Abd Yönetimi

Abd Yönetimi

Son dakika abd yönetimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abd yönetimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abd yönetimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Yönetimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd yönetimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.295 abd yönetimi haberi bulunmuştur. Tüm abd yönetimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
ABD yönetiminden Çinli gazetecilere vize sınırlaması
ABD yönetiminden Çinli gazetecilere vize sınırlaması ABD yönetimi, Çinli gazetecilere verilen vizelerin süresini 90 günle sınırlayacak.
9.05.2020 Dünya
Sular ısınıyor! 'İran'a saldırı için onay...'
Sular ısınıyor! 'İran'a saldırı için onay...' ABD Başkanı Donald Trump, İran'la artan gerilim konusunda Kongreyi düzenli olarak bilgilendirdiğini, ancak bu ülkeyi hedef alan muhtemel bir saldırı için Kongrenin onayına ihtiyacı olmadığını söyledi.
25.06.2019 Dünya
ABD'den flaş açıklama: Acil müdahale edilmeli!
ABD'den flaş açıklama: Acil müdahale edilmeli! ABD yönetimi, Beyaz Saray'da düzenlenen "Gazze'deki insanlık krizi" başlıklı toplantının ardından yaptığı açıklamada "Trump yönetimi, gittikçe daha kötü bir hal alan Gazze'deki insani duruma acil müdahale edilmesi gerektiğini düşünüyor." değerlendirmesini yaptı
14.03.2018 Dünya
Trump'tan DEAŞ'lılar için Guantanamo planı!
Trump'tan DEAŞ'lılar için Guantanamo planı! ABD yönetiminin, terör örgütleri Taliban ve El Kaide'nin yanı sıra DEAŞ mensuplarının da Guantanamo hapishanesine götürülmesini öngören bir başkanlık kararnamesi üzerinde çalıştığı ve bunun yakında yürürlüğe gireceği iddia edildi.
17.06.2021 Dünya
Çin'den Trump'a "savaş" tehdidi
Çin'den Trump'a "savaş" tehdidi Çin, göreve gelecek yeni ABD yönetiminin kendilerini Güney Çin Denizi'ne erişmekten alıkoymayı denemesi durumunda "askeri çatışmaya hazırlıklı olması gerektiği" uyarısında bulundu.
13.01.2017 Dünya
Muhaliflere uçaksavar yardımı gündemde
Muhaliflere uçaksavar yardımı gündemde ABD yönetiminin, barış görüşmelerinin sonuçsuz kalması halinde Suriye’deki ılımlı muhaliflere, uçaksavar füzelerinin de dahil olduğu daha güçlü silahlar verilmesine yeşil ışık yaktığı öne sürüldü
13.04.2016 Dünya
ABD şirketlerine siber saldırıdan 7 İranlı'ya dava
ABD şirketlerine siber saldırıdan 7 İranlı'ya dava ABD Yönetimi, İran vatandaşı 7 hackera onlarca ABD bankasına ve 2011 ve 2013 yılları arasında New York eyaletindeki bir baraja siber saldırılar düzenledikleri gerekçesiyle dava açıldığını bildirdi.
24.03.2016 Dünya
ABD'den Rusya açıklaması
ABD'den Rusya açıklaması ABD yönetimi, Rusya'nın Suriye'deki güçlerini azaltma kararının takipçisi olacaklarını belirterek Rusya'yı sözleriyle değil eylemleriyle değerlendireceklerini bildirdi
15.03.2016 Dünya
ABD: "PYD Cenevre görüşmelerinde yer almayacak"
ABD: "PYD Cenevre görüşmelerinde yer almayacak" ABD yönetiminden bir yetkili, Suriye'deki krizin sonlandırılması amacıyla İsviçre'nin Cenevre kentinde bu hafta yapılması planlanan görüşmelerde, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'nin yer almayacağını bildirdi.
