Gazete Vatan Logo

Survivor büyük final ne zaman?

Survivor 29 Haziranda ekrana gelmesi beklenen büyük final Atatürk Havalimanında yaşanan terör olayı nedeniyle ertelendi. Peki Survivor büyük final ne zaman? Acın Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen Survivor büyük final hakkında merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor büyük final ne zaman?

Tv8 ekranında yayınlanan reyting rekorları kıran Survivor 2016 büyük final ne zaman sorusu merak edilmeye başlandı. 29 Haziran Çarşamba ekrana gelmesi beklenen Survivor 2016 büyük final Acın Ilıcalı'nın kararı ile ertelendi. Atatürk Havalimanında yaşanan terör saldırısı nedeniyle ertelenen Survivor büyük final 30 Haziran Perşembe aynı saatinde ekrana gelecek.

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, canlı yayında, "Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgiyle kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, bizde Reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Peki tarihi çok önceden belirlenen yarışmanın finali Perşembe akşamı yayında olacak mı? Milliyet.com.tr'nin haberine göre;

Survivor finali yine canlı yayınla (30 Haziran Perşambe) aynı saatte yayınlanacak.

Haberin Devamı

Gönüllüler takımından Serkay Tütüncü ile ünlüler takımından Atakan Arslan, 'Survivor 2016'nın finalinde SMS oylamasına çıkacak.