Adriana Lima Aşk

Adriana Lima Aşk

Son dakika Adriana Lima aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adriana Lima aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adriana Lima aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adriana Lima Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adriana lima aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 adriana lima aşk haberi bulunmuştur. Tüm adriana lima aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adriana Lima ve Metin Hara'dan yatakta aşk pozu!
Adriana Lima ve Metin Hara'dan yatakta aşk pozu! Brezilyalı manken Adriana Lima, sevgilisi Türk yazar Metin Hara ile yataktayken çekilmiş bir fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı
21.05.2018 Magazin
Metin Hara şokta! Adriana Lima bıraktı...
Metin Hara şokta! Adriana Lima bıraktı... Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Türk sevgilisi Metin Hara'yı sosyal medyada takip etmeyi bıraktı. Adriana'nın bu hareketi "Ayrıldılar mı?" sorusunu akıllara getirdi.
20.12.2017 Magazin
Metin Hara paylaştı! Adriana Lima...
Metin Hara paylaştı! Adriana Lima... Yazar Metin Hara, model sevgilisi Adriana Lima'nın olduğu bir paylaşımda bulundu.
1.12.2017 Magazin
Yenge'den yürek hoplatan seksi paylaşımlar!
Yenge'den yürek hoplatan seksi paylaşımlar! Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren dünyaca ünlü model Adriana Lima, Victoria's Secret için seksi pozlar verdi.
12.10.2017 Magazin
Adriana Lima evlenmek istiyor; ancak...
Adriana Lima evlenmek istiyor; ancak... Adriana Lima'nın Metin Hara ile evlenmesi için tek şartının çocuk olduğu, çocuk olursa ikilinin evleneceği öğrenildi.
9.10.2017 Magazin
Adriana Lima öpmeye doyamadı!
Adriana Lima öpmeye doyamadı! Aşkları başladığı günden beri sürekli bitecek gözüyle bakılan Adriana Lima ve Metin Hara, "Aşkımız dolu dizgin devam ediyor" mesajı verir gibi fotoğraf paylaştı.
14.09.2017 Magazin
Adriana Lima'dan sosyal medya paylaşımı: Ben aşkı seçiyorum
Adriana Lima'dan sosyal medya paylaşımı: Ben aşkı seçiyorum Türk yazar Metin Hara'yla aşk yaşayan dünyaca ünlü manken Adriana Lima, sosyal medya hesabından Metin Hara'yla çekilmiş fotoğrafını paylaştı. İşte Adriana Lima'nın büyük ilgi gören o paylaşımı...
24.07.2017 Magazin
Adriana Lima'dan sonra fena yakalandı!
Adriana Lima'dan sonra fena yakalandı! Adriana Lima ile aşk yaşamaya başlayan Metin Hara, ünlü model Türkiye'den gidince bakın nerede yakalandı?
24.07.2017 Magazin
Metin Hara kimdir?
Metin Hara kimdir? Metin Hara ismi Adriana Lima aşkı ile beraber dünya gündemine oturdu. Geçtiğimiz günlerde Bodrum Havalimanı'na Victoria's Secret meleklerinden dünyaca ünlü manken Adriana Lima ile el ele inen Metin Hara kimdir sorusu son günlerin en fazla merak edilen konularından oldu. İşte Metin Hara hakkında merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Metin Hara sevgilisini Adriana Lima ile mi aldattı?
Metin Hara sevgilisini Adriana Lima ile mi aldattı? Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara'nın eski sevgilisi Beste Kökdemir'den şaşırtan açıklama.
12.07.2017 Magazin
Adriana Lima durmuyor! Şimdi de...
Adriana Lima durmuyor! Şimdi de... Amerikan futbolunun yıldızı Julian Edelman 8 aylık ilişkisini geçtiğimiz hafta bitiren dünyaca ünlü model Adriana Lima, yeni bir aşka yelken açtı.
15.03.2017 Magazin
Adriana Lima üçüncü çocuğunu kucağına aldı! İşte oğlunun adı
Adriana Lima üçüncü çocuğunu kucağına aldı! İşte oğlunun adı Yaklaşık bir yıldır yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan Adriana Lima, üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Hamile stliliyle gündemden düşmeyen 41 yaşındaki Lima'nın bir oğlu oldu. 2016 yılında boşandığı eski eşi Marko Jaric ile evliliğinden iki kızı olan ünlü model, bebeğine verdiği ismi de açıkladı.
6.09.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu?
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkında sürpriz gelişme! Ünlü çift 1 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırıyor. Çiftten gelen güzel haber magazin takipçilerinin gündemine oturdu. Bir zamanlar Adriana Lima ile olan birlikteliği ile çokça konuşulan Metin Hara’nın Hilal Altınbilek’le evlilik kararı alması sonrasında ünlü çift ile ilgili bilgiler sorgulanıyor. Peki, Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Hilal Altınbilek kimdir? İşte detaylar…

Benzer Haber Etiketleri

Adriana Lima Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adriana lima aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.