Abye Tepki

Abye Tepki

Son dakika ABye tepki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABye tepki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABye tepki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abye Tepki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abye tepki gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 abye tepki haberi bulunmuştur. Tüm abye tepki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakanlığı'ndan AB'ye 'Stratejik Pusula' tepkisi!
Dışişleri Bakanlığı'ndan AB'ye 'Stratejik Pusula' tepkisi! Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği'nin (AB) 'Stratejik Pusula' başlıklı belgeyi onaylamasıyla ilgili, "Bu belgenin AB'yi Doğu Akdeniz'de, çözümlerin değil, sorunların parçası yapacağı ve doğru stratejilere taşımayacağı aşikardır" açıklamasını yaptı.
22.03.2022 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa Birliği'ne TPAO tepkisi!
Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa Birliği'ne TPAO tepkisi! Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği tarafından Türkiye aleyhine iki Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) yetkilisinin isimlerini içeren yaptırım listesini onaylamasının Doğu Akdeniz'de hem Türkiye'nin haklarını hem Kıbrıs Türklerinin haklarını korumak konusundaki kararlılığı etkilemeyeceğini, daha da güçlendireceğini bildirdi.
28.02.2020 Gündem
Hırvatistan'dan AB'ye müzakere uyarısı
Hırvatistan'dan AB'ye müzakere uyarısı Hırvatistan: Müzakereleri dondurma kararı AB'nin çıkarına değil
17.06.2021 Dünya
Ömer Çelik'ten AB'ye sert tepki: Bunu görmek utanç verici
Ömer Çelik'ten AB'ye sert tepki: Bunu görmek utanç verici AB Bakanı ve Başmüzakereci Çelik,"Almanya Anayasa Mahkemesinin Köln’deki darbe karşıtı miting ile ilgili kararı, ifade özgürlüğünden ve demokrasiden tamamıyla sapmaktır." dedi
29.09.2021 Gündem
Avrupa’ya tepki: Biz toplama kampı mıyız!
Avrupa’ya tepki: Biz toplama kampı mıyız! CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, AB’nin politikasını eleştirdi: “Avrupalılar Suriyeliler gelmesin, ‘3,5 milyar euro verelim, siz bakın’ diyor. Türkiye, toplama kampı mı?”
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan AB'ye tepki: Fasılları aç ki dönüşüm olsun!
Erdoğan'dan AB'ye tepki: Fasılları aç ki dönüşüm olsun! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İktisadi Kalkınma Vakfı’nın (İKV) ‘50. Yılında Türkiye-AB İlişkileri’ başlıklı programında yaptığı konuşmada şunları söyledi:
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abye Tepki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abye tepki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.