Abd Donanması

Abd Donanması

Son dakika abd donanması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abd donanması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abd donanması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Donanması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd donanması gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 abd donanması haberi bulunmuştur. Tüm abd donanması haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Donanması, İran'ın Basra Körfezi'nde ABD’ye ait insansız gemiyi ele geçirme girişimini engelledi
ABD Donanması, İran'ın Basra Körfezi'nde ABD’ye ait insansız gemiyi ele geçirme girişimini engelledi ABD Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, İran'ın Basra Körfezi'nde ABD’ye ait bir insansız yüzey gemisini (USV) ele geçirmeye çalışırken görüldüğünü ve ABD kuvvetleri tarafından engellendiğini duyurdu.
30.08.2022 Dünya
ABD savaş gemisi Boğaz'da! O detay dikkat çekti
ABD savaş gemisi Boğaz'da! O detay dikkat çekti Çanakkale Boğazı'ndan geçen, ABD Donanması'na ait 154 metrelik 'USS Ross' adlı savaş gemisi, Ege Denizi'ne doğru yol aldı.
16.07.2021 Gündem
ABD savaş gemisi İstanbul Boğazı'nda! Saat 17.30 sıralarında...
ABD savaş gemisi İstanbul Boğazı'nda! Saat 17.30 sıralarında... İstanbul Boğazı'ndan geçen ABD Donanması'na ait 61 borda numaralı güdümlü füze kruvazörü 'USS Monterey', Karadeniz'e açıldı.
19.03.2021 Gündem
ABD destroyerinden Güney Çin Denizi'nde tartışma yaratacak geçiş
ABD destroyerinden Güney Çin Denizi'nde tartışma yaratacak geçiş Güdümlü füze destroyeri USS Preble'in, uluslararası hukukun geçerli olduğu sulara erişim ve ölçüsüz denizcilik iddialarına karşı koymak için Scarborough Resifi'nin 12 deniz mili açığında seyrettiği açıklandı.
20.05.2019 Dünya
ABD Donanması askeri üslerde göçmen kampları inşa etmeyi planlıyor
ABD Donanması askeri üslerde göçmen kampları inşa etmeyi planlıyor ABD Donanmasının, ülkedeki askeri üslerde göçmen kampları inşa etmeyi planladığı bildirildi.
23.06.2018 Dünya
ABD'den Theodore Roosevelt Uçak Gemisi'ne kritik görev
ABD'den Theodore Roosevelt Uçak Gemisi'ne kritik görev ABD donanması, Amerikan ordusunun en güçlü uçak gemisi görev grubu olarak bilinen Theodore Roosevelt Uçak Gemisi'nin 5'inci ve 7'nci filo bölgelerinde görev icra etmek üzere San Diego'dan ayrıldığını açıkladı.
10.10.2017 Dünya
ABD’li deniz piyadesi David’in YPG serüveni
ABD’li deniz piyadesi David’in YPG serüveni ABD Donanması’na 4 yıl hizmet ettikten sonra YPG’ye katılan deniz piyadesi David Taylor, 16 Temmuz’da Rakka’da DEAŞ’lılarla girilen çatışmada öldürüldü
27.07.2017 Dünya
ABD'nin Kızıldeniz’deki gemilerine füze tehdidi
ABD'nin Kızıldeniz’deki gemilerine füze tehdidi ABD donanması, Kızıldeniz’de uluslararası sularda seyreden Amerikan gemilerine yönelik yeni füze tehdidi tespit edildiğini ancak gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi.
17.06.2021 Dünya
ABD Donanmasından "skandal" paylaşım
ABD Donanmasından "skandal" paylaşım Donanmanın, kuruluşunun 241. yıl dönümü dolayısıyla Twitter'daki paylaşımında Trablus kıyılarında Türk bayrağıyla savaşan askerlerin öldürüldüğü gösteren temsili tabloyu kullanması tepki çekti
17.06.2021 Dünya
Dünyanın en pahalı ve en gelişmiş uçak gemisi; 13 milyar dolar
Dünyanın en pahalı ve en gelişmiş uçak gemisi; 13 milyar dolar DÜNYANIN en pahalı gemisi olması yanında en gelişmiş uçak gemisi de olacak olan USS Gerald R. Ford, ABD donanmasına eylül ayında katılıyor.
8.04.2016 Dünya
Amerikalıları panikleten füze
Amerikalıları panikleten füze ABD’nin California eyaletinde, gece gökyüzünde görülen parlak bir cisim halk arasında paniğe neden oldu...
10.11.2015 Dünya
Kriz yaratan gemi Boğaz'da
Kriz yaratan gemi Boğaz'da ÇANAKKALE Boğazı’ndan bu sabah geçiş yapan ABD Donanması’na ait ’USS Taylor Firkateyni’, 43 gün aradan sonra bir kez daha ’Sıcak bölge’ Karadeniz’e çıkıyor.
29.09.2021 Gündem
Tartışma yaratan 'sahte' geminin sırrı çözüldü!
Tartışma yaratan 'sahte' geminin sırrı çözüldü! ABD’nin dev uçak gemisinin maketini yapmakta olan İran’ın, taklit gemiyi bir film çekimi için inşa ettiği ortaya çıktı.
24.03.2014 Dünya
Tartışma yaratan 'sahte' geminin sırrı çözüldü!
Tartışma yaratan 'sahte' geminin sırrı çözüldü! ABD’nin dev uçak gemisinin maketini yapmakta olan İran’ın, taklit gemiyi bir film çekimi için inşa ettiği ortaya çıktı.
24.03.2014 Dünya
Uzaylıların görüntülerini ortaya çıktı! İnsan olmayan varlıkların cesetleri 1000 yıllık...
Uzaylıların görüntülerini ortaya çıktı! İnsan olmayan varlıkların cesetleri 1000 yıllık... UFO ve uzaylı tartışmaları, David Charles Grusch'in ABD kongresinde yaptığı konuşma ile alevlenirken Meksika kongresinde yapılan duruşmada sunulan görüntüler dünyada şok etkisi yarattı. Mexico City'de "insan olmadığı" iddia edilen iki varlığın kalıntıları kongreye sunuldu. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından sunulan 'cesetlerin' dünya dışı bireylerin 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğu iddia edildi.
13.09.2023 Dünya
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Karadeniz'de sıcak saatