Abdullah Uçmak

Abdullah Uçmak

Son dakika abdullah uçmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abdullah uçmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abdullah uçmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdullah Uçmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdullah uçmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 abdullah uçmak haberi bulunmuştur. Tüm abdullah uçmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
İbrahim Tatlıses’e suikast girişimiyle ilgili mahkemeden flaş karar! Sır mektup yıllar sonra ortaya çıkmıştı!
İbrahim Tatlıses’e suikast girişimiyle ilgili mahkemeden flaş karar! Sır mektup yıllar sonra ortaya çıkmıştı! İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011'de "İbo Show" programının çekimlerine katıldıktan sonra saldırıya uğramıştı. Uzun namlulu silahlarla başından vurulan İbrahim Tatlıses ağır yaralanmıştı. Öldürülmek istenen İbrahim Tatlıses geçirdiği ameliyatlar sonrasından hayata tutunmayı başardı. İbrahim Tatlıses'e suikast girişiminde önce yazılan sır mektup ortaya çıkmıştı. Saldırıdan 3 yıl önce Abdullah Uçmak'ın haraç almak için tehdit dolu mektubunu Tatlıses'e götürdükleri iddiasıyla 15 yıl hapis cezasıyla yargılanan Ali Tekin Akkoyunluoğlu ve Mehmet Sebe'nin yargılandığı Ağır Ceza Mahkemesindeki davada karar çıktı. İşte mahkemeden çıkan yeni karar…
16.03.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'e saldırı davasında flaş karar!!
İbrahim Tatlıses'e saldırı davasında flaş karar!! Sanatçı İbrahim Tatlıses'in ağır yaralandığı 2011 yılındaki silahlı saldırıda Tatlıses'in asistanı ve şoförüne yönelik eylemleri nedeniyle yeniden yargılanan Abdullah Uçmak, Ersin Altun ve Yunus Ayık hakkında karar verildi.
18.03.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses’e suikast girişiminden önce yazılan sır mektup ortaya çıktı!
İbrahim Tatlıses’e suikast girişiminden önce yazılan sır mektup ortaya çıktı! İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011'de "İbo Show" programının çekimlerine katıldıktan sonra saldırıya uğramıştı.
25.01.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses 'Onun ismiyle tehdit edildim' dedi ve savcılığa başvurdu!
İbrahim Tatlıses 'Onun ismiyle tehdit edildim' dedi ve savcılığa başvurdu! İbrahım Tatlıses, Abdullah Uçmak etiketiyle sosyal medyada yapılan paylaşım sonrası "Onun ismiyle sosyal medyada tehdit ediliyorum" diyerek savcılığa başvurdu.
28.12.2020 Magazin
Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırı olayında yeni mütalaa! İşte istenen cezalar...
Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırı olayında yeni mütalaa! İşte istenen cezalar... Sanatçı İbrahim Tatlıses'in ağır yaralandığı 14 Mart 2011'deki silahlı saldırıda, asistanı ve şoförüne de ateş edilmesine ilişkin yeniden görülen davada mütalaa açıklandı.
16.12.2020 Gündem
İbrahim Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses İbo Show ile ekranlara yeniden merhaba diyecek. Bu akşam ekranlara gelecek İbo Show'un ilk programında dostları ile bir araya gelecek olan İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı o geceyi anlatacak. Peki, İbrahim Tatlıses kimdir, kaç yaşında ve nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses neden vuruldu? İşte İbrahim Tatlıses'in vurulduğu o gece yaşananlar...
15.11.2020 Gündem
İbrahim Tatlıses'ten bomba FETÖ iddiası
İbrahim Tatlıses'ten bomba FETÖ iddiası İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabı üzerinden çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Ünlü türkücü, 5 yıl önce uğradığı silahlı saldırıda FETÖ/PDY parmağı olabileceğini savundu.
4.08.2016 Magazin
Uçmak’ın cezası 6 yıla çıktı
Uçmak’ın cezası 6 yıla çıktı Abdullah Uçmak, türkücü İbrahim Tatlıses’e karşı tehditle para isteyerek ‘yağmaya teşebbüs’ suçunu işlediği gerekçesiyle 1 yıl 3 ay hapse çarptırılmıştı...
14.01.2016 Yaşam
İbrahim Tatlıses'in yağma davasında sanığa 6 yıl hapis
İbrahim Tatlıses'in yağma davasında sanığa 6 yıl hapis Sanatçı İbrahim Tatlıses’in 2002 yılında para vermesi için tehdit edildiği olaya ilişkin Yargıtay’dan dönen davada karar açıklandı. İlk yargılamada 1 yıl 3 ay hapis cezası alan sanık Abdullah Uçmak, bozma sonucu yapılan yeniden yargılamada “yağmaya teşebbüs” suçundan 6 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.01.2016 Yaşam
İbrahim Tatlıses'e tehdite 10 yıl hapis istemi
İbrahim Tatlıses'e tehdite 10 yıl hapis istemi 13 yıl önce şarkıcı İbrahim Tatlıses'i tehdit ederek para istediği iddia edilen Abdullah Uçmak Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden yargılanmasına başlandı. Duruşmaya başka suçtan hükümlü Abdullan Uçmak Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) sistemi ile bağlandı. İbrahim Tatlıses duruşmaya katılmadı, avukatı Hayati Şahin salonda hazır bulundu.
24.12.2015 Magazin
Ünlülerin menajeri vefat etti
Ünlülerin menajeri vefat etti İbrahim Tatlıses’in de bir dönem menajerliğini yapan 66 yaşındaki HASAN Bora, sabaha karşı evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu.
31.07.2015 Magazin
Tatlıses'i vurduranın cezası belli oldu!
Tatlıses'i vurduranın cezası belli oldu! Yargıtay, Abdullah Uçmak'a verilen hapis cezasını onadı...
28.11.2014 Magazin
Tatlıses davasında flaş gelişme!
Tatlıses davasında flaş gelişme! Tatlıses'e saldırı davasına onama istemi....
8.01.2014 Magazin
Mahkemeye göre vurulma nedeni!
Mahkemeye göre vurulma nedeni! AKP ile yakınlaştığı için saldırı düzenlendi
29.09.2021 Gündem
'AK Parti ile yakınlaşması..'
'AK Parti ile yakınlaşması..' Tatlıses davasında gerekçeli karar açıklandı! İlginç bir detay var...
13.07.2013 Magazin
Tatlıses davasında karar!
Tatlıses davasında karar! 36 yıl 6 ay hapis cezası ile...
29.09.2021 Gündem
'PKK ile irtibatlıydım!'
'PKK ile irtibatlıydım!' Tatlıses davasında son savunmalar yapıldı, sanık çarpıcı itiraflarda bulundu
29.09.2021 Gündem
'Oyları AKP'ye kaydırmak için'
'Oyları AKP'ye kaydırmak için' İbrahim Tatlıses davasında flaş gelişme...
29.09.2021 Gündem
Saldırı davasında şok talep!
Saldırı davasında şok talep! İbrahim Tatlıses'e düzenlenen saldırıda savcıdan şok talep...
29.09.2021 Gündem
Kadın avukatın üzerine yürüdü!
Kadın avukatın üzerine yürüdü! Mahkemede gergin anlar...
29.09.2021 Gündem
Uçmak’ı şikayet etti
Uçmak’ı şikayet etti Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sabah saatlerinde Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na geldi...
4.06.2012 Magazin
Önce jenerik sonra kurşun
Önce jenerik sonra kurşun İbrahim Tatlıses'e saldırı dosyasından ilginç detaylar ortaya çıktı. İşte o detaylar...
29.09.2021 Gündem
Tatlıses'e saldırı davasında tahliye!
Tatlıses'e saldırı davasında tahliye! Sanatçı İbrahim Tatlıses’e yönelik silahlı saldırıya ilişkin Abdullah Uçmak’ın da aralarında bulunduğu 8’i tutuklu 12 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık Ruhşen Mahmutoğlu’nun tahliyesi kararlaştırıldı...
29.09.2021 Gündem
'Tatlıses'i vuran silah MİT'ten'
'Tatlıses'i vuran silah MİT'ten' MİT ile KCK arasında 'organik' ilişki olduğu yönündeki iddialar arasında İbrahim Tatlıses'i vuran silahların MİT elemanı tarafından teslim edildiği de yer alıyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abdullah Uçmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdullah uçmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.