Adnan Örnek

Adnan Örnek

Son dakika adnan örnek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adnan örnek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adnan örnek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan Örnek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan örnek gelişmeleri de dahil olmak üzere 355 adnan örnek haberi bulunmuştur. Tüm adnan örnek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursaspor'un bankosu Harun Tekin!
Bursaspor'un bankosu Harun Tekin! Bursaspor, ligin ilk yarısını beşinci sırada bitirirken, 34'üncü Haftada Trabzonspor'u deplasmanda 2-1 yenerek ligde kalırken, yeşil beyazlıların 34 maçlık lig maratonunda, teknik direktörlerin banko oynattığı tek isim Harun Tekin oldu.
10.06.2017 Futbol
Fatih Altaylı'dan olay sözler! Beşiktaş'ın 13. şampiyonluğu...
Fatih Altaylı'dan olay sözler! Beşiktaş'ın 13. şampiyonluğu... Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Altaylı, Beşiktaş'ın şampiyonluğu ile ilgili olarak, "Hak edilmiş bir şampiyonluk" yorumunda bulundu
29.05.2017 Galatasaray
Süper Lig'de istifa depremi!
Süper Lig'de istifa depremi! Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Ben üzülerek görevi bırakmak zorunda kalıyorum. Bu takım ayağa kalkar ama bunlara gerçekten şok lazım. İstifa etmek zorundayım. Şu koskoca şehrin düşmesine seyirci kalamam” dedi.
28.05.2017 Futbol
'Bende Eto'o var da ben mi oynatmadım?'
'Bende Eto'o var da ben mi oynatmadım?' Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, Antalyaspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Bende Eto'o var da ben mi oynatmadım" dedi.
20.05.2017 Futbol
Adnan Örnek’ten hakemlere 'Quaresma' tepkisi
Adnan Örnek’ten hakemlere 'Quaresma' tepkisi Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, Beşiktaş’a karşı aldıkları 2-0’lık mağlubiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında maçın hakemine tepki gösterdi.
15.05.2017 Beşiktaş
Bursaspor - Beşiktaş
Bursaspor - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor evinde Beşiktaş'ı konuk ediyor.
15.05.2017 Beşiktaş
Süper Lig'de Berbatov bombası!
Süper Lig'de Berbatov bombası! Süper Lig'de kötü günler geçiren Bursaspor golcü transferinde Berbatov'u gündemine aldı.
12.05.2017 Futbol
'Beşiktaş maçıyla tarih yazabiliriz'
'Beşiktaş maçıyla tarih yazabiliriz' Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesi Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyerek takımla ilgili değerlendirmeler yaptı.
10.05.2017 Beşiktaş
Ahmet Örnek: "Yazık, günah..."
Ahmet Örnek: "Yazık, günah..." Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, futbol adına konuşacak hiçbir şey olmadığını, özür dilemesi gerekenlerin basın toplantısına katılmadığını kaydetti.
7.05.2017 Futbol
'Kapı açık, savaşmayan gidebilir'
'Kapı açık, savaşmayan gidebilir' Bursaspor’un yeni teknik direktörü Adnan Örnek, savaşmayan oyuncular için kapının açık olduğunu söyledi.
4.05.2017 Futbol
Bursaspor’da Batalla şoku
Bursaspor’da Batalla şoku Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı. Galatasaray maçında sağ alt adalesine darbe alan Batalla’nın 3 gün takımdan ayrı çalışacağı ve Çaykur Rizespor maçına yetişmesinin zor olduğu bildirildi.
3.05.2017 Futbol
İşte Bursaspor'un yeni teknik direktörü!
İşte Bursaspor'un yeni teknik direktörü! Bursaspor'da teknik direktörlükten istifa eden Mutlu Topçu'nun yerine takımı sezon sonuna kadar altyapı sorumlusu Adnan Örnek'in çalıştıracağı açıklandı.
3.05.2017 Futbol
Bursaspor'da tek hedef Avrupa!
Bursaspor'da tek hedef Avrupa! Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, "Sezon başında 'Bursaspor Avrupa'ya gidecek.' demiştim, aynı fikirdeyim. Eğer Avrupa'ya gidemezsek kendimi ve yönetimimi başarısız olarak addedeceğim." dedi.
