Abu Dabi

Abu Dabi

Son dakika abu dabi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abu dabi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abu dabi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abu Dabi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abu dabi gelişmeleri de dahil olmak üzere 633 abu dabi haberi bulunmuştur. Tüm abu dabi haberleri aşağıda listelenmiştir.
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu Bir e-ticaret platformunun açıkladığı verilere göre 2024’ün ilk çeyreğinde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.
4.04.2024 Ekonomi
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
Turizm'de bayram sevinci! Talep resmen patladı: "45 gün devam edecek"
Turizm'de bayram sevinci! Talep resmen patladı: "45 gün devam edecek" Turizm sektörü 2024 yaz sezonuna üç bayramla giriyor. 21 Mart'ta Nevruz Bayramı ile İran'dan turistlerin akın ettiği Antalya, 31 Mart Paskalya Bayramı’nda Batı Avrupa'dan yoğun turist bekliyor. Turizmde, 10 Nisan'daki Ramazan Bayramı öncesi de yoğun iç pazar hareketliliği yaşanacak.
25.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan ile bir araya geldi.
13.02.2024 Gündem
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya
Ünlü çift Şeyh Zayed Ulu Camii'ni ziyaret etti! 'Büyük bir onur'
Ünlü çift Şeyh Zayed Ulu Camii'ni ziyaret etti! 'Büyük bir onur' Jason Statham-Rosie Huntington Whiteley çifti, Abu Dabi'de gerçekleşen F1 yarışının ardından bölgede gezmeye çıktı. Dünyanın sayılı büyük camileri arasında yer alan Şeyh Zayid Camii'ni ziyaret eden ikili, orada çekilen karelerini milyonlarca takipçisi bulunan Instagram sayfalarından yayınladı.
1.12.2023 Magazin
Bakan Şimşek: Ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık
Bakan Şimşek: Ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yatırım turları devam ediyor. Bakan Şimşek Fransa'dan sonra Katar ve Suudi Arabistan'ı kapsayan turlarına devam ediyor.
24.10.2023 Ekonomi
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır? Pegasus yurt dışı biletleri için kampanya başlattı. Pegasus yurt dışı 9 Euro kampanyası sonrası vatandaşlar kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olduğunu, hangi tarihlerde ve nasıl alınabileceğini, sorulamaya başladı. Peki, Pegasus yurt dışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurt dışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
18.10.2023 Ekonomi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi Turizmi tüm yıla yaymak için çalışmalar yaptıklarını belirten SunExpress CEO’su Max Kownatzki, kış kapasitesini de artırarak uçuş ağlarına 15 yeni rota eklediklerini açıkladı.
8.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da!
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da! 17 milyar sterlinlik servetin sahibi BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum’a demir attı. Milyarderin lüks mega yatlarına ise koruma ekibi olarak başka bir teknenin eşlik ettiği dikkatlerden kaçmadı.
14.08.2023 Yaşam
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanya yurtdışı 5 euro kampanyası detayları sorgulanıyor. Pegasus, 10-11 Ağustos 2023 tarihinde alınan yurt dışı biletlerini 5 euro + vergiler dahil satışa çıkardı. Ücret duyurusu Yurt Dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti için geçerli olacak. Yurt dışında Süper Eko dışındaki paketler için o paketin ücreti kapsam dahilinde olacak. Peki, Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
10.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ı telefonla arayarak kardeşinin vefatına ilişkin taziyelerini iletti.
27.07.2023 Gündem
50.7 milyar dolarlık tarihi anlaşma dünyada böyle yankılandı!
50.7 milyar dolarlık tarihi anlaşma dünyada böyle yankılandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın körfez turunun son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde İki ülke arasında 50,7 milyar dolarlık anlaşma imzalandı. Anlaşma dünya basınında geniş yankı uyandırırken Yunan basını yeni dönemde iş birliğine gidilecek alanları tek tek yazdı.
20.07.2023 Gündem
Emine Erdoğan, BAE'de Kadınlar Genel Birliği’ni ziyaret etti
Emine Erdoğan, BAE'de Kadınlar Genel Birliği’ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) temasları kapsamında Kadınlar Genel Birliği’ni ziyaret etti, Annelik ve Çocukluk Yüksek Konseyi'ne katıldı.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! İki ülke arasında 50.7 milyar dolarlık anlaşma
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! İki ülke arasında 50.7 milyar dolarlık anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan ve Katar ziyaretlerinin ardından Körfez turunun son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmzalayacağımız ortak mutabakat metniyle ilişkilerimizi stratejik ortaklık düzeyine çıkartmış olacağız" açıklamasını yaptı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Al Nahyan'a TOGG hediye etti. Ayrıca iki ülke arasında 50 milyar dolarlık anlaşma imzalandı.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! Türkiye ile 13 anlaşma imzalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! Türkiye ile 13 anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan tarafından resmi törenle karşılandı. Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında 13 yeni anlaşma imzalandı.
19.07.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Kadınların toplumdaki öncü rolünün güçlendirilmesi evrensel bir meseledir
Emine Erdoğan: Kadınların toplumdaki öncü rolünün güçlendirilmesi evrensel bir meseledir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, 'Kadınların toplumdaki öncü rolünün güçlendirilmesi evrensel bir meseledir. Bu amaçla kurulan Birlik, Emirlik kadınlarının sosyal ve ekonomik kalkınmasını desteklerken, çeşitli eğitimlerle kadınlara mesleki donanım sağlıyor.' dedi.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katar'daki görüşmelerimiz gayet iyi geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katar'daki görüşmelerimiz gayet iyi geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez turunun ikinci ayağı olan Katar'daki temaslarını tamamlayarak Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Abu Dabi seyahati öncesi CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuşan Erdoğan, "Görüşmelerimiz çok iyi geçti" dedi.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'a hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısında konuştu. Tahıl koridoru ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Putin'in bu insani köprünün devamını istediğine inanıyorum. Seyahatten dönünce Putin ile görüşme yapacağım. Ağustos'ta ülkemizde görüştüğümüzde bu konuları konuşacağız." dedi.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün başlayacak Körfez turunda Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret edecek. Ziyaretin başlıca gündemi karşılıklı ekonomik yatırımlar.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ziyaretler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın, Suudi Arabistan, Katar Ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turuna çıkıyor. Körfez turunda iş forumlarının da gerçekleşmesi beklenirken, Erdoğan'a bu ziyaretlerinde 200'den fazla iş insanı eşlik edecek.
16.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 3 gün sürecek Körfez turuna çıkıyor. Erdoğan; sırasıyla Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret ederek mevkidaşlarıyla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı, 20 Temmuz'da da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek.
16.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abu Dabi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abu dabi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.