Ablalar

Ablalar

Son dakika ablalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ablalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ablalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ablalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ablalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 ablalar haberi bulunmuştur. Tüm ablalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okul servisleri yeni döneme hazırlanıyor! Tek tek kontrol ediliyor
Okul servisleri yeni döneme hazırlanıyor! Tek tek kontrol ediliyor Okulların açılmasına sayılı günler kala servis araçları son hazırlıklarını yapıyor. Bakımları ve trafiğe çıkmaları için gerekli olan belgeleri tamamlayan servis şoförlerine eğitim de verildi. Rehber ablaların da katıldığı eğitimde öğrencilerin güvenli bir şekilde yolculuk yapması için dikkat edilmesi gerekenler konuşuldu. Altur Okul Servis Taşımacılığı Müdürü Bülent Ertürk, okul servislerinin arkasındaki 'Okul Taşıtı' yazısı ve ışıklı 'Dur' tabelası son derece önemli olduğunu söyleyerek "Çünkü servis, öğrenci aldığı ya da indirdiği zaman bu tabelayı yakar ve arkadaki araçlar bu tabelanın yandığını gördüğünde durmak zorundadır. Öğrenciler aracın durmasını ve rehber ablalarının araçtan inmesini beklesin. Emniyet kemeri takmak zorunludur, ayrıca araçta yemek ve içmek yasak" dedi.
5.09.2023 Yaşam
Dünya Ablalar Günü ne zaman? Ablalar Günü var mı? 24 Haziran ne günü? Ablalar Günü mesajları!
Dünya Ablalar Günü ne zaman? Ablalar Günü var mı? 24 Haziran ne günü? Ablalar Günü mesajları! Dünya Ablalar Günü sosyal medyada gündem oldu. Ablalar Günü’nün ne zaman kutlandığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Ablası olanların sıklıkla araştırdığı konu ile ilgili bilgiler kısıtlı. 24 Haziran’da Ablalar Günü’nün kutlandığına ilişkin kesin bilgi bulunmuyor. Peki, Dünya Ablalar Günü ne zaman 2022? 24 Haziran’da ne kutlanıyor? 24 Haziran’ın önemi ne? İşte en güzel Ablalar Günü mesajları!
24.06.2022 Gündem
Pandemide okul heyecanı kaygıya yol açmasın!
Pandemide okul heyecanı kaygıya yol açmasın! İlkokul öğrencileri için pazartesi günü ilk ders zili çalacak! Daha önce hiç tecrübe etmedikleri yeni bir düzen ve tanışacakları yeni arkadaşlar için minikleri tatlı bir heyecan sardı şimdiden. Ancak çocuklar yeniliklere çok kolay adapte olsalar da, okul hayatına dair pek çok bilinmezlik nedeniyle heyecanın yerini ‘kaygı’ alabiliyor!
2.09.2021 Sağlık
Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yeni görüntüleri ortaya çıktı! İstanbul'da FETÖ'nün Bylock, Ablalar ve Eğitim Kurumları soruşturmaları kapsamında gizlenen firari 9 şüpheliye yönelik düzenlenen operasyonda arama yapıldı. Yapılan aramalarda örgüt lideri Fetullah Gülen'e ait çok sayıda yeni kayda alınan, örgüt mensuplarını motive etmek amacıyla konuşmalarının ve örgütle mücadele eden kamu görevlilerine yönelik "Beddua" videoları ve ses kayıtlarının bulunduğu ortaya çıktı.
18.06.2021 Gündem
Dink davası hakimine FETÖ davası
Dink davası hakimine FETÖ davası İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nin eski üyesi olup meslekten ihraç eden hâkim Bünyamin Karakaş ve eşi hakkında ‘FETÖ üyeliği’ suçundan dava açıldı. Hakim Kararkaş’ın örgüte ait hakim-savcı evlerinde kaldığı, halen FETÖ’den yargılanan hakim eşi ile örgütsel evlilik yaptığı ileri sürüldü.
8.11.2020 Gündem
Bursa'da dehşet! Ablasını 9 yerinden bıçakladı
Bursa'da dehşet! Ablasını 9 yerinden bıçakladı Bursa'da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Mustafa B.(35), hemşire ablası Zübeyde Gülbakan'ı (45), 2 yıl önce yeğeni kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle 9 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan hemşire abla tedavi altına, Mustafa B. ise gözaltına alındı.
