Abd Enflasyon Verisi

Abd Enflasyon Verisi

Son dakika ABD enflasyon verisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD enflasyon verisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD enflasyon verisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Enflasyon Verisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd enflasyon verisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 abd enflasyon verisi haberi bulunmuştur. Tüm abd enflasyon verisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Aralık ayı ABD enflasyon beklentisi nedir? ABD enflasyon rakamları belli oluyor!
ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Aralık ayı ABD enflasyon beklentisi nedir? ABD enflasyon rakamları belli oluyor! ABD enflasyon rakamları merak ediliyor. Yatırımcılar arama motorlarına yönelerek ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sorusuna yanıt arıyor. Aralık ayında TÜFE’nin aylık bazda yüzde 0,1 oranında artışla yıllık bazda yüzde 7,1’den yüzde 6,5’e gerileme kaydetmesi beklenirken, çekirdek enflasyonda beklentiler aylık yüzde 0,30 ve yıllık yüzde 5,7 oldu. Peki, ABD enflasyon beklentisi nedir, kasım ayında durum neydi?
12.01.2023 Ekonomi
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır?
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır? Küresel piyasaların gözü bugün ABD’de olacak. FED’in faiz kararı öncesinde ABD’de açıklanacak enflasyon verileri bekleniyor. Enflasyon verisi öncesi yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. En son ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’nın, ABD`de enflasyonun 2023 yıl sonuna kadar önemli düşüş göstereceğini açıklaması piyasaların gündemindeydi. Yellen, ABD ekonomisinde resesyon olasılığına yönelik soruya "Bir resesyon olasılığı var, ancak benim görüşüme göre resesyon enflasyonu aşağı getirmek için kesinlikle gerekli bir şey değil" yanıtını vermişti. Gözler ABD enflasyonuna çevrilirken yapılacak yeni açıklamalar da dikkatle takip edilecek. Peki, ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır? İşte detaylar…
13.12.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon beklentisi ne?
ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon beklentisi ne? Küresel piyasalar ABD enflasyon verisine odaklandı. Piyasaların merakla beklediği ABD temmuz ayı enflasyon oranı beklenirken veriler FED’in faiz kararını da etkileyecek. Geçtiğimiz günlerde Fed Başkanı Powell önümüzdeki faiz artırımlarının veriye bağlı olacağını ancak enflasyonun beklenenden kötü geldiğini söylemişti. ABD enflasyonunun açıklanmasının ardından gözler FED faiz kararına, doların değişiminde çevrilecek. Peki, ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon beklentisi ne? İşte ekonomistlerin yorumu!
9.08.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verileri açıklandı mı?
ABD enflasyon verileri açıklandı mı? ABD enflasyon verisi küresel piyasalar tarafından merak ediliyor. Piyasalara yön verecek ABD enflasyon verisi mayıs ayında 40 yılın zirvesine ulaşmıştı. Kritik veri beklenirken piyasalarda negatif yönlü hareketler yaşanıyor. Peki, ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
10.06.2022 Ekonomi
ABD enflasyon ne zaman açıklanacak? 2022 Şubat ABD enflasyon verisi TSİ kaçta açıklanacak? Gözler enflasyon rakamları açıklamasında!
ABD enflasyon ne zaman açıklanacak? 2022 Şubat ABD enflasyon verisi TSİ kaçta açıklanacak? Gözler enflasyon rakamları açıklamasında! ABD enflasyon ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon verileri aramaları yoğunlaştı. Şubat ayında ilk hafta geride kalırken piyasanın gözü kulağı AB’den gelecek habere çevrildi. ABD’de enflasyon verisine göre Fed faiz artırımında bulunacak, bu da küresel piyasaların önemli derecede etkileyecek. Peki, ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
10.02.2022 Ekonomi
ABD enflasyonu kaç oldu? Dolarda son durum ne? Dolar ne kadar oldu?
ABD enflasyonu kaç oldu? Dolarda son durum ne? Dolar ne kadar oldu? ABD Kasım ayı enflasyon verileri açıklandı! ABD enflasyon rakamları FED faiz kararına yön verecek. Açıklamaya göre, ABD'de enflasyon analistlerin beklediği gibi yüksek açıklandı. Açıklanan enflasyon rakamları 39 yılın zirvesi olarak yorumlandı. Peki, ABD enflasyonu kaç oldu? Dolarda son durum ne? Dolar ne kadar oldu? İşte detaylar…
10.12.2021 Ekonomi
ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD merkez bankası faiz kararı
ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD merkez bankası faiz kararı ABD Kasım ayı enflasyon verileri açıklanacak. Analistlere göre, Kasım ayı enflasyon verisi aynı zamanda FED faiz kararına yön verecek. Ayrıca, Omicron varyantının yayılımına ilişkin endişeler pay piyasalarını baskılıyor. Peki, ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD merkez bankası faiz kararının açıklanacağı tarih!
