Adobe

Adobe

Son dakika Adobe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adobe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adobe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adobe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adobe gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 adobe haberi bulunmuştur. Tüm adobe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Photoshop'un mucidiydi, eşi için geliştirdi! John Warnock hayatını kaybetti
Photoshop'un mucidiydi, eşi için geliştirdi! John Warnock hayatını kaybetti Dünya çapında milyonlarca kullanıcının bilgisayarında yer alan PDF dosyasının babası John Warnock hayata veda etti. Teknoloji endüstrisini dönüştüren Adobe şirketinin kurucularından biri olan Warnock 82 yaşındaydı.
23.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Türk şirkete 2022’de 3 ödül
Türk şirkete 2022’de 3 ödül 2022 yılında Logitech, Adobe ve OKI gibi global iş ortaklarından ödüller alan Penta Teknoloji’nin Genel Müdürü Fatih Erünsal, “ödüller sadece Türkiye’de değil, bölgesel olarak da önemli” dedi.
22.12.2022 Ekonomi
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Devlet Tiyatroları 10 ilde 53 sözleşmeli personel alacak!
Devlet Tiyatroları 10 ilde 53 sözleşmeli personel alacak! Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü personel alacak! Devlet Tiyatroları Merkez ve taşra teşkilatında Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Konya, Sivas, Trabzon ve Van Tiyatro Müdürlüklerinde görev yapmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca sahne üstü ve sahne gerisi hizmetlerde görev yapmak üzere 53 sözleşmeli personel alacak. Peki, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Devlet Tiyatroları personel alımı şartları!
8.03.2022 Personel Alımı
Jeff Bezos'un SpaceX'e açtığı dava ertelendi! Sebebi...
Jeff Bezos'un SpaceX'e açtığı dava ertelendi! Sebebi... Blue Origin'in 7 GB'tan büyük PDF halindeki devasa dava dosyası, kurumun bilgisayarlarının çökmesine neden oluyor.
3.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Sahte reklam engelleme uygulamaları virüs dağıtıyor!
Sahte reklam engelleme uygulamaları virüs dağıtıyor! Siber güvenlik uzmanları, kötü amaçlı yazılım indiren, saldırgan reklam tabanlı bir tehdit olan Android/FakeAdBlocker’ı analiz etti. Android/FakeAdBlocker URL kısaltıcı hizmetlerini ve iOS takvimlerini suistimal ediyor. Android cihazlara truva atları dağıtıyor.
23.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir? iPad Pro 2021 tanıtıldı. Teknoloji devi Apple devrim yaratacak iPad Pro serisinin yeni üyesini tanıttı. iPad Pro 2021, özellikler ile PC’nin yerini almayı hedefliyor. Güçlü işlemcisi, şık tasarımı ve efektif kullanımı ile dikkatleri üzerine çeken iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
21.04.2021 Gündem
Dogecoin neden yükseliyor, yükseldi? Dogecoin (DOGE) ne kadar, kaç TL/dolar oldu, Dogecoin yükselişi devam edecek mi?
Dogecoin neden yükseliyor, yükseldi? Dogecoin (DOGE) ne kadar, kaç TL/dolar oldu, Dogecoin yükselişi devam edecek mi? Sosyal medyada yapılan bir mizah ile ortaya çıkan Dogecoin yüzde 80'in üzerinde değer kazanarak, 0,13 dolara ulaştı. Dogecoin'lerin piyasadaki toplam değeri ise 17 milyar doları aştı ve piyasa değeri en yüksek 10. kripto para birimi oldu. Peki, Dogecoin neden yükseliyor? Dogecoin kaç dolar/TL oldu?
16.04.2021 Gündem
Kızılay personel alımı 2021… Kızılay KPSS'siz 9 şehirde personel ve veri memuru alımı yapacak!
Kızılay personel alımı 2021… Kızılay KPSS'siz 9 şehirde personel ve veri memuru alımı yapacak! Kızılay personel ve memur alımı yapacak. Kızılay bünyesine farklı pozisyonlarda çalıştırmak üzere personel ve veri memuru alımı yapılacak. Kızılay personel ve memur alımı yapılacak kadrolar ile başvuru şartları…
13.03.2021 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak!
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak! 2021 personel alımı müjdesi! Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu. Şartlar belli oldu. Personel alımı başvurusu için süreç resmen başlıyor. 14 Bin TL maaş ile personel alınacak. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları 8 Mart'ta alınacak. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları...
7.03.2021 Personel Alımı
Adobe Flash Player neden kalkıyor? Adobe Flash Player engelledi ne demek?
Adobe Flash Player neden kalkıyor? Adobe Flash Player engelledi ne demek? Adobe Flash Player kalkıyor mu? Adobe'un bir döneme damga vuran popüler yazılımlarından Flash, bugün itibariyle ömrünü tamamladı. Flash'ın ömrünün dolduğunu herkes bilmediği için tüm Windows 10 kullanıcılarına da uyarı mesajı göndermeyi sürdürüyor.
