Abd Türkiye

Abd Türkiye

Son dakika abd türkiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abd türkiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abd türkiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Türkiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd türkiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 27.217 abd türkiye haberi bulunmuştur. Tüm abd türkiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den kritik Türkiye açıklaması
ABD'den kritik Türkiye açıklaması Beyaz Saray, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan arasında gerçekleştirilen telefon görüşmesinde ikili ve bölgesel konuların ele alındığını açıkladı.
19.11.2021 Dünya
Bahçeli'den ABD ile varılan anlaşmaya ilişkin açıklama
Bahçeli'den ABD ile varılan anlaşmaya ilişkin açıklama MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye ile ABD heyeti arasında varılan uzlaşmayı değerli bulmaktadır." değerlendirmesinde bulundu.
18.10.2019 Siyaset
Son dakika... Trump açıkladı! Türkiye için...
Son dakika... Trump açıkladı! Türkiye için... ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye Büyükelçiliği görevine müsteşar David Satterfied'i atamak istediği belirtildi.
16.02.2019 Dünya
Son dakika... Rapor ortaya çıktı! Pentagon Türkiye'ye...
Son dakika... Rapor ortaya çıktı! Pentagon Türkiye'ye... ABD Kongresi'ne sunulan raporda, hazırlanan alternatif teklif "Yönetim, Türkiye'nin tüm savunma gereksinimlerini karşılayacak güçlü, kabiliyetli ve NATO ile çalışabilir bir hava ve füze sistemi sağlamak üzere bir paket hazırladı" ifadesiyle yer aldı.
29.11.2018 Dünya
MHP Lideri Bahçeli'den flaş ittifak çıkışı...
MHP Lideri Bahçeli'den flaş ittifak çıkışı... Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Bahçeli, "Türkiye'nin geleceğini belirleyecek Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun hareket etmemiz kaçınılmaz bir ihtiyaçtır" dedi.
16.10.2018 Gündem
Son dakika... ABD heyeti Türkiye’de… 'Eğer vazgeçerseniz...'
Son dakika... ABD heyeti Türkiye’de… 'Eğer vazgeçerseniz...' Türkiye'ye gelen ABD heyetiyle F-35, S-400 füze savunma sistemi ve PKK terörü masaya yatırıldı. ABD heyeti, Türkiye'nin S-400'lerden vazgeçmesi durumunda F-35'lerle ilgili yaptırımların kaldırılabileceği mesajı verdi.
27.08.2018 Dünya
İşte Türkiye'nin ABD'ye teklifi!
İşte Türkiye'nin ABD'ye teklifi! Reuters'a konuşan Türk yetkili: "YPG'nin Fırat'ın doğusuna çekilmesini, Menbiç'te Türk ve ABD askerlerinin birlikte konuşlanmasını istedik, ABD değerlendiriyor."
16.02.2018 Gündem
Son dakika... ABD'den flaş açıklama! Türkiye ile...
Son dakika... ABD'den flaş açıklama! Türkiye ile... ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'dan son dakika açıklaması geldi. Tillerson, "Türkiye ile aynı yönde yürümenin yolunu bulmalıyız" dedi.
14.02.2018 Dünya
Son dakika... ABD'den geri adım! Türkiye ile...
Son dakika... ABD'den geri adım! Türkiye ile... Beyaz Saray'dan son dakika Türkiye açıklaması geldi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı McMaster, "Türkiye ile güçlü ittifaka sağlam şekilde inanıyorum" dedi.
15.12.2017 Dünya
Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı artıyor
Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı artıyor ABD'de yaz saati uygulamasının yarın sona ermesiyle Türkiye-ABD arasındaki saat farkı 1 saat artıyor.
4.11.2017 Dünya
ABD'den son dakika vize kararı!
ABD'den son dakika vize kararı! ABD, Türk vatandaşlarına kaldırdığı vizelerin acil tıbbi ve insani durumlarda verilmeye devam edeceğini açıkladı.