6.08.2020 Gündem
FETÖ'cü Zekeriya Öz'e yumruk! 'O vatan hainini görsek senden önce biz hallederiz'
FETÖ'cü Zekeriya Öz'e yumruk! 'O vatan hainini görsek senden önce biz hallederiz' Hakkında tutuklama kararı çıkacağını önceden haber alıp 10 Ağustos 2015’te gece yarısı kayıplara karışan firari FETÖ’cü eski savcı Zekeriya Öz Almanya’nın birçok kentinde görüldü. Ancak nerede saklandığı bir türlü tam aydınlık kazanmadı. Almanya şimdi firari Öz’le ilgili yeni bir olayla çalkalanıyor.
28.06.2020 Gündem
FETÖ'cü Adil Öksüz'ün darbe mesajları ortaya çıktı!
FETÖ'cü Adil Öksüz'ün darbe mesajları ortaya çıktı! FETÖ'nün firari sözde "TSK imamı" Adil Öksüz'ün darbe girişiminden 6 ay önce ByLock'tan örgüt üyelerine elebaşı Fetullah Gülen'in darbe iması içeren mesajlarını ilettiği ortaya çıktı.
17.01.2020 Gündem
Aile kararını verdi! Neşet Ertaş filmine izin yok
Aile kararını verdi! Neşet Ertaş filmine izin yok Neşet Ertaş'ın 7'nci ölüm yıldönümünde yapımcısı Haşan Saltık konuştu: Ertaş'ın tüm yayın hakları bende. Pek çok teklif geliyor ama ailesiyle ortak karar aldık, hayatının film olmasını istemiyoruz.
27.09.2019 Magazin
'Dağdaki çobanın oyuyla bunların oyu bir'
'Dağdaki çobanın oyuyla bunların oyu bir' Bir televizyon kanalında ekranlara gelen yarışma programına katılan iki yarışmacı son günlerin en çok konuşulan konuları arasına girdi. “Yeni doğmuş, sütle beslenen sığır yavrusuna ne denir?” sorusuna verdikleri yanıt olay oldu.
8.07.2019 Yaşam
Demet Akalın ile Okan Kurt barıştı!
Demet Akalın ile Okan Kurt barıştı! Demet Akalın ve Okan Kurt'un kızları 4 yaşındaki Hira Kurt'un Instagram hesabının story bölümünde söylediği sözler şok etkisi yarattı. Okan Kurt, '2. Sayfa' programında Hira'nın sözleri hakkında açıklama yaptı.
29.11.2018 Magazin
Sapık babadan şoke eden sözler:  'Örnek birisiyim...'
Sapık babadan şoke eden sözler: 'Örnek birisiyim...' İstinaf Mahkemesi, baba H.E’nin 3 kızına cinsel istismarında zaman aşımı gerekçesiyle ceza verilmemesi kararını doğru buldu. Erkek çocuğuna istismarından verilen 12 yıl hapis cezası da "teşebbüs aşamasında" kaldığı gerekçesiyle 7 yıl 6 aya indirildi. H.E savunmasında, hakkındaki suçlamaları reddedederek, "Ben mahallemde örnek birisiyim" dedi.
20.10.2018 Yaşam
Şok detaylar ortaya çıktı! Tam 100 bin kişi...
Şok detaylar ortaya çıktı! Tam 100 bin kişi... “Örgütün evlilik genelgesi”nde çarpıcı detaylar var. Buna göre örgüt 100 bin çifti bu şekilde evlendirdi. Örgüt dışı evlilik yasaklanırken, adaylar süreçte 3 aşamadan geçirildi.
25.09.2018 Gündem
FETÖ'nün gizli bölmesinden yüklü miktarda para çıktı
FETÖ'nün gizli bölmesinden yüklü miktarda para çıktı Trabzon'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "gaybubet evleri"ne yönelik operasyonda örgütün sözde "milli eğitim imamı"nın kaldığı hücre evindeki gizli bölmede 86 bin 200 lira, 12 bin 620 avro ve 21 bin 160 dolar bulundu.
24.09.2018 Gündem
FETÖ'nün izdivaç genelgesi! İlk kez...
