Gazete Vatan Logo
Futbol Tek engel NTV

Tek engel NTV

Bursaspor'un teknik direktör adayı Rıdvan Dilmen'den olumlu yanıt geldi ancak...

Her iki taraf görüşmelerin olduğunu doğrularken, Rıdvan Dilmen'in NTV ve NTV Spor ile olan sözleşmesinin ufak bir sorun olduğu belirtildi. Dilmen yaptığı açıklamada bu sorunun çözülmesi halinde Bursaspor'u çalıştırabileceğini belirtti.

Turkcell Süper Lig'in 10'uncu haftasında taraftar ile anlaşamadığı gerekçesiyle istifa eden Güvenç Kurtar'dan boşalan teknik direktörlüğe kimin getirileceği konusunda söylentiler dolaşırken, Başkan İbrahim Yazıcı, görüşmelerin devam ettiğini, şu an için bu konuda söylenecek bir şey olmadığını söyledi.

Yazıcı, "Rıdvan Dilmen'le anlaştığımıza ilişkin haberler asılsız. Bazı teknik adamlarla görüşmelerimiz sürüyor, ama görüşüyoruz demek anlaştığımız anlamına gelmez. Şu an netleşen bir şey yok. Teknik direktör konusunda netlik kazanan bir durum olursa bunu herkesle paylaşacağız" şeklinde konuştu.

RIDVAN DİLMEN: "ŞARTLAR OLUŞURSA ÇALIŞMAK İSTERİM"

Bursaspor'da Güvenç Kurtar'ın istifası sonrası Başkan İbrahim Yazıcı'nın İstanbul'a gidip görüştüğü yorumcu Rıdvan Dilmen, şu an için yorumculuğa devam ettiğini belirterek "NTV ile sözleşmemiz var, yakışık almaz" dedi.

Turkcell Süper Lig'in 10'uncu haftasında Samet Aybaba, 16'ncı haftasında ise Güvenç Kurtar ile yollarını ayıran Bursaspor, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, son olarak İstanbul'da eski Fenerbahçeli milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ile görüştü. Görüşmeyi doğrulayan Dilmen, "İbrahim Yazıcı ile geçmişten gelen bir samimiyetimiz ve dostluğumuz var. Görüştüğümüz doğru, fakat herhangi bir anlaşma yapmadık. Bilindiği üzere ben özel bir televizyon kanalında spor yorumculuğu yapıyorum. Şimdi düşünün, benim Bursaspor'da bir sözleşmem olsa ve başka bir yere gitmeye çalışsam bu yakışık alır mı? Başkan İbrahim Yazıcı, sözleşmem bulunan özel kanalın yetkilileri ile görüşsün, bu sorunu hallederse, konu netlik kazanır. Benim bu kanalla ciddi bir sözleşmem var" dedi.

Bursaspor'un her teknik adamın çalışmak isteyeceğini bir kulüp olduğunu da belirten Dilmen, "Bursa korkulacak bir yer değil ki. Bursaspor'un taraftarı çok heyecanlı ve sahada futbol seyretmek istiyor. Eğer şartlar oluşursa, elbette çalışmak isterim" diye konuştu.

DİĞER ALTERNATİFLER

Bursaspor'da, Güvenç Kurtar'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlüğe getirilecek ismin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.

Dün akşam saatlerinde İkinci Başkan Osman Çelik ile birlikte İstanbul'da Rıdvan Dilmen ile biraraya gelen Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, NTV kanalında futbol yorumculuğu yapan Dilmen'de aksilik çıkması ihtimalini gözönünde bulundurarak, diğer adaylarla da irtibatta olduğu öğrenildi.

Rıdvan Dilmen'in yanı sıra takımın başına geçirilecek isim olarak Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, bir dönem Trabzonspor ile (A) Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Şenol Güneş ve Bursaspor'da futbol oynadıktan sonra yeşil-beyazlı kulüpte çeşitli görevler üstlenen Adnan Örnek'in üzerinde durulduğu kaydedildi.

Başkan Yazıcı'nın, en geç 1-2 gün içinde bu isimlerden birini takımın başına getirmeyi planladığı belirtildi.

Haberin Devamı