Acın Ilıcalı

Acın Ilıcalı

Son dakika Acın Ilıcalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Acın Ilıcalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Acın Ilıcalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acın Ilıcalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acın ılıcalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 acın ılıcalı haberi bulunmuştur. Tüm acın ılıcalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'dan Acun Ilıcalı'yı üzen haber! Teklif reddedildi
Trabzonspor'dan Acun Ilıcalı'yı üzen haber! Teklif reddedildi Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Trabzonspor'dan Berat Özdemir'i kadrosuna katmak için harekete geçti. İngiliz ekibi, milli futbolcu için teklifini yaptı ancak bordo mavili takımın yönetimi bu teklifi geri çevirdi.
16.06.2022 Trabzonspor
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Yakın arkadaşı Alpay Kazan hayatını kaybetti
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Yakın arkadaşı Alpay Kazan hayatını kaybetti Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı'nın sağ kolu Alpay Kazan'ın ölüm haberini Hakan Hatipoğlu sosyal medyadan duyurdu. Kazan'ın cenazesinin 7 Mart 2022 pazartesi saat 17.00'da Şakirin Camiinden kalkacağı öğrenildi.
6.03.2022 Magazin
Acın Ilıcalı'dan O Ses Türkiye açıklaması! Final mi yapacak?
Acın Ilıcalı'dan O Ses Türkiye açıklaması! Final mi yapacak? Ebru Gündeş, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Oğuzhan Koç'un jüri koltuğunda oturduğu 'O Ses Türkiye' hakkında son haftalardaki reyting sonuçları nedeniyle 'erken final' kararı alındığı iddia edilmişti. tv8'de ekranlara gelen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, magazin gündemine bomba gibi düşen haberlere ilk kez yanıt verdi.
19.11.2021 Magazin
Survivor'da elemeye bakın kim kaldı?
Survivor'da elemeye bakın kim kaldı? Survivor 2017'de dün oynanan dokunulmazlık oyununu ünlüler kaybetti. Bakın eleme potasına kim girdi?
16.04.2017 Magazin
Survivor büyük final ne zaman?
Survivor büyük final ne zaman? Survivor 29 Haziranda ekrana gelmesi beklenen büyük final Atatürk Havalimanında yaşanan terör olayı nedeniyle ertelendi. Peki Survivor büyük final ne zaman? Acın Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen Survivor büyük final hakkında merak edilen detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Avatar Atakan kimdir?
Avatar Atakan kimdir? Survivor 2016'nın en dikkat çeken yarışmacıların başında gelen Çağan Atakan Arslan'ın kim olduğu merak konusu oldu. Başarılı bir sporcu olduğu bilinen Çağan Atakan Arslan'ı Acın Ilıcalı yarışmaya davet etti. Dikkat çeken Çağan Atakan Arslan kimdir? İşte ayrıntılar...
29.03.2016 Magazin
Survivor'da o isim de yarışacak!
Survivor'da o isim de yarışacak! Acın Ilıcalı duyurdu
15.12.2015 Magazin
Acun'un öve öve bitiremediği yarışmacı
Acun'un öve öve bitiremediği yarışmacı Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin son bölümünde Acun Ilıcalı, Yaser Koçak'ın sihirbazlık gösterisini öve öve bitiremedi...
5.03.2015 Magazin
İşte yeni jüri
İşte yeni jüri Murat Boz'dan boşalan koltuğa oturacak isim belli oldu!
13.06.2014 Magazin
Yetenek Sizsiniz'e yeni bir jüri daha
Yetenek Sizsiniz'e yeni bir jüri daha Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz'in yeni jüri üyesi geliyor.
27.05.2014 Magazin
Yarışmacılar nasıl seçiliyor?
Yarışmacılar nasıl seçiliyor? Show TV'de yayınlanan ’Var mısın, Yok musun?’a seçilen yarışmacılar işte bu elemelerden geçiriliyor
1.04.2008 Televizyon
Acun'dan Turabi için flaş sözler!
Acun'dan Turabi için flaş sözler! Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Survivor All Star'ı ziyarete Dominik'e gitti...
9.04.2015 Magazin
Yalan haberin itibar gördüğü tek yer!
Yalan haberin itibar gördüğü tek yer! ‘Yalan haber sitesi’ Zaytung, şirketlerden büyük ilgi görüyor...
21.08.2011 Ekonomi
Müstehcen diye yasaklandım ama beni yıllarca aileler izledi
Müstehcen diye yasaklandım ama beni yıllarca aileler izledi ´Huysuz´dan vazgeçip erkek kılığında ekrana çıksam Fatih Ürek gibi olurum´
13.11.2010 Arşiv
Ömer öğretmen o anı anlattı
Ömer öğretmen o anı anlattı 125 bin YTL kazandı oğlunun kahramanı oldu
31.01.2008 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Acın Ilıcalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acın ılıcalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.