Abdullah Çatlı

Abdullah Çatlı

Son dakika Abdullah Çatlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdullah Çatlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdullah Çatlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdullah Çatlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdullah çatlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 abdullah çatlı haberi bulunmuştur. Tüm abdullah çatlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi!
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi! Değişim tartışmalarının gündemde oladuğu Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak açıklamalar yapan eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş son olarak Abdullah Çatlı açıklamaları ile gündeme gelmişti. Gökşen Anıl Ulukuş'la ilgili CHP Genel Merkezi'nden danışman olmadığı yönünde açıklama yapıldı. Ulukuş da o açıklamaya "Genel Başkan'a, danışmanların görevden alınması sonrası 'danışman mıyım' diye sordum. 'Sen devam et' yanıtını verdi" ifadelerini kullandı.
7.07.2023 Gündem
Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası!
Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası! 26 yıl önce bugün yaşanan bir trafik kazası, Türkiye'nin yakın tarihinde bir dönüm noktası oldu. Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 1996 yılında dört kişiyi taşıyan bir Mercedes otomobil, benzin istasyonundan çıkmakta olan bir kamyona çarptı. Otomobildeki üç kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de sağ kurtuldu. Bu kaza tarihe Susurluk Kazası olarak geçti. Peki, Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? İşte 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası hakkında merak edilenler…
3.11.2022 Gündem
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri…
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri… Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulunurken, son günlerde merak edilen “Tansu Çiller parti mi kuruyor?” sorusuna da yanıt verdi. Eski Başbakan Çiller, bir süredir gündemi meşgul eden iddialarla ilgili net konuştu. Şu an için bir parti kurma kararı almadığını belirten Çiller "Toplumu kucaklamak lazım. Bunu en iyi yapabilecek girişimin her tarafı kucaklayan bir merkez sağ oluşumu olacağını düşünüyorum. Bunun Türkiye’ye yeniden kazandırılması gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.
28.02.2022 Gündem
Fransa resmen yasakladı! Türkiye'den sert açıklama...
Fransa resmen yasakladı! Türkiye'den sert açıklama... Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, ülkede faaliyet gösteren Bozkurtlar Hareketi'nin yasaklandığını açıkladı. Dışişleri Bakanlığı, Fransız hükümetinin "Bozkurtlar" hareketinin kapatılmasına yönelik aldığı Bakanlar Kurulu kararına ilişkin "Söz konusu ülkenin münferit birtakım kişilere ve bu kişilerin eylemlerinden hareketle böyle bir hareket ve oluşum varmış gibi hayal mahsulü kararlara tevessül etmesi içinde bulunduğu çelişkili psikolojinin son tezahürü olmuştur." değerlendirmesinde bulundu.
4.11.2020 Gündem
Susurluk kazası film oluyor!
Susurluk kazası film oluyor! 1996'da Balıkesir'de meydana gelen ve Türkiye'nin gündemini sarsan Susurluk kazası yıllar sonra film oluyor. Filmin çekimleri Ağustos ayında Londra’da başlıyor.
24.07.2017 Televizyon
Ağca'dan, Gülen açıklaması
Ağca'dan, Gülen açıklaması Mehmet Ali Ağca Uludağ'da yaptığı açıklamada, "Fethullah Gülen'in birazcık onuru ve vicdanı varsa intihar etsin." dedi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'yle ilgili şok ifadeler!
FETÖ'yle ilgili şok ifadeler! 15 Temmuz darbe girişiminden önce açılan ve aralarında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in de yer aldığı 73 kişinin yargılandığı FETÖ çatı davasında, FETÖ'den daha önce ayrılan Selim Çoraklı'nın "tanık" olarak ifadesi alındı
29.09.2021 Gündem
Bu film çok konuşulacak!
Bu film çok konuşulacak! Oyuncu ve yönetmen Ahmet Yenilmez in senaryosunu yazıp yönettiği "Sevdam Gözlerinde Kaldı" bugün vizyona girdi. Filmde Abdullah Çatlı'nın kızı Gökçen Çatlı da rol alıyor.
2.12.2016 Televizyon
Çatlı'nın kızı: Babamla ilgili veremeyecek hesabımız yok
Çatlı'nın kızı: Babamla ilgili veremeyecek hesabımız yok ABDULLAH Çatlı'nın 20'nci ölüm yıldönümü dolayısıyla Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda sempozyum düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Gizli tanığın parası kesildi!
Gizli tanığın parası kesildi! Ergenekon gizli tanığı Kıskaç ve eşine bağlanan maaş, İçişleri Bakanlığı kararıyla kesildi. Kıskaç’ın sigorta primleri ile ev kirası da artık ödenmeyecek.