10.12.2021 Ekonomi
Altın gözünü zirveye dikti! Büyük kazanç için son tren kalkıyor
Altın gözünü zirveye dikti! Büyük kazanç için son tren kalkıyor Altın gram fiyatı tekrar yükseliş trendine girdi. Hafta içi ABD'den gelen enflasyon verisi altın fiyatları üzerinde belirleyici oldu. Bu kapsamda ons altın tekrar yükselişe geçmesiyle altın fiyatları rotası belli oldu. Ons tarafından esen rüzgarla gram altın fiyatı yükselişini güçlendirdi. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
15.01.2024 Ekonomi
ABD ekim ayı enflasyon verisi açıklandı!
ABD ekim ayı enflasyon verisi açıklandı! Piyasaların beklediği ABD enflasyon rakamları açıklandı. Açıklanan ABD enflasyon verisi beklentilerin altında geldi.
14.11.2023 Ekonomi
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed, faizi yüzde 5,50'de sabit bıraktı. Faiz metninde "Enflasyon yüksek olmaya devam ediyor, merkez bankaları enflasyon risklerine karşı oldukça dikkatli" değerlendirmesi yer aldı.
20.09.2023 Ekonomi
Gözler Merkez Bankası ve Fed'in kararında! Piyasalarda sert hareket mi olacak?
Gözler Merkez Bankası ve Fed'in kararında! Piyasalarda sert hareket mi olacak? Altın, dolar ve borsa yatırımcılarının gözü kulağı önümüzdeki iki günde olacak. Bugün Fed faiz kararını açıklayacak, yarın ise TCMB’nin faiz kararı belli olacak. Peki iki kritik gelişme sonrası piyasalarda yön ne olacak? Uzmanlar tek tek değerlendirdi. İşte detaylar...
20.09.2023 Ekonomi
Gram altında son dakika sürprizi! Kritik karar geldi, uzman isim yeni zirveyi açıkladı
Gram altında son dakika sürprizi! Kritik karar geldi, uzman isim yeni zirveyi açıkladı Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Üst üste tarihi rekorlar kıran gram altın, yeni döneme giriyor. Altın gram fiyatı, ons ve dolar kuru tarafından bulduğu destekle 1734 TL'ye yükselerek tarihi rekorunu kırdı. ABD'de beklentilerin altında gelen enflasyon verisi sonrası Fed'den agresif faiz artırım beklentisi azaldı. Merkez Bankası kararı sonrası altın fiyatları yükseliş trendini güçlendirdi. Altın piyasasında yaşanan bu hareketlilik sonrası Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İşte son dakika gelişmeleri ve canlı altın fiyatları...
20.07.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul'da yeni rekor! Kritik veri bekleniyor
Borsa İstanbul'da yeni rekor! Kritik veri bekleniyor Borsa İstanbul’da BİST 100 ekseni ve diğer parametrelerde rekorlar gelmeye devam ediyor. Bugün ABD’den gelecek enflasyon verisi açısından kritik bir seans yatırımcıları bekliyor. İşte konunun detayları...
12.07.2023 Ekonomi
ABD'de kritik enflasyon verisi açıklandı
ABD'de kritik enflasyon verisi açıklandı ABD'de enflasyon Nisan'da yıllık yüzde 4,9 oldu. Enflasyon 2 yılın en düşük seviyesine indi.
10.05.2023 Ekonomi
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de enflasyon mart ayında yüzde 0,1'le beklentilerin altında arttı. Yıllık enflasyon yüzde 5'e geriledi.
12.04.2023 Ekonomi
Altın fiyatları ters yüz oldu! Uzman isim 'tam zamanı' diyerek uyardı
Altın fiyatları ters yüz oldu! Uzman isim 'tam zamanı' diyerek uyardı Altın fiyatlarında geçtiğimiz hafta başlayan düşüş yeni haftada da sürüyor. Gram altın fiyatları ABD'den gelen veriler sebebiyle kan kaybetmeye devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın fiyatlarının geleceğiyle ilgili konuşarak yatırımcıya kritik uyarılarda bulundu.
28.02.2023 Ekonomi
Enflasyon 2023'e nasıl girdi? Ocak ayı TÜFE verisi bugün belli oluyor
Enflasyon 2023'e nasıl girdi? Ocak ayı TÜFE verisi bugün belli oluyor Haftanın son günü gözler yurt içinde ve yurt dışında önemli verilerde olacak. Türkiye'de Ocak ayı enflasyon açıklanırken, uluslararası piyasalar ise ABD'de tarım dışı istihdam rakamlarını bekliyor.