7.03.2016 Dünya
ABD, hava saldırılarının neden olduğu sivil kayıpları kamuoyuyla  paylaşacak
ABD, hava saldırılarının neden olduğu sivil kayıpları kamuoyuyla paylaşacak ABD yönetimi, terörle mücadele kapsamında 2009 yılından beri insanlı ve insansız hava araçlarıyla (İHA) düzenlenen saldırılarda ne kadar sivilin hayatını kaybettiğine dair bilgileri kamuoyuyla paylaşacak.
7.03.2016 Dünya
ABD’den Suriye’ye iki üs
ABD’den Suriye’ye iki üs ABD yönetimi, Kobani yakınlarında askeri ve sivil amaçlı iki hava üssü kuruyor. Pistin Nisan’a yetişmesi bekleniyor
6.03.2016 Dünya
'Suriye'deki anlaşmada ihlaller olabilir'
'Suriye'deki anlaşmada ihlaller olabilir' ABD yönetimi, Suriye'de çatışmaların durdurulması anlaşmasının başarı ya da başarısızlık olduğuna dair bir yargıya birkaç gün içinde varmanın mümkün görünmediğini bildirdi
26.02.2016 Dünya
ABD’ye göre, ‘PYD PKK’nın Suriye kolu’
ABD’ye göre, ‘PYD PKK’nın Suriye kolu’ ABD yönetimindeki üst düzey yetkililerin, PYD/YPG’yi PKK’dan farklı değerlendirdiklerine yönelik açıklamalarına rağmen PYD, ABD’nin terörle mücadeledeki istihbaratlarını bir araya getiren ana kuruluşunun internet sitesinde “PKK terör örgütünün Suriye’deki kolu” olarak yer alıyor...
22.02.2016 Dünya
‘Senin dostun PYD mi?’
‘Senin dostun PYD mi?’ Erdoğan, ABD yönetimine, “Senin dostun biz miyiz yoksa YPG mi, PYD mi? Bilelim ki ondan sonra bu meseleleri sizinle konuşmamıza da gerek kalmasın” diye seslendi.
29.09.2021 Gündem
Kerry İsrail’i kızdırdı
Kerry İsrail’i kızdırdı ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin, İsrail ve Mısır’ı dışlayarak Paris’te Hamas’ın yakın olduğu Türkiye ve Katar’la müzakere masasına oturması, Tel Aviv’i çileden çıkardı
27.07.2014 Dünya
Klor saldırısı iddiasına inceleme
Klor saldırısı iddiasına inceleme ABD yönetimi, Suriye’de bu ay ortalarında kimyasal saldırı düzenlendiğine ilişkin işaretler bulunduğunu ve bu işaretlerin incelendiğini duyurdu...
22.04.2014 Dünya
ABD’den Türkiye’ye hem övgü hem eleştiri!
ABD’den Türkiye’ye hem övgü hem eleştiri! ABD’nin İnsan Hakları raporu açıklandı. Türkiye bölümüne Gezi Olayları ve 17 Aralık soruşturması damga vurdu
27.02.2014 Dünya
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Son bir haftada 36, 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar ise 204'ü Irak’ın, 315'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere 519 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
7.03.2024 Gündem
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder ABD Suriye’den çekilecek mi? Çekilirse sonuçları ne olacak? Türkiye'nin Suriye sınırı nasıl etkilenecek? Eski Şam Büyükelçisi Robert Ford, CNN TÜRK Dış Haberler Muhabiri Elif Zeynep Özipekçi'ye değerlendirdi ve ‘Washington, Ankara ile ilişkilerini bozmak istemiyor’ dedi. Türkiyesiz bir Suriye çözümünün mümkün olmadığını açıkladı.
27.02.2024 Dünya
Apple'a  500 milyon euroluk Spotify cezası!
Apple'a 500 milyon euroluk Spotify cezası! Müzik uygulaması Spotify'in başvurusu üzerine Avrupa Birliği, Apple'a rekabet kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 500 milyon euro ceza verdi.
19.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abd Yönetimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd yönetimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.