1.01.2021 Gündem
MEB'ten EBA için öğretmen görevlendirmesi! MEB YEĞİTEK başvurusu nasıl yapılır?
MEB'ten EBA için öğretmen görevlendirmesi! MEB YEĞİTEK başvurusu nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) EBA'da görev yapmak üzere öğretmen görevlendirecek. MEB EBA öğretmen görevlendirmesi kapsamında tonmaister, kameraman, kurgu montaj operatörü, videografiker, grafiker, grafik animasyoncu, fotoğrafçı, içerik geliştirme, sunucu ve seslendirmeci başvuruları alıyor. Peki, MEB YEĞİTEK başvurusu nasıl yapılır? İşte MEB öğretmen görevlendirmesi yazısı...
8.10.2020 Memur
Adobe uygulamaları 2 ay boyunca ücretsiz!
Adobe uygulamaları 2 ay boyunca ücretsiz! Adobe uygulamaları yaklaşık 60 gün boyunca ücretsiz olarak kullanıma sunulacak.
5.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Macbook kullanıcılarına kritik uyarı
Macbook kullanıcılarına kritik uyarı Siber güvenlik uzmanları, macOS işletim sistemi kullanıcılarının karşılaştığı en yaygın siber tehditin "Shlayer" yazılımı olduğunu tespit etti
26.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Apple Mac bilgisayarların en 'hızlı'sını duyurdu
Apple Mac bilgisayarların en 'hızlı'sını duyurdu Apple şimdiye kadarki en hızlı Mac dizüstü bilgisayar olan ilk 8 çekirdekli MacBook Pro’yu tanıttı.
22.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Macbook Pro'ların hoparlörlerini patlatan hataya dikkat!
Macbook Pro'ların hoparlörlerini patlatan hataya dikkat! Adobe Premiere Pro CC kullanıcılarının başı bir süredir hoparlörleriyle dertte. Eğer Adobe Premiere Pro CC yazılımını Macbook Pro'nuzda kullanıyorsanız hoparlörlerinizi patlatmanız işten bile değil.
8.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Yeni iPad Pro resmen tanıtıldı!
Yeni iPad Pro resmen tanıtıldı! Yeni iPad Pro daha geniş ekran ve USB-C girişiyle kullanıcılara sunucalak.
31.10.2018 Bilim ve Teknoloji
iPad kullanıcıları için 'Photoshop' müjdesi
iPad kullanıcıları için 'Photoshop' müjdesi Apple'ın tableti 'iPad' için tam sürüm Photoshop CC geliyor...
16.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Milyon dolarlık konutu reddetti!
Milyon dolarlık konutu reddetti! ABD'de bir Katolik piskopos, Kilise'nin kendisine emeklilik konutu olarak hibe ettiği Silicon Vadisi'ndeki 2,3 milyon dolarlık malikaneyi geri çevirdi.
28.08.2018 Dünya
Kuzey Kore'den Türkiye’ye şok saldırı!
Kuzey Kore'den Türkiye’ye şok saldırı! Dünya güvenlik devi McAfee, Kuzey Koreli hacker grubu Hidden Cobra'nın Türkiye'deki finansal kurumlara saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu. Araştırmacılar, saldırı sonucunda herhangi bir para kaybının yaşanmadığını belirtti
9.03.2018 Ekonomi
Cyber Monday nedir? Cyber Monday ne zaman başlıyor?
Cyber Monday nedir? Cyber Monday ne zaman başlıyor? Cyber Monday (Siber Pazartesi) nedir? sorusu son günlerin yanıtı en fazla merak edilen soruları arasında yer alıyor. Black Friday çılgınlığının hemen ardından Cyber Monday dünyayı kasıp kavuracak. Peki Cyber Monday ne zaman başlayacak? İşte yanıtı...
29.09.2021 Gündem
Zararlı fidye yazılımı Türkiye'ye de sıçradı!
Zararlı fidye yazılımı Türkiye'ye de sıçradı! Rusya ve Ukrayna'da önemli kurumları etkileyen ve belli bir para karşılığı silinen fide yazılım Bad Rabbit isimli virüs Türkiye'ye de sıçradı.
26.10.2017 Bilim ve Teknoloji
67 yeni emoji geliyor!
67 yeni emoji geliyor! Dünyanın daha fazla emojiye ihtiyacı var mı? Büyük ihtimalle yok. Ama dünyadaki hiç kimse yeni gelen emojilere hayır demeyecektir. Emoji severlerin çağrısı da duyulmuş olacak ki 2018 yılında gelecek emojilerin son listesi oluşturulmaya başlandı.
14.08.2017 Bilim ve Teknoloji
Adobe, Flash için son tarihi verdi
Adobe, Flash için son tarihi verdi İnternetin başından bu yana var olan az sayıda teknolojiden birisi olan Flash için Adobe, teknolojinin destekleneceği son tarihi açıkladı
26.07.2017 Bilim ve Teknoloji
YouTube o özelliği kaldırıyor!
YouTube o özelliği kaldırıyor! YouTube'un video düzenleme seçeneği Eylül ayında ortadan kalkıyor.
24.07.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Adobe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adobe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.