Adli Tıp Raporu

Adli Tıp Raporu

Son dakika adli tıp raporu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adli tıp raporu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adli tıp raporu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adli Tıp Raporu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adli tıp raporu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.622 adli tıp raporu haberi bulunmuştur. Tüm adli tıp raporu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç'tan sporda şiddet açıklaması!
Bakan Tunç'tan sporda şiddet açıklaması! 'Yedinci Yılında İstinaf Kanun Yolu Değerlendirme Toplantısı'na katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Türkiye yüzyılında, herkes için daha güven veren, herkes için daha erişilebilir olan güçlü bir adalet sistemini hayata geçireceğiz“ ifadelerine yer verdi.
14.12.2023 Gündem
'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı! Babasının vefatıyla başa çıkamamıştı
'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı! Babasının vefatıyla başa çıkamamıştı 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle büyük beğeni kitlesine ulaşan Angus Cloud (25), 31 Temmuz'da evinde ölü bulunmuştu. Babasının vefatıyla başa çıkma mücadelesi sonucu intihar etmiş olabileceği düşünülen genç oyuncunun ölüm nedeni adli tıp raporu sonucu belli oldu.
22.09.2023 Magazin
Deniz Bulutsuz-Ozan Güven davasında flaş gelişme!
Deniz Bulutsuz-Ozan Güven davasında flaş gelişme! Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz'un birbirlerinden şikâyetçi oldukları şiddet davası için gerekli olan adli tıp raporu mahkemeye ulaştı. Bulutsuz'daki yaralanmanın kişi üzerindeki etkisinin basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığı ve yüzünde sabit iz niteliğinde olmadığı belirtildi.
25.07.2023 Magazin
Aleyna Tilki saplantılı hayranıyla davalık olmuştu! Flaş gelişme
Aleyna Tilki saplantılı hayranıyla davalık olmuştu! Flaş gelişme Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin yaşadığı siteye giren ve korkunç mesajlar atan saplantılı hayranı Muhammed Erkam A.'nın yargılandığı davada Adli Tıp raporu çıktı.
25.06.2023 Magazin
‘Yılan bebek’ Gökdeniz’in babasının 'soybağının reddi' davasında karar çıktı
‘Yılan bebek’ Gökdeniz’in babasının 'soybağının reddi' davasında karar çıktı Türkiye'nin günlerce konuştuğu ‘Yılan bebek’ Gökdeniz davasında karar açıklandı. Uşak'ın Eşme ilçesinde nadir görülen bir deri hastalığı olan, halk arasında 'yılan bebek' denilen Harlequin tipi iktiyozis hastalığıyla dünyaya gelen Gökdeniz T.'ye babası Musa T.'nin (32) açtığı soybağının reddi davası, 2,5 yıl sonra sonuçlandı. Dava istinaf yolu açık olmak üzere reddedilirken, anne Ela Fidan (28), "Babasının bu davayı açmasıyla, namusum ve gururumu ayaklar altına alındı. Fakat endişelenmem gereken asıl konu bu değildi. Her ne kadar bu durumun canımı yaksa da beni korkutan tek şey oğlumdan alınacak kan örneğiydi. Ben, Gökdeniz'in cildi kanamasın diye saat başı kremleme işlemi yaparken, babasının acımasızca davranması çok yüreğimi yaktı" dedi.
19.06.2023 Gündem
Dina’nın avukatından Gabon Büyükelçiliği'ne tepki: Bu umursamazlık kafamızda soru işaretleri bırakıyor
Dina’nın avukatından Gabon Büyükelçiliği'ne tepki: Bu umursamazlık kafamızda soru işaretleri bırakıyor   Karabük'te, Filyos Çayı'nda 26 Mart’ta cansız bedeni bulunan ve ölümündeki gizem hala çözülemeyen Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın Gabon’dan Türkiye’ye gelen ailesi, 2’nci kez otopsi yapılması için gereken 6 bin dolarlık tutarı Gabon Büyükelçiliği’nden talep etti. Elçilik, ailenin talebine olumsuz yanıt verdi. Maddi durumu kötü olan aile, kızı için 2’nci kez otopsi yaptıramadı. Ailenin avukatı Kerim Bahadır Şeker, “Maalesef ilk günden bugüne kadar 17 yaşında bir kız çocuğunun maruz kaldığı zorbalığı aydınlatmak için elimizden geleni yapacak olsak da gerçekleştirilen bu davranış, bu umursamazlık 6 bin doların bir vatandaşından daha değerli olup olmadığına dair kafamızda soru işaretleri bırakıyor" dedi.
