Abdülfettah El Sisi

Abdülfettah El Sisi

Son dakika Abdülfettah el Sisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdülfettah el Sisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdülfettah el Sisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdülfettah El Sisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdülfettah el sisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 abdülfettah el sisi haberi bulunmuştur. Tüm abdülfettah el sisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunanistan'dan Türkiye itirafı: Erdoğan güçlü bir aktör, diplomatik kartlarını doğru bir şekilde oynadı
Yunanistan'dan Türkiye itirafı: Erdoğan güçlü bir aktör, diplomatik kartlarını doğru bir şekilde oynadı Yunan medyası Türkiye'nin son dönemlerde attığı adımlarla jeopolitik sahnede 'çok daha güçlü' bir konuma geldiğini yazarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgede kimsenin görmezden gelemeyeceği güçlü bir aktör olduğunu vurguladı.
19.02.2024 Dünya
Refah sınır kapısı açıldı mı? Refah sınır kapısı nerede (harita) refah sınır kapısı nedir?
Refah sınır kapısı açıldı mı? Refah sınır kapısı nerede (harita) refah sınır kapısı nedir? İsrail’in Filistin’e saldırıları devam ederken Gazze’ye insani yardım için Mısır’daki Refah Sınır Kapısı’nda yüzlerce TIR bekliyor. ABD Başkanı Biden kapının sınırlı miktarda yardım için açılacağını duyurdu. Söz konusu duyurunun ardından vatandaşlar arama motorlarına yönelerek “Refah sınır kapısı nerede, Refah Sınır kapısı açık mı? Mısır Refah Sınır kapısı açılacak mı?” sorularına yanıt arıyor.
21.10.2023 Gündem
Biden İsrail'de! Gazze saldırısına 'patlama' dedi
Biden İsrail'de! Gazze saldırısına 'patlama' dedi ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Tel Aviv kentine geldi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birlikte kameralar karşısına geçen Biden hastane saldırısıyla ilgili, "Patlamayı diğer taraf yapmış görünüyor" ifadelerini kullandı.
18.10.2023 Dünya
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor Hamas’ın saldırıları sonrası Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in kara harekatı beklenirken, Gazze’nin tamamen yerle bir edilme ihtimali tüm dünyayı endişelendiriyor.
12.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-Filistin diplomasisi: Putin ile görüşeceğim
Erdoğan'dan İsrail-Filistin diplomasisi: Putin ile görüşeceğim Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Başbakanı Karl Nehammer ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İsrail-Filistin çatışmasına değinen Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres ile görüşeceğini söyledi.
10.10.2023 Gündem
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! G20'de baş döndüren diplomasi trafiği
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! G20'de baş döndüren diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında kritik temaslarda bulundu. Zirve sonrası kameraların karşısına geçen Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile F-16 konusunu görüştüğünü belirtti. Erdoğan'ın F-16 açıklaması ve İsveç'in NATO üyeliği ile ilgili açıklamaları dünyada manşet oldu.
11.09.2023 Dünya
Yunan basını yazdı: Erdoğan yeni dönemin kapılarını açıyor! Pozitif gündemin dışında kalan tek madde
Yunan basını yazdı: Erdoğan yeni dönemin kapılarını açıyor! Pozitif gündemin dışında kalan tek madde Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip eden Yunan medyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun diplomatik ajandası ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı. Akdeniz'de yeni bir dönemin başladığı belirtildi.
8.07.2023 Gündem
Türkiye'nin hamlesi sonrası Atina diken üstünde
Türkiye'nin hamlesi sonrası Atina diken üstünde Mısır hükümetinin hidrokarbon arama faaliyetlerinde Türkiye’nin kıta sahanlığı sınırlarını kabul etmesi ve boru hattı projesi güzergâhından Rum kesimini çıkarma önerisi, Atina’yı çok rahatsız etti. Yunan Dışişleri Bakanı, Mısır’a gidecek.
6.03.2021 Gündem
Türkiye'nin Libya ile yaptığı anlaşma Yunanistan'ı çıldırttı
Türkiye'nin Libya ile yaptığı anlaşma Yunanistan'ı çıldırttı Türkiye'nin Libya ile imzaladığı Akdeniz'de yetki alanını belirleyen anlaşma Güney Kıbrıs, Yunanistan ve Mısır'ı tedirgin etti. Yunan basını anlaşma için "Türkiye'den Doğu Akdeniz'de şah mat" başlıkları attı.
2.12.2019 Gündem
Son dakika... Kırım'da okulda patlama: Çok sayıda ölü var
Son dakika... Kırım'da okulda patlama: Çok sayıda ölü var Rusya tarafından ilhak edilen Kırım’da bulunan bir okulda meydana gelen patlamada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.
17.10.2018 Dünya
'Anaokullarına Mickey Mouse yerine kahraman askerlerin posterleri asılsın'
'Anaokullarına Mickey Mouse yerine kahraman askerlerin posterleri asılsın' Mısır'ın Kalyubiye vilayeti valisi, anaokullarının duvarlarına, Mickey Mouse gibi çizgi film karakterlerininkiler yerine ulusal kahramanlar ve 'şehit askerlerin' resimlerinin asılmasını istedi.
1.10.2018 Dünya
Siemens Irak’la 13 milyar euroluk enerji anlaşması imzalayacak
Siemens Irak’la 13 milyar euroluk enerji anlaşması imzalayacak Irak ile Alman teknoloji şirketi Siemens’in bugün 13 milyar euroluk enerji anlaşması imzalayacağı ileri sürüldü. Anlaşmanın gerçekleşmesi durumunda şirket, tarihinin en büyük siparişlerinden birine de imza atmış olacak.