16.10.2017 Dünya
ABD'den 'Türkiye' yanıtı: Kürtler...
ABD'den 'Türkiye' yanıtı: Kürtler... ABD Dışişleri Sözcü Yardımcısı Mark Toner'a, "PYD masada olmalı" sözleri soruldu. Toner'in son dakika açıklamasında, "Masada illaki kimlerin olması gerektiğinden söz etmiyordum" dese de, Suriye'nin geleceğinde bütün Suriyelilerin söz hakkı olması gerektiğini vurguladı.
29.09.2021 Gündem
ABD ile Türkiye anlaşmaya vardı!
ABD ile Türkiye anlaşmaya vardı! ABD Dışişleri Bakanlığından, ABD ve Türkiye'nin Suriyeli muhalif grupların eğitilmesi ve teçhizatlandırılması konusunda prensip anlaşmasına vardığı ve iki ülke arasında anlaşmanın yakında imzalanmasının beklendiği bildirildi...
17.02.2015 Dünya
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'la ilgili sözlerine tepki gösteren Çelik, "Bu açıklamaları yanlış açıklama olarak değerlendiriyoruz. Sivillere dönük saldırıları doğru bulmuyoruz ama gelinen noktada esas mesele Hamas meselesi değil Netanyahu'nun soykırım ve katliam siyasetidir." dedi.
30.04.2024 Gündem
Getir, Avrupa ve ABD pazarından çekiliyor
Getir, Avrupa ve ABD pazarından çekiliyor Getir Türkiye'ye odaklanmak için, gelirlerinin yüzde 7’sini elde ettiği Avrupa ve ABD'den çıkacağını açıkladı.
29.04.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar açıkladı: LNG anlaşması için ABD'li şirket ile görüşüldü
Bakan Bayraktar açıkladı: LNG anlaşması için ABD'li şirket ile görüşüldü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, LNG anlaşması için Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) enerji şirketi Exxon Mobil ile görüşüldüğünü açıkladı.
28.04.2024 Ekonomi
Türk drone'ları komşuyu harekete geçirdi
Türk drone'ları komşuyu harekete geçirdi Dünyanın birçok ülkesine ihracatı yapılan, savaşta ve barışta görev alabilen Türk İHA ve SİHA’ları Yunanistan'ı harekete geçirdi. Yunanistan'ın Türkiye'nin askeri takviyesine "mantıklı bir tepki" vermesi gerektiğini söyleyen Savunma Bakanı Nikos Dendias, 2 milyar Euro'luk adımı açıkladı.
28.04.2024 Gündem
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu. Bu rakamı ilk aşamada 15 milyar dolara, ardından da 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Avrupa Birliği'yle gümrük birliğinin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir" dedi.
26.04.2024 Gündem
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı!
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız” dedi.
24.04.2024 Gündem
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
Merkez Bankası duyurdu! İki ülke ile işbirliği anlaşması imzalandı
Merkez Bankası duyurdu! İki ülke ile işbirliği anlaşması imzalandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, Kazakistan ve Brezilya Merkez Bankaları Başkanları ile iş birliği mutabakatları imzaladı.
20.04.2024 Ekonomi
Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci yaşadıklarını anlattı: Acımız ilk günkü gibi taze
Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci yaşadıklarını anlattı: Acımız ilk günkü gibi taze Eylem Tok ile estetikçi Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu Timur, evli ve 1 çocuk babası Oğuz Murat Aci'yi öldürmesi Türkiye'de gündem olmuştu. olayın hemen ardından teslim olmak yerine ABD'ye kaçmasının ardından Türkiye'nin konuştuğu kazanın üzerinden 50 gün geçti. Oğuz Murat Aci'nin eşi Şükriye Aci, yaşadıklarını ilk kez anlattı.
19.04.2024 Gündem
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada anne ile oğlu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışanın tahliyesine karar verildi.
18.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abd Türkiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd türkiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.