17.05.2023 Gündem
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti Antalya'da skuterle yaya geçidinden geçen liseli 2 gence çarpıp ölümlerine neden olan otomobil sürücüsü Muhammet Can Gülmez'e verilen 8 yıl 4 ay 24 günlük hapis cezası kararı, hem sanığın, hem kazada yaşamını yitiren Ada Kayahan ve Mahmut Yağız Balcı'nın aileleri tarafından istinafa taşındı. Liseli gençlerin aileleri üst sınırdan 22,5 yıl ceza verilmesini talep ederken, sanık ise beraatini istedi.
5.05.2023 Gündem
Komşusu kapıyı kırınca vahşet ortaya çıktı: Melek gibi bir insandı, inanamıyorum
Komşusu kapıyı kırınca vahşet ortaya çıktı: Melek gibi bir insandı, inanamıyorum Bağcılar'da Hüseyin Turan (70), eşi Sevim Turan (62)'ı pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü. Kendini ihbar eden Turan daha sonra, aynı silahla intihar etti.
18.04.2023 Yaşam
Ata öldü, 22 aydır beklenen adli tıp raporu gelmedi
Ata öldü, 22 aydır beklenen adli tıp raporu gelmedi Antalya'da geçen yıl eylül ayında, 4,5 yaşında yaşamını yitiren epilepsi ve mikrosefali (baş küçüklüğü) hastası Ata Özdemir'in doğum öncesi rahatsızlıklarının teşhis edilememesi nedeniyle hastane hakkında açılan davada, talep edilen adli tıp raporunun 22 aydır gelmemesi, ailenin tepkisine neden oldu.
18.04.2023 Yaşam
Murat bebeğe korkunç işkence! Detaylar tüyler ürpertti
Murat bebeğe korkunç işkence! Detaylar tüyler ürpertti Denizli’nin Pamukkale ilçesinde vücudunda izmarit izleri tespit edilen ve işkence sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen 2 yaşındaki bebek, son yolcuğuna uğurlandı. Babası Murat bebeğe, cezaevinden görüntülü arama ile veda ederken, otopside ortaya çıkan detaylar tüyler ürpertti.
28.01.2023 Yaşam
Saplantılı aşık dehşeti! Eve girip tecavüz etti, elektrik ustası bu halde buldu
Saplantılı aşık dehşeti! Eve girip tecavüz etti, elektrik ustası bu halde buldu İzmir'de dehşet dolu bir olay yaşandı. 28 yaşındaki 1 çocuk annesi D.T. kendisine saplantılı şekilde takılan bir kişi tarafından hayatının kabusunu yaşadı. Taşınmak üzere olduğu eve gelen saplantılı aşık, genç kadına tecavüz etti. Eve gelen elektrik ustası dehşet dolu manzarayla karşılaştı. İşte korkunç haberin detayları...
16.01.2023 Yaşam
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi?
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi? 2 kız çocuğunu alıp kaçan, büyük kızının aylarca işkence görüp istismar edilerek sonunda da öldürülüp buzlukta saklanmasına göz yuman anne küçük kızını almak için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Taraflar bugün yine Müge Anlı'da yüzleşti. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
11.01.2023 Gündem
Eşini öldürdükten sonra internetten 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' araması yapmıştı: Akıl sağlığı için karar verildi
Eşini öldürdükten sonra internetten 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' araması yapmıştı: Akıl sağlığı için karar verildi Boşanma aşamasındaki eşinin boğazını kesip öldürdü, kayınvalidesini de bıçakla yaraladıktan sonra internette arama motorundan 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' aramaları yapan zanlının akıl sağlığı için karar açıklandı.
