Abdye Tepki

Abdye Tepki

Son dakika ABDye tepki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABDye tepki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABDye tepki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdye Tepki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdye tepki gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 abdye tepki haberi bulunmuştur. Tüm abdye tepki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Akar'dan ABD''nin skandal kararına sert tepki: Son derece temelsizdir
Bakan Akar'dan ABD''nin skandal kararına sert tepki: Son derece temelsizdir Son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Senatosu'nun skandal kararına ilişkin, "Bu tarihi konuda siyasilerin karar alması veya birtakım iddialarda bulunması son derece temelsizdir. Arşivlere bakın, tarihi tertemiz bu milletin hiçbir şekilde böyle bir şeyle ilgisinin bulunmadığını herkes görecektir" dedi.
13.12.2019 Gündem
Türkiye'nin tepkisi sert oldu!
Türkiye'nin tepkisi sert oldu! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Hiçbir bağlayıcılığı yok. Hiçbir bağlayıcılığı yok diye bu karara göz yumacak değiliz. Tepkimizi zaten ortaya koyduk. İki tane Türkiye’ye karşı alınan kararın sebebi Suriye’de oyunu bozmamızdır. Ve de orada bir terör devleti kurulmak isteniyordu" dedi.
30.10.2019 Siyaset
Dışişleri Bakanlığı’ndan ABD'nin açıklamasına sert tepki!
Dışişleri Bakanlığı’ndan ABD'nin açıklamasına sert tepki! Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanlığı’nın ülkemize yönelik olarak yayımladığı son seyahat uyarısına ilişkin açıklama yaptı.
7.09.2019 Gündem
Rusya'dan ABD'ye sert cevap: Karşılık verilecek!
Rusya'dan ABD'ye sert cevap: Karşılık verilecek! Kremlin, ABD'nin yeni yaptırımlarına karşılık verileceğini duyurdu.
17.05.2019 Dünya
Son dakika... Dışişleri'nden ABD'ye tepki!
Son dakika... Dışişleri'nden ABD'ye tepki! Dışişleri Bakanlığı, ABD Uluslararası Dini Özgürlükler Komisyonu 2019 Yılı Raporunun Türkiye'ye ilişkin bölümüne tepki gösterdi: "Temsilciler Meclisi'ne Müslüman bir temsilci seçilmesini içine sindiremeyen, İslamofobiyle mücadelede yeterli iradeyi sergileyemeyen ve kendi dini azınlıklarına yönelik saldırıları engellemekte aciz kalan ABD Yönetimi ve Kongresi'nin Türkiye'yi eleştirmesi ise tutarsızlık göstergesidir."
1.05.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten ABD'ye Venezuela tepkisi
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten ABD'ye Venezuela tepkisi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Maduro'ya desteklerini yineledi. Çelik, "Hiçbir ülke Venezuela'ya başkan atayamaz. Demokrasiyle yönetilen ülkelerin başka bir ülkeye başkan atamaları tam bir saçmalık ve saldırganlıktır" dedi
24.01.2019 Siyaset
ABD'ye Rusya ve Çin'den dikkat çeken tepki
ABD'ye Rusya ve Çin'den dikkat çeken tepki Rusya ve Çin, ABD Başkanı Donald Trump tarafından imzalanıp yürürlüğe konulan 716 milyar dolarlık 2019 yılı savunma bütçesi karşısında ortak tepkiler veriyor.
17.08.2018 Dünya
Çin'den ABD'ye 'tehdit' tepkisi
Çin'den ABD'ye 'tehdit' tepkisi Çin, Washington yönetiminin Çin ve Rusya kaynaklı güvenlik tehdidi algıladığı yönündeki açıklamalarına ilişkin "dünyada kesin bir güvenliğin olmadığını" kaydetti
14.02.2018 Dünya
Rusya ve Çin'den ABD'ye sert tepki
Rusya ve Çin'den ABD'ye sert tepki ABD'nin Kuzey Kore'nin nükleer programını geliştirmesine yardım ettikleri gerekçesiyle Rus ve Çinli firma ve şahıslara yönelik yaptırım uygulanması yönündeki kararına Pekin ve Moskova yönetiminden sert tepki.
23.08.2017 Dünya
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den ABD'ye 'Suriye' eleştirisi
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den ABD'ye 'Suriye' eleştirisi İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ABD'nin Suriye'de rejime ait hava üssünü vurmasını eleştirdi
8.04.2017 Dünya
Rusya'dan ABD'ye tepki: Hiç utanmanız yok mu?
Rusya'dan ABD'ye tepki: Hiç utanmanız yok mu? Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Musul’daki insani sorunların çözümünü Irak yönetimine yükleyen Pentagon’u eleştirdi
29.03.2017 Dünya
Putin'den ABD'ye sert yanıt
Putin'den ABD'ye sert yanıt Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin CIA'in kendilerine ABD seçimlerine hile karıştırdığı iddialarına çok sert cevap verdi
17.06.2021 Dünya
Putin'den ABD'ye sert tepki
Putin'den ABD'ye sert tepki Rusya Devlet Başkanı Putin: "Rusya, füze sistemini küresel güvenliğe yönelik bir tehdit olarak görüyor. Romanya'daki füze sisteminin savunma stratejisiyle ilgisi yok"
13.05.2016 Dünya
Pınar Gültekin davasında flaş gelişme!