23.09.2018 Ekonomi
Son dakika...Trump'tan Sisi'ye: Lanet olası katil!
Son dakika...Trump'tan Sisi'ye: Lanet olası katil! Pulitzer ödüllü gazeteci Bob Woodward'ın yeni kitabı oldukça olay yarattı. Kitapta, ABD Başkanı Donald Trump'ın Mısır Devlet Başkanı Abdülfettah el Sisi'den avukatıyla görüştüğü sırada "lanet olası katil" diye bahsettiği iddia edildi.
12.09.2018 Dünya
Son dakika... ABD'li kuruluş açıkladı! 'Türkiye ve Erdoğan...'
Son dakika... ABD'li kuruluş açıkladı! 'Türkiye ve Erdoğan...' ABD merkezli araştırma kuruluşu Pew'dan gelen bir son dakika araştırmasına göre, Orta Doğu'da Türkiye etkisini arttırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bölgede en yüksek olumlu algıya sahip lider.
12.12.2017 Dünya
Son dakika... Tarihi an! Ve başladı!
Son dakika... Tarihi an! Ve başladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya lideri Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Karadeniz kıyısındaki turistik kent Soçi’de Suriye gündemiyle bir araya geldi... Zirvenin ilk dakikalarında Vladimir Putin, Erdoğan ve Ruhani'ye Suriye'yi DEAŞ'a teslim etmedikleri için teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Bugün kritik kararlar alacağımızı umuyorum" dedi.
22.11.2017 Dünya
Sisi Merkel'in yanına gitti!
Sisi Merkel'in yanına gitti! Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah el Sisi'nin, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile terörle mücadele ve yasadışı göç konularını görüştü.
13.06.2017 Dünya
Müslüman Kardeşler'den çağrı: Dinlemeyin!
Müslüman Kardeşler'den çağrı: Dinlemeyin! Katar ile Körfez ülkeleri arasında çıkan krize dair ilk kez tepkide bulunan İhvan Hareketi (Müslüman Kardeşler), Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el Cubeyr'in kendilerine yönelik terör suçlamalarını, 'sahte suçlamalar' olarak değerlendirip reddettiklerini açıkladı.
7.06.2017 Dünya
'Arap NATO'su planını destekliyoruz'
'Arap NATO'su planını destekliyoruz' ABD Başkanı Donald Trump'ın Suudi Arabistan ziyaretini değerlendiren Mısırlı vekil Ahmed İsmail, Riyad'daki görüşmelerde bölgede gelecekte hakim olacak güç dengesinin belirlendiğini ve Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah el Sisi'nin de Riyad'a bu nedenle gittiğini belirtti. İsmail, Kahire'nin Arap NATO'su planını desteklediğini vurguladı.
23.05.2017 Dünya
'İkinci Türkiye olmasına izin vermediler!'
'İkinci Türkiye olmasına izin vermediler!' Nijer İslam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hama Jibi, ABD, Batı ülkeleri ve bir kısım Arap liderlerin Mısır’da ikinci bir Türkiye ortaya çıkmaması için Arap baharına müdahale ettiğini söyledi.
10.05.2017 Dünya
Güvenlik üst seviyede! Papa Mısır'da!
Güvenlik üst seviyede! Papa Mısır'da! Papa Francis, bugün Mısır’ı ziyaret ediyor. Papa, Mısır halkına yönelik yaptığı bir konuşmada bu ziyaretle İslam ve Hırıstiyan dünyası arasında barış, uzlaşma ortamını teşvik etmeyi umduğunu söyledi.
28.04.2017 Dünya
‘Emrin olur başkan’
‘Emrin olur başkan’ Mısır Devlet Başkanı Sisi, çocuk tacizi suçlamasıyla 3 yıldır hapiste olan Amerikalı yardım görevlisi Aya Hicazi’yi, Başkan Trump’ın ‘ricası’ üzerine serbest bıraktı
21.04.2017 Dünya
Sisi'den İsrail'e şok teklif! Filistinlileri...
Sisi'den İsrail'e şok teklif! Filistinlileri... Mısır'da darbeyle göreve gelen Sisi'nin İsrail'e Mısır'daki Sina Yarımadası'na Filistinlileri yerleştirmeyi teklif ettiği ortaya çıktı. İddia, İsrail'de yalanlandıktan kısa bir süre sonra eski bir İsrailli General tarafından doğrulandı.
17.06.2021 Dünya
Kara listeye alacak mı?
Kara listeye alacak mı? Başkan Trump yönetimi içinde, Mısır’daki Müslüman Kardeşler hareketinin ‘terör örgütleri listesine’ alınması konusunda hararetli bir tartışma yaşandığı öne sürüldü
17.06.2021 Dünya
Trump’ın ikinci görüşmesi darbeci Sisi’yle
Trump’ın ikinci görüşmesi darbeci Sisi’yle ABD'nin 20 Ocak'ta Beyaz Saray'a çıkan yeni lideri Donald Trump ile Mısır'ın darbeci lideri Abdülfettah el Sisi arasında bir telefon görüşmesi gerçekleşti.
17.06.2021 Dünya
İsrail’i kurtarmak istedi ama olmadı
İsrail’i kurtarmak istedi ama olmadı Trump’ın ikna ettiği Mısır lideri Sisi, Batı Şeria’daki Yahudi yerleşimlerini kınayan tasarıyı BM’de oya sunmaktan vazgeçti. Ancak dört ülke önerince karar çıktı
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abdülfettah El Sisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdülfettah el sisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.