3.02.2023 Ekonomi
ABD'de kritik büyüme verisi açıklandı
ABD'de kritik büyüme verisi açıklandı ABD ekonomisi 4'üncü çeyrekte yüzde 2,9 oranında büyüme kaydetti. Beklentiler yüzde 2,8 seviyesindeydi.
26.01.2023 Ekonomi
ABD enflasyon verileri açıklandı! ABD enflasyon rakamları ne oldu, aralık ayı ABD enflasyon verisi yüzde kaç? TÜFE kararı!
ABD enflasyon verileri açıklandı! ABD enflasyon rakamları ne oldu, aralık ayı ABD enflasyon verisi yüzde kaç? TÜFE kararı! ABD aralık ayı enflasyon verileri açıklandı. ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) değişim beklenmemesine karşın yüzde 0,1 düşüş gösterdi.  Peki, ABD enflasyon verisi ne kadar, yüzde kaç oldu? Aralık ayı TÜFE verisi…
12.01.2023 Ekonomi
FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? FED toplantısı ne zaman, saat kaçta? FED faiz arttırırsa ne olur?
FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? FED toplantısı ne zaman, saat kaçta? FED faiz arttırırsa ne olur? Piyasaların markajında ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı yer alıyor. Gözler Jerome Powell’ın FED'in faiz kararı açıklamalarına çevrildi. ABD'de Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) faizde artışa hazırlandığı yorumları yapılırken kimi ekonomistlere göre de Fed'in bu hafta faiz oranlarını artırmada fren yapması bekleniyor. FED’in faiz kararında etkili olacak ABD enflasyon verisi de yatırımcının gündeminde yer alıyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz arttırırsa ne olur? FED faiz arttıracak mı? FED faiz arttırırsa altın, dolar, euro ve borsa ne olur? FED faiz kararı piyasaları nasıl etkiler? İşte FED toplantı tarihleri ve faiz kararı beklentileri…
13.12.2022 Ekonomi
Uzmanlar uyardı: Güçlü doların sonu gelebilir
Uzmanlar uyardı: Güçlü doların sonu gelebilir ABD’de enflasyonun yüzde 8’in altında seyretmesiyle FED’in de ‘şahin’ politikalarının zamanla gevşemeye başlayacağının görüleceğine değinen ALB Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzman Yardımcısı A. Deniz Yağbasan, bunun da güçlü dolar senaryosunun sonuna yaklaşıldığının habercisi olduğunu vurguladı.
11.11.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verileri Ekim 2022! ABD enflasyon verileri açıklandı mı, ABD enflasyon verisi ne oldu, düştü mü?
ABD enflasyon verileri Ekim 2022! ABD enflasyon verileri açıklandı mı, ABD enflasyon verisi ne oldu, düştü mü? ABD enflasyon beklentisi sorgulanıyor, enflasyon verilerinin ne zaman açıklanacağı merak ediliyordu. Çekirdek ÜFE aylık yüzde 0,3 ile tahminlere paralel, yıllık yüzde 7,2 ile tahminlerin hafif altında arttı. Üretici fiyatlarındaki artış, Fed'in agresif faiz artış politikasına devam edeceği sinyali verdi.
13.10.2022 Ekonomi
Altın dalgalı seyir sonrası yön değiştirdi! Dikkat çeken rakam
Altın dalgalı seyir sonrası yön değiştirdi! Dikkat çeken rakam Geçtiğimiz haftayı yükselişle kapatan altın, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın piyasası ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunarak, 'altın fiyatları düşecek mi?', 'bu fiyattan altın alınır mı?' sorularına yanıt verdi.
11.10.2022 Ekonomi
Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması: Bu bir fırsat deyip duyurdu
Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması: Bu bir fırsat deyip duyurdu Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Uzmanlar, altındaki düşüşün bir alım fırsatı olduğunu belirterek yatırımcılara kritik tavsiyelerde bulundu. Peki önümüzdeki süreçte altın fiyatları ne kadar olacak, gram altında yatırımcıları neler bekliyor? İşte son değerlendirmeler...
16.09.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ABD enflasyon beklentisi Eylül 2022!
ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ABD enflasyon beklentisi Eylül 2022! ABD enflasyon verisi saat kaçta, ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon verileri için yapılan araştırmalar devam ediyor. Altından, borsaya, kripto paradan devlet tahvil getirileri dışında Fed kararını da etkileyen ABD enflasyon verileri bugün açıklanacak. İşte ABD enflasyon verileri açıklanma saati ve enflasyon beklentisi…
13.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abd Enflasyon Verisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd enflasyon verisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.