Pınar Gültekin davasında flaş gelişme! Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) öldürüp cesedini varil içinde yaktıktan sonra üzerine beton döken Cemal Metin Avcı (32) ile kardeşi Mertcan Avcı'nın (26) yargılanmasına devam ediliyor. Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemirin geçen celse istediği reddi hakim talebinin mahkemece kabul edilmediği öğrenildi.
15.02.2021 Gündem
Türkiye'den ABD'ye çok sert tepki: Saygı duymayı öğreneceksiniz
Türkiye'den ABD'ye çok sert tepki: Saygı duymayı öğreneceksiniz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İbretlik cehaletiyle Pelosi'nin ABD Temsilciler Meclisi Başkanlığı'na kadar yükselmesi, Amerikan demokrasisi adına kaygı vericidir. Türk milletinin iradesine saygı duymayı öğreneceksiniz" dedi.
25.09.2020 Siyaset
Fahrettin Altun: Türkiye'nin haklı tezlerini yok saymaya çalışanları rahatsız etmeye devam edeceğiz
Fahrettin Altun: Türkiye'nin haklı tezlerini yok saymaya çalışanları rahatsız etmeye devam edeceğiz İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD Başkan adayı Joe Biden'ın sözleri ve muhalefetin tepkisini değerlendirirken, "ABD'nin on yıllardır dünyanın her yerinde darbeleri azmettirdiğini kendi resmi kayıtlarından biliyoruz. Dolayısıyla 'darbe değil seçim' ifadesi, esasen Türkiyede iktidarın ancak seçimlerle el değiştirebileceğinin kabulüdür. Bir tercihin değil, mecburiyetin ifadesidir" dedi. Altun, CNN International kanalında Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis röportajı sırasında kendi açıklamasının okunmasıyla ilgili de "Türkiyenin haklı tezlerini yok saymaya çalışanları rahatsız etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
20.08.2020 Siyaset
ABD'de büyük skandal... Tepki yağdı
ABD'de büyük skandal... Tepki yağdı ABD'nin Teksas eyaletinde atlı iki polisin, şüpheli olduğu belirtilen siyahi bir vatandaşı elleri kelepçeli at arkasında yürütmesi büyük tepki çekti.
6.08.2019 Dünya
İngiltere Dışişleri Bakanı: Rusya INF anlaşmasını ihlal etti
İngiltere Dışişleri Bakanı: Rusya INF anlaşmasını ihlal etti İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, ABD'nin INF'den resmi olarak çekilmesiyle ilgi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Rusya'yı suçladı.
2.08.2019 Dünya
Bozdağ: ABD yönetiminin kararı, akıl tutulmasıdır
Bozdağ: ABD yönetiminin kararı, akıl tutulmasıdır TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, ABD Hazine Bakanlığı'nın yaptırım kararına tepki göstererek, "ABD yönetiminin bu kararı; aklıselimden uzaklaşmadır, akıl tutulmasıdır, basiretsizliktir" dedi.
2.08.2018 Siyaset
ABD ve Çin arasındaki kriz piyasaları vurdu!
ABD ve Çin arasındaki kriz piyasaları vurdu! ABD ve Çin arasında gümrük vergilerinin karşılıklı arttırılması borsada düşüşe neden oldu.
4.04.2018 Dünya
Kuzey Kore'den sert çıkış: Savaş nedeni
Kuzey Kore'den sert çıkış: Savaş nedeni Kuzey Kore, New York'ta geçtiğimiz günlerde toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin oy birliğiyle onayladığı yaptırımları savaş nedeni olarak değerlendirdi. Dünyaya tehditler savuran Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı 'yaptırım kararının lehine elini kaldıran ülkelere bedelini kesinlikle ödeteceğiz' ifadesini kullandı.
24.12.2017 Dünya
İsveç ABD Maslahatgüzarını Dışişleri Bakanlığına çağırdı
İsveç ABD Maslahatgüzarını Dışişleri Bakanlığına çağırdı İsveç Dışişieri Bakanlığı Donald Trump'ın imzaladığı yedi Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülke vatandaşlarının 90 gün boyunca ABD'ye girişlerini yasaklayan kararnamesine açıklık getirmek üzere ABD'nin Stockholm Maslahatgüzarını bakanlığa çağırdı.
17.06.2021 Dünya
Bakan Soylu: Ya Türkiye'nin dostu ya da terörün dostu
Bakan Soylu: Ya Türkiye'nin dostu ya da terörün dostu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ABD'nin PYD'ye yönelik izlediği tutuma sert tepki gösterdi
29.09.2021 Gündem
ABD'ye sert tepki: 'Onları meşru ortak olarak görenler...'
ABD'ye sert tepki: 'Onları meşru ortak olarak görenler...' Davutoğlu, "CNN International" kanalında gazeteci Christiane Amanpour'un sorularını yanıtladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abdye Tepki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdye tepki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.