12.01.2017 Futbol
‘Fernandao’yu hemen alırım’
‘Fernandao’yu hemen alırım’ Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'un başkanı Ali Ay, eski futbolcusu Fernandao hakkında açıklamalarda bulundu.
21.04.2016 Futbol
TFF'den Kadınlar Günü maçı
TFF'den Kadınlar Günü maçı Gösteri maçında, "Benim adım yok, ben kadınım, öldürüldüm" yazılı formalar giyildi.
8.03.2015 Futbol
Süper Lig maçlarına gözaltı
Süper Lig maçlarına gözaltı Milli Takım antrenörleri, Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak 9 maçın tamamını statlarda izleyecek.
19.09.2014 Süper Lig
Tek engel NTV
Tek engel NTV Bursaspor'un teknik direktör adayı Rıdvan Dilmen'den olumlu yanıt geldi ancak...
26.12.2008 Futbol
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kız voleybolcularla birlikte antrenman yaptı.
24.03.2024 Adana
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kanal D canlı yayınında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sorularını yanıtladı. Altılı masaya tepki gösteren Bakan Soylu, "Millet herkesin ne olduğunu görüyor. Masanın üstüne HDP'yi çıkardılar, altına da Akşener'i de indirdiler." dedi. Soylu, Kılıçdaroğlu'nun 17-25 kumpası sözleri için de "Kumpas videolarını TBMM'de kürsüden dinletti. Ben 17-25 Aralık'ı yanlış anlamışım, muhatabım da hakkını helal etsin diyeceksiniz. Özür de dilemiyor, benim de başıma 17-25 Aralık kumpası gibi bir kumpas gelebilir diyor." ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Fabrikalarda deprem seferberliği! Meslek liseleri de katıldı
Fabrikalarda deprem seferberliği! Meslek liseleri de katıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için Organize Sanayi Bölgeleri de seferber oldu. Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çatısı altında faaliyet yürüten meslek lisesi ve sanayiciler, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için üretim kapasitelerin üstünde çalıştı. Kimi üreticiler 1 artı 1 konteyner üretti, kimi su arıtma sistemi ihtiyacını karşıladı. Deprem bölgesindeki jeneratör ihtiyacının önemli bir kısmını da yine Yalova Makine İhtisas OSB karşıladı. Dayanışmaya meslek lisesi öğrencileri de “soba” ile katıldı.
16.03.2023 Gündem
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
TOGG ile ilgili güzel haber! Hisarcıklıoğlu açıkladı
TOGG ile ilgili güzel haber! Hisarcıklıoğlu açıkladı İzmir'de Aliağa Ticaret Odasında (ALTO) 'Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri İstişare Toplantısı’na katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin yerli otomobili TOGG ile ilgili müjde verdi. 29 Ekim’de TOGG’un fabrikasının açılışını yapacaklarını söyleyen Hisarcıklıoğlu, “Allah nasip ederse mart ayında Aliağa sokaklarında gezerken TOGG’u göreceksiniz” dedi.
21.09.2022 Ekonomi
Adnan Çoker kimdir? Ressam Adnan Çoker kaç yaşındaydı? Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi!
Adnan Çoker kimdir? Ressam Adnan Çoker kaç yaşındaydı? Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi! Çağdaş Türk resminin önemli ressamlarından Adnan Çoker hayatını kaybetti. Soyut resmin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden Adnan Çoker’in, pek çok önemli koleksiyonda eserleri bulunuyor. 95 yaşındaki ünlü ressam çarşamba günü son yolculuğuna uğurlanacak. Peki, Adnan Çoker kimdir? İşte Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi!
23.08.2022 Kültür Sanat
Heyecanlandıran tarihi keşif! 1800 yıl sonra o ilimizde bulundu
Heyecanlandıran tarihi keşif! 1800 yıl sonra o ilimizde bulundu Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Mastaura Antik Kenti'nde 2 yıldır yürütülen kazı çalışmalarında, 1800 yıl öncesine ait olduğu değerlendirilen kanalizasyon sistemi ortaya çıkarıldı.
21.04.2022 Yaşam
Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi'den sert sözler: Herkes hesap vermeli!
Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi'den sert sözler: Herkes hesap vermeli! Galatasaray'ın efsanevi isimlerinden Cevad Prekazi, Galatasaray'ı rezil eden herkesin hesap vermesi gerektiğini söyledi.
10.03.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Örnek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan örnek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.