Acıbadem

Acıbadem

Son dakika acıbadem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acıbadem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acıbadem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acıbadem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acıbadem gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.680 acıbadem haberi bulunmuştur. Tüm acıbadem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor...
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor... Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, çağın hastalığı kanser riskini düşürmek için sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekerek balık, üzüm ve kurubaklagiller gibi besinlerin sıklıkla tüketilmesini tavsiye etti.
20.04.2024 Adana
Fenerbahçe'de Oosterwolde depremi! Aylarca sahalardan uzak kalacak
Fenerbahçe'de Oosterwolde depremi! Aylarca sahalardan uzak kalacak Fenerbahçe'de Oosterwolde, Olympiakos maçında sakatlanarak sedyeyle kenara geldi ve yerine 45. dakikada Ferdi Kadıoğlu oyuna dahil olmuştu. Hollandalı yıldız oyuncudan kötü haber geldi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Adanalılara uzmandan bayram sofraları için dikkat çeken uyarı geldi
Adanalılara uzmandan bayram sofraları için dikkat çeken uyarı geldi Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, Ramazan sonrası iki öğünlü beslenme planından üç öğünlü düzene geçildiğini belirterek, “Bayram kahvaltılarında sofrada porsiyonlara dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.
10.04.2024 Adana
Bayram sofralarında porsiyona dikkat!
Bayram sofralarında porsiyona dikkat! Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, Ramazan sonrası iki öğünlü beslenme planından üç öğünlü düzene geçildiğini belirterek, “Bayram kahvaltılarında sofrada porsiyonlara dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.
10.04.2024 Gündem
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir'deki evinde rahatsızlanması sonucu özel hastanede tedaviye alındı. Hastane yönetimi bulantı ve halsizlik şikayetiyle gelen Alço’nun sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.
6.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli?
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli? Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam yayı hayatına başlıyor. Güzel oyuncu Serra Arıtürk’ün canlandırdığı Alev rolü ise merak konusu oldu. Peki, Umut’un hayatını değiştiren Taş Kağıt Makas Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.02.2024 Magazin
Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu nasıl? Hastaneden yeni açıklama
Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu nasıl? Hastaneden yeni açıklama Beyin damarlarında oluşan anevrizma kanaması nedeniyle 2 kez ameliyat olan sanatçı Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı.
22.02.2024 Magazin
Tayfur Bingöl sakatlandı! Beşiktaş'tan açıklama geldi
Tayfur Bingöl sakatlandı! Beşiktaş'tan açıklama geldi Beşiktaş'ın 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Tayfur Bingöl'ün uyluk iç adalesinde kanama ve tam kat yırtık tespit edildiği açıklandı.
11.02.2024 Şampiy10
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Türkiye Birinciliği final maçı bugün İzmit'te düzenlendi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Temeller sağlam, çok güçlü bir jenerasyon geliyor. Voleybolda zirveye yürüyen, voleybol ülkesi olan bir Türkiye var" dedi.
9.02.2024 Şampiy10
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul sevgisiyle tanınan ve sayısız eser kaleme alan yazar ve iletişim eğitmeni Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı.
1.02.2024 Gündem
Ünlü yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul aşığı olarak tanınan ve 66 yaşında hayatını kaybeden ünlü yazar Mario Levi Kadıköy'de Acıbadem Musevi Mezarlığında bulunan Sinagog'da yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene Mario Levi'nin eşi Ece Erdoğuş Levi ile ailesi ve yakınları katıldı.
1.02.2024 Gündem
Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi
Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi Beyin damarlarında oluşan anevrizma kanaması nedeniyle 2 kez ameliyat olan sanatçı Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı.
1.02.2024 Magazin
Amir Hadziahmetovic'ten Beşiktaş'a kötü haber
Amir Hadziahmetovic'ten Beşiktaş'a kötü haber Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'te tam kata yakın kısmi ön çarpaz bağ ve dış yan bağ yaralanması saptandığını açıkladı.
14.01.2024 Şampiy10
TFF'den Halil Umut Meler kararı! Resmen açıklandı
TFF'den Halil Umut Meler kararı! Resmen açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2024 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemler listesini açıkladı. Ankaragücü-Rizespor maöında saldırıya uğrayan ve uzun süredir maç yönetmeyen Halil Umut Meler de listede yer aldı.
26.12.2023 Süper Lig
Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız isim aylarca forma giyemeyecek
Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız isim aylarca forma giyemeyecek Süper Lig'de dün akşam oynanan Alanyaspor maçının ikinci yarısının hemen başında sakatlanan İngiliz yıldız Chamberlain'den Beşiktaş'a kötü haber geldi.
22.12.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Dzeko Galatasaray derbisinde oynayacak mı? Resmi açıklama geldi
Fenerbahçe'de Dzeko Galatasaray derbisinde oynayacak mı? Resmi açıklama geldi Fenerbahçe'de sakatlanan Edin Dzeko'nun son durumu belli oldu. Sarı-lacivertli kulüpten Boşnak golcünün sakatlığı ile ilgili açıklama geldi.
20.12.2023 Fenerbahçe
Halil Umut Meler hakemliğe devam edecek mi? İlk açıklama geldi
Halil Umut Meler hakemliğe devam edecek mi? İlk açıklama geldi Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler'den ilk açıklama geldi. Meler, kendisine destek olan herkese teşekkür ederken saldırganların en ağır cezayı alması gerektiğini savundu.
16.12.2023 Süper Lig
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal 3 hafta oynayamayacak!
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal 3 hafta oynayamayacak! Gaziantep FK maçına 10 eksikle çıkan Kartal’da sakatlar listesine Rachid Ghezzal da eklendi. Sol uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem belirlenen Cezayirli futbolcu milli aradan sonra sahalara dönebilecek.
1.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Ghezzal açıklaması! Gaziantep maçında sakatlanmıştı
Beşiktaş'tan Ghezzal açıklaması! Gaziantep maçında sakatlanmıştı Siyah-beyazlı kulüp, Gaziantep FK maçında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Cezayirli yıldızın sakatlığı ile ilgili bilgi verdi.
31.10.2023 Beşiktaş
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Sosyal medyada görüp otel bastılar! 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı
Sosyal medyada görüp otel bastılar! 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, şahısların husumetli oldukları kişiyi sosyal medyada gördükten sonra İstanbul'dan Bodrum'a gelip saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edildi.
29.08.2023 Yaşam
Kadıköy'de yangında can pazarı! Balkona sıkışan aile 3. kattan zemine atladı: 1 ölü, 2 yaralı
Kadıköy'de yangında can pazarı! Balkona sıkışan aile 3. kattan zemine atladı: 1 ölü, 2 yaralı Sabah saatlerinde Kadıköy'de 3 katlı binada çıkan yangında balkonda mahsur kalan çift kendini boşluğa bıraktı. Olayda Hatice Arslan hayatını kaybederken, eşi Cemil Arslan ve kızı Şeyma Arslan yaralandı.
21.08.2023 Gündem
Elektronik sigara okullara kadar indi! Aromatik ‘puff’ zehir saçıyor
Elektronik sigara okullara kadar indi! Aromatik ‘puff’ zehir saçıyor Elektronik sigara satışı 2008’den beri yasak. Ama yasağa uyulmuyor. Zararlı kimyasal maddeler içeren aromatik e-sigaralar internette ve piyasada satılıyor. ‘Ölüm tacirleri’, liseli öğrenciler de dahil insanları zehirliyor.
31.07.2023 Sağlık
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Nicel Taşdemir, yaşam tarzının baba olmak için gereken sperm miktarında etkili olduğunu belirterek, 'kısırlık' hakkında açıklamalarda bulundu.
24.07.2023 Sağlık
Beşiktaşlı futbolcu Emrecan kaza yaptı, çıkan kavgada darbedildi!
Beşiktaşlı futbolcu Emrecan kaza yaptı, çıkan kavgada darbedildi! Bakırköy'de, maddi hasarlı kazaya karışan Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan, kaza raporu tutulduğu sırada çıkan kavgada darbedildi. Yaralı futbolcu, hastaneye kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştiren F.B. yakalanarak gözaltına alındı.
22.07.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Acıbadem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acıbadem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.