Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ozan Korkut: Bu yarışta en hızlı biz koşacağız

Ozan Korkut: Bu yarışta en hızlı biz koşacağız

Galatasaray başkan adayı Ozan Korkut Divan kurulu toplantısında konuştu ve yönetim listesindeki adayları tanıttı.

Ozan Korkut: Bu yarışta en hızlı biz koşacağız

Galatasaray Divan Kurulu'nda Galatasaray Başkan Adayları açıklamalarda bulundu. Ozan Korkut "Bu bayrak yarışında, sizlerin teveccüh göstermesi halinde bayrağı almaya hazırız. Çünkü bu yarışta, en hızlı biz koşacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

İşte Ozan Korkut'un yaptığı açıklamalar...

Başvurumuz kabul edildiğinden bu yana, çok yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Herkes bizi daha yakından tanımak istedi. Ancak biz, Galatasaray terbiyesi gereğiyle, kendimizi size tanıtmadan, medyaya çıkmak ve medya yoluyla mesaj vermek istemedik.

Ben ve ekibim, göreve hazırız. Tüm başkan adaylarına ve ekiplerine de başarılar diliyorum.

Kulübümüzün zorluklarının farkındayız. Bizler buraya, ekip çalışmalarıyla geldik. Bu zorlukların üstesinden de, ekip olarak geleceğiz. Hepimizin yüreği, Galatasaray için atıyor.

Sizler de uygun görürseniz, bu görevi biz almak istiyoruz. Zamanı gelince de, bizden sonraki nesillere devretmek istiyoruz. Uzun süredir ekip olarak çalışıyoruz. Sürekli hazırlandık.

Bireysel özelliklerimizi ekip olarak nasıl kullanıp, Galatasaray'ı nasıl daha ileri taşıyabileceğimizi düşündük. Dursun Özbek, Aralık ayında seçim kararı aldığında da biz hazırdık.

Haberin Devamı

Büyüklerimizle oturduk ve şunu dedik; 'Galatasaray ancak bir aile olarak ileri gidebilir. Gelin, Mayıs ayında olacak seçime kadar, siz büyükleriniz, bize önderlik yapın. Bir geçiş sürecimiz olsun, Mayıs ayında, biz üstümüze düşeni yapacağız.' dedik

Bugün, Aralık ayında büyüklerimize verdiğimiz sözü tutmanın gururuyla karşınızdayız. Galatasaray camiasında verilen bir söz tutulur.

Yola çıktığımızda, bize 'Gençler' dendi. Ancak dinamizmimizin ve bilgi birikimimizin zirvede olduğu dönemdeyiz. Ama bize genç denmesi, yine de çok hoşumuza gitti.

Biz gücümüzü, birbirimize olan sevgimiz, saygımız ve kardeşliğimizden alıyoruz. Detaylı yaptığımız çalışmaları, 26 Mayıs'a kadar sizlerle paylaşacağız. Size ne kadar hazır olduğumuzu göstereceğiz.

Abiler, ablalar, kendinden küçüklere her zaman gençler derler. Bu bayrak yarışında, sizlerin teveccüh göstermesi halinde bayrağı almaya hazırız. Çünkü bu yarışta, en hızlı biz koşacağımıza inanıyoruz.

Haberin Devamı

Bizler çok gerçekçi çalıştık. Her türlü opsiyonu masaya yatırdık. Sizlerin onayıyla da, 26 Mayıs'tan sonra artık koşmaya başlamak istiyoruz. Misyonumuz, geleneklerimizi taşımak ve bir sonraki nesle devretmektir.