünya çapında ünlü isimlerin konuşmalar yaptıkları TEDX sahnesi Metin Hara'yı ağırladı.
10.11.2017 Magazin
Yenge'den yürek hoplatan seksi paylaşımlar!
Yenge'den yürek hoplatan seksi paylaşımlar! Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren dünyaca ünlü model Adriana Lima, Victoria's Secret için seksi pozlar verdi.
12.10.2017 Magazin
Adriana Lima evlenmek istiyor; ancak...
Adriana Lima evlenmek istiyor; ancak... Adriana Lima'nın Metin Hara ile evlenmesi için tek şartının çocuk olduğu, çocuk olursa ikilinin evleneceği öğrenildi.
9.10.2017 Magazin
Adriana Lima'nın keyfi yerinde!
Adriana Lima'nın keyfi yerinde! Adriana Lima, önceki akşam Los Angeles'ta düzenlenen Beautycon etkinliğinde görüntülendi.
14.08.2017 Magazin
Adriana Lima'dan açıklama: Eşcinsel...
Adriana Lima'dan açıklama: Eşcinsel... Metin Hara’yla yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü foto-model Adriana Lima, “eski sevgilisine döndü” yönündeki haberlerin Türk medyasında çıkması üzerine Instagram hesabından bir açıklama yayınladı.
10.08.2017 Magazin
Adriana Lima Metin Hara'dan sonra şimdi de...
Adriana Lima Metin Hara'dan sonra şimdi de... Son günlerde Metin Hara ile yaşadığı aşkla gündemde olan Adriana Lima, Türkiye'den ayrıldı ama Türkiye ile bağını koparmadı.
7.08.2017 Magazin
Adriana Lima'dan sosyal medya paylaşımı: Ben aşkı seçiyorum
Adriana Lima'dan sosyal medya paylaşımı: Ben aşkı seçiyorum Türk yazar Metin Hara'yla aşk yaşayan dünyaca ünlü manken Adriana Lima, sosyal medya hesabından Metin Hara'yla çekilmiş fotoğrafını paylaştı. İşte Adriana Lima'nın büyük ilgi gören o paylaşımı...
24.07.2017 Magazin
Metin Hara sevgilisini Adriana Lima ile mi aldattı?
Metin Hara sevgilisini Adriana Lima ile mi aldattı? Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara'nın eski sevgilisi Beste Kökdemir'den şaşırtan açıklama.
12.07.2017 Magazin
Adriana Lima'nın 'gizemli' paylaşımı!
Adriana Lima'nın 'gizemli' paylaşımı! Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Instagram’da evlilik yüzüğüne benzer bir pırlanta yüzükle verdiği pozu paylaştı.
31.05.2017 Magazin
Adriana Lima'dan nefes kesen reklam!
Adriana Lima'dan nefes kesen reklam! Victoria'a Secret meleği Adriana Lima, Love dergisinin Paskalya reklamında yürek hoplattı. İşte Adriana Lima'nın rol aldığı reklamdan nefes kesen kareler...
17.04.2017 Magazin
Adriana Lima durmuyor! Şimdi de...
Adriana Lima durmuyor! Şimdi de... Amerikan futbolunun yıldızı Julian Edelman 8 aylık ilişkisini geçtiğimiz hafta bitiren dünyaca ünlü model Adriana Lima, yeni bir aşka yelken açtı.
15.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Adriana Lima Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adriana lima sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.