26.12.2022 Yaşam
Kocasını bıçaklayıp öldürdü! 'Eşim beni eve aldığı erkeklere pazarlıyordu'
Kocasını bıçaklayıp öldürdü! 'Eşim beni eve aldığı erkeklere pazarlıyordu' Eskişehir’de 25 yaşındaki Sibel Yıldız, boşanma meselesi nedeniyle tartıştığı eşi Tahir Yıldız’ı göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Yıldız'ın mahkemedeki ilk savunması ortaya çıktı. Eşinin eve başka erkekler aldığını ve kendisini o erkeklere pazarladığını söyleyen Sibel Yıldız, 'Son doğurduğum çocuğun da babası zaten eşim değildi' dedi. İşte mahkemedeki o savunma...
3.11.2022 Yaşam
Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu? Adli Tıp raporu çıktı mı?
Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu? Adli Tıp raporu çıktı mı? Oyuncu Süreyya Gürsel Evren (53) önceki akşam misafirliğe gittiği Sancaktepe’deki evin 3. katından düşerek hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm nedeni ise merak konusu oldu. Peki, Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu?
15.08.2022 Magazin
Kız çocuğuna istismara rekor ceza! Birlikte olup sosyal medyada yayımladı
Kız çocuğuna istismara rekor ceza! Birlikte olup sosyal medyada yayımladı Ankara'da 15 yaşındaki S.K.'ye cinsel istismarda bulunan ve daha sonra çektiği müstehcen görüntüleri sosyal medya hesabından yayımlayan Emre Kara (19) hakkında 6 ayrı suçtan 111,5 yıl; annesi, babası, ağabeyi ve dayısı hakkında da 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
12.07.2022 Yaşam
Gerçek babası ünlü iş insanı çıktı! Sır 56 yıl sonra ortaya çıktı: 'Hakkımı alacağım'
Gerçek babası ünlü iş insanı çıktı! Sır 56 yıl sonra ortaya çıktı: 'Hakkımı alacağım' Bursa'da mühendis Hakan Yılmaz’ın (56), annesinin ameliyat öncesi itirafıyla biyolojik babası olduğunu öğrenip, DNA testi için iş insanı Ahmet Necati Yılmaz’ın mezarını açtırdığı davada karar verildi. Mahkeme heyeti, ünlü iş insanının Hakan Yılmaz'ın babası olduğunu tescilledi. Verilen karardan memnun olduğunu belirten Yılmaz, "56 yaşında gerçek babamın kim olduğu tescillendi" dedi.
6.07.2022 Yaşam
Kısmetse Olur yarışması ile tanınan Dilan Eylem Öz'ün sır ölümü!
Kısmetse Olur yarışması ile tanınan Dilan Eylem Öz'ün sır ölümü! Televizyon ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programıyla ünlenen 28 yaşındaki Dilan Eylem Öz'den acı haber geldi. Bir süredir kendisinden haber alınamayan genç kadının cesedi, anneannesiyle birlikte yaşadığı evde bulundu. Genç kızın kaldığı evin kapısı çilingirle açıldı. Polis ekipleri, genç kadını yatak üzerinde hareketsiz şekilde yatarken buldu.
29.06.2022 Yaşam
Beraat kararı çıkan istismar hükümlüsü: 14 yıl sonra adalet bana 'pardon' dedi
Beraat kararı çıkan istismar hükümlüsü: 14 yıl sonra adalet bana 'pardon' dedi Kahramanmaraş'ta, 14 yıl önce kuzenine cinsel istismarda bulunup, hamile bıraktığı iddia edilen Mustafa Berker (37), DNA testi ile suçsuzluğunu ispatladı. Berker, 41 ay suçsuz yere cezaevinde kalmasına neden olan kuzeni Dilek B.C. ile amcası ve yengesi hakkında şikayetçi olduğunu belirterek, "Alnımdaki lekenin temizlenesi için her şeyin ortaya çıkmasını istedim. 14 sene sonra adalet, bana 'Pardon' dedi ama gençliğim, hayatım karardı” dedi.