FETÖ'nün izdivaç genelgesi! İlk kez... FETÖ’nün katalog evlilik genelgesi ortaya çıktı. Kimin kimle ve hangi koşullarda evleneceğini düzenleyen genelgede, askerdeki örgüt mensuplarına ve yöneticilerine daha iyi evlilik yapma önceliği tanınıyor...
22.09.2018 Gündem
‘Iyy iğrenç, personel de havuza giriyor’
‘Iyy iğrenç, personel de havuza giriyor’ İstanbul’un Silivri ilçesindeki bir otelin sahibi Ahmet İstif’in twitter hesabından yaptığı paylaşım, hem turizm sektörü çalışanları hem de birçok çevrede yankı uyandırdı.
9.08.2018 Yaşam
Otel sahibinden müşteriye insanlık dersi!
Otel sahibinden müşteriye insanlık dersi! İstanbul Silivri’de otel sahibi Ahmet İstif’in, çalışanların mesai saatleri dışında otelin havuzunu kullanmasına yönelik bir kadın müşterinin eleştirisine sosyal medya hesabından verdiği yanıt, binlerce beğeni aldı.
9.08.2018 Gündem
Demet Akalın eleştirilere ateş püskürdü
Demet Akalın eleştirilere ateş püskürdü Bodrum'da sevenleri ile buluşan ünlü sanatçı Demet Akalın, giyim tarzını eleştirenlere cevap vererek "Dünya starlarının giydiği şeyleri giyiyorum" dedi.
30.07.2018 Magazin
FETÖ üyesi 100 kişiyi deşifre eden yeğen Gülen: Soyadını istemiyorum
FETÖ üyesi 100 kişiyi deşifre eden yeğen Gülen: Soyadını istemiyorum FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen’in yeğeni Fatma Nur Gülen, İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenen operasyonla örgüt evinde yakalandı. İkinci kez ifade vermek isteyen ve itiraflarıyla etkin pişmanlıktan yararlanan Gülen, örgütteki 100’e yakın ismi tek tek açıkladı. Yeğen Gülen, elebaşı Gülen’in tüm ailesini de grafik çizerek polise anlattı.
16.06.2018 Gündem
Tedarikçi ablalar ilk kez görüntülendi!
Tedarikçi ablalar ilk kez görüntülendi! FETÖ’nün ‘gaybubet evleri’ yapılanmasının nasıl işlediğinin görüntüleri ortaya çıktı. Tedarikçi abla ve abilerin Pensilvanya’dan gelen dövizleri bozdurup hücrelerde gizlenen örgüt üyelerine servis yaptığı belirlendi
29.05.2018 Gündem
Ozan Korkut: Bu yarışta en hızlı biz koşacağız
Ozan Korkut: Bu yarışta en hızlı biz koşacağız Galatasaray başkan adayı Ozan Korkut Divan kurulu toplantısında konuştu ve yönetim listesindeki adayları tanıttı.
9.05.2018 Galatasaray
Aleyna Tilki'den büyük ayıp
Aleyna Tilki'den büyük ayıp Genç şarkıcı Aleyna Tilki yine yaptı yapacağını...
6.05.2018 Magazin
FETÖ evleri soruşturmasında 38 gözaltı kararı
FETÖ evleri soruşturmasında 38 gözaltı kararı FETÖ'nün hakim-savcı adayları için açtığı evlere ilişkin soruşturmada aralarında avukatların da olduğu 38 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
6.04.2018 Gündem
Derbi havasına uçakta girdiler
Derbi havasına uçakta girdiler Fenerbahçeli futbolcular Yeni Malatyaspor maçının ardından uçakta Galatasaray derbisi için start verdiler
13.03.2018 Fenerbahçe
FETÖ'nün 'mini etek ablası' her şeyi itiraf etti!
FETÖ'nün 'mini etek ablası' her şeyi itiraf etti! FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan eski kadın hakim itirafçı oldu. FETÖ talimatıyla evlendiğini, tesettürlü olmasına rağmen örgüt talimatıyla bundan vazgeçtiğini ve eski eşinin de askeri hakim olduğunu söyleyen itirafçı hakim, kendilerine kılık kıyafet seçimi ile ibadeti nasıl gizli yapacakları yönünde ders verildiğini, etek boyundan, giydikleri cekete kadar her şey için bu konuda bir 'ablanın' görevlendirildiğini de anlattı.
6.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ablalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ablalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.