Ankara'da inşaat kazısından zarar gören 5 bina tahliye edildi
Ankara'da inşaat kazısından zarar gören 5 bina tahliye edildi Ankara'da, 2 ay önce temelindeki kayma nedeniyle yıkımı tamamlanan Açelya Apartmanı'nın yakınında bir inşaatın temel çalışması sırasında istinat duvarının zarar görmesi nedeniyle çevredeki 5 bina, tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliye edilen binada oturan bir ev sahibi muteahhidi suçlayarak, uyarılarının dikkate alınmadığını söyledi.
30.06.2021 Gündem
Kira yardımı! Her ay bin 150 TL ödenecek
Kira yardımı! Her ay bin 150 TL ödenecek Bakan kurum duyurdu. Devlet desteği sağlanacak. Bin 150 lira kira yardımı, 2 bin 500 lira taşınma, 30 bin lira eşya desteği verilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Açelya Apartmanı ve etrafında riskli durumda olan binaların maliklerine yardım edileceğini açıkladı.
16.04.2021 Ekonomi
Açelya Apartmanı ile ilgili Bakan Kurum'dan flaş açıklama
Açelya Apartmanı ile ilgili Bakan Kurum'dan flaş açıklama Ankara'da inşaat çalışmaları yapılırken temeline zarar verilen Açelya Apartmanı'na ilişkin olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıklamada bulundu. Bakan Kurum, TOKİ'nin çalışmalara başlayacağını ve devletin tüm imkanlarıyla Ankaralı hemşehrilerinin yanında olduğunu söyledi.
11.04.2021 Siyaset