22.03.2022 Yaşam
30 bin lira tazminat ödenecek! Mezarını bile kazdırdı ama teşhis yanlış çıktı...
30 bin lira tazminat ödenecek! Mezarını bile kazdırdı ama teşhis yanlış çıktı... Gaziantep'te, 2 farklı patoloji merkezinden gelen rapor doğrultusunda, omuriliğindeki kitlenin önce kötü sonra iyi huylu olduğunu öğrenen H.A., açtığı tazminat davasını kazandı. Bu süreçte mezarını bile kazdıran H.A.'nın 3'üncü rapor ile kanser olmadığını öğrendiğini belirten avukat İmam Akgün Çuhadaroğlu, "Vatandaşlarımızın bu gibi durumlarda haklarını aramaları lazım. Sağlık, hayattaki en önemli konudur. Bu gibi olaylarda 'pardon' demekle konu kapatılmamalı" dedi.
21.03.2022 Yaşam
Sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş'ın ölümünde kahreden detay! Abisi böyle tanımış
Sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş'ın ölümünde kahreden detay! Abisi böyle tanımış Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki piknik alanında bulunan insan kemiklerinin, 8 aydır kayıp olarak aranan internet fenomeni Yunus Dönertaş'a (42) ait olduğunun kesinleşmesinin ardından ağabey Mahmut Dönertaş, cinayetten şüphelenmediklerini söyledi. Dönertaş, "Cüzdan, cep telefonu bunlar kayıp. Ne olduğu bilinmiyor. Her şey olabilir ama adli tıp raporu, bizim bütün şüphelerimizi ortadan kaldırdı" dedi.
20.03.2022 Gündem
Pınar Gültekin davası ne oldu, davada karar çıktı mı? Pınar Gültekin davasında son durum ve dava sonucu!
Pınar Gültekin davası ne oldu, davada karar çıktı mı? Pınar Gültekin davasında son durum ve dava sonucu! Muğla'da, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı (32) ile suç delilerini gizleyip, yok ettikleri öne sürülen kardeşi Mertcan Avcı (26), annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan´ın yargılandığı davanın bugün 10'uncu duruşması görülüyor. Peki, Pınar Gültekin davasında ne oldu, davada ne karar verildi? Pınar Gültekin davasında karar çıktı mı? Pınar Gültekin davası son durum…
14.02.2022 Yaşam
Cinsel istismarda bulundu! Kız çocuğunu baygın halde eve götürdü! İğrenç olay
Cinsel istismarda bulundu! Kız çocuğunu baygın halde eve götürdü! İğrenç olay Kız çocuğuna iğrenç istismar! Baygın halde kucağında taşıdı. Ankara'da, N.Y.'ye (13) içki içirip, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan; ancak küçük kızı eve baygın götürürken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıkan F.A. (22) hakkında, 'cinsel istismar' suçundan 16 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
6.01.2022 Yaşam
Duygu Delen'in ölümüne ilişkin rapor mahkemeye ulaştı
Duygu Delen'in ölümüne ilişkin rapor mahkemeye ulaştı Gaziantep'te, Duygu Delen’in (17) erkek arkadaşının evinin balkonundan düşüp öldüğü olaya ilişkin Adli Tıp Üçüncü Üst Kurulu'ndan beklenen rapor mahkemeye ulaştı. Raporda, hayatını kaybeden Duygu Delen'in balkondan düşerken canlı olduğu tespitine yer verildi.
27.12.2021 Yaşam
Muhsin Yazıcıoğlu davasında kritik gelişme!
Muhsin Yazıcıoğlu davasında kritik gelişme! BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerden gazeteci İsmail Güneş ile 16 kez görüştüğü öne sürülen Emra Kara'nın yargılanmasına Sivas 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Davada mahkeme savcısı, kovuşturmanın genişletilerek BTK'dan detaylı inceleme yapılmasını istedi.
22.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adli Tıp Raporu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adli tıp raporu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.