29.09.2021 Gündem
Bahçeli 8 vekili çizdi
Bahçeli 8 vekili çizdi MHP’nin listesinde Meral Akşener’in de aralarında olduğu altı milletvekili aday gösterilmedi. Tuğrul Türkeş’in yerine Zuhal Topçu konuldu. Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal Ankara’dan aday yapıldı
29.09.2021 Gündem
Flaş! Abdulllah Çatlı'nın kızı...
Flaş! Abdulllah Çatlı'nın kızı... MHP, 1 Kasım seçimlerinde aday gösterilmesi beklenen Abdullah Çatlı'nın kızı Gökçen Çatlı'yı liste dışı bıraktı
29.09.2021 Gündem
AK Parti, CHP, MHP, HDP aday adayları listesi netleşti
AK Parti, CHP, MHP, HDP aday adayları listesi netleşti AK Parti, CHP, MHP ve HDP milletvekili aday adaylığı başvuru süreci sona erdi. 1 Kasım seçimleri AK Parti, CHP, MHP, HDP milletvekili aday listeleri 18 Eylül'de açıklanacak.
29.09.2021 Gündem
Çatlı'nın kızı milletvekili adayı oldu
Çatlı'nın kızı milletvekili adayı oldu Susurluk Kazası'nda hayatını kaybeden Abdullah Çatlı'nın kızı Gökçen Çatlı MHP'den milletvekili olabilmek için adaylık başvurusunda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Abdullah Çatlı'nın kızının internet savaşı!
Abdullah Çatlı'nın kızının internet savaşı! Çatlı’yla ilgili paylaşımlara yönelik suç duyurusu dilekçesinde, IP adreslerinden tespit edilecek kişiler hakkında Çatlı’nın “manevi hatırasına hakaret” suçundan dava açılması istendi
20.07.2015 Yaşam
Sami Hoştan hayatını kaybetti
Sami Hoştan hayatını kaybetti Ergenekon davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Sami Hoştan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Eymür: Ağar’ın haberi olmaması mümkün değil
Eymür: Ağar’ın haberi olmaması mümkün değil Faili meçhullerle ilgili ifade veren eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür, MİT üyesi Tarık Ümit’in kaçırılmasıyla ilgili Mehmet Ağar’la görüşmesini anlattı, “Haberi olmaması mümkün değil” dedi
29.09.2021 Gündem
Destici'den MHP açıklaması!
Destici'den MHP açıklaması! Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den kongre düzenlemesi için randevu talebinde bulunulduğunu" belirtti...
29.09.2021 Gündem
Kahramanların GBT’Sİ çıktı!
Kahramanların GBT’Sİ çıktı! BURAK KARA / bkara@gazetevatan...
3.01.2015 Arşiv
'Susurluk' küçük bir hücresi
'Susurluk' küçük bir hücresi Gerekçeli kararın önsözünde, delillerin hiçbir örgüt davalarında olmadığı kadar güçlü deliller bulunduğu belirtildi...
29.09.2021 Gündem
Sabancı suikastinin en gizemli ismi!
Sabancı suikastinin en gizemli ismi! Sabancı suikastı zanlılarından İsmail Akkol, 1996'dan beri hiç ele geçmedi, hiç konuşmadı, daha önce hiçbir yerde görülmedi! Yunanistan'da yakalandığı iddia edilen Akkol bir çok gizemin çözülmesine vesile olabilir.
29.09.2021 Gündem
"Eşcinselleri sevmem irrite olurum"
"Eşcinselleri sevmem irrite olurum" Osman Sınav'dan çarpıcı açıklamalar...
3.02.2014 Magazin
Öldürüldük Ey Halkım!
Öldürüldük Ey Halkım! Dora Mengüç, ölüm yıldönümünde Uğur Mumcu'yu yazdı: "Korkaklar her gün, korkmayanlar bir kez ölür..."
24.01.2014 Arşiv
‘Dava açacak kadar delil yok’
‘Dava açacak kadar delil yok’ Dönemin ANAP Milletvekili Metin Vural’ın öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturmanın başında “şüpheli” olan Mesut Yılmaz hakkında verilen takipsizlik kararının gerekçesinde “soyut ihbar ve iddialar dışında dava açmak için dosya kapsamında yeterli delil bulunmadığı” belirtildi...
29.09.2021 Gündem
Bir devletin hazmetme kapasitesi
Bir devletin hazmetme kapasitesi Bunca can, bunca yenen hak, bunca ölüm, bunca günah nasıl ola ki hazımsızlık yapmıyor?
12.01.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Abdullah Çatlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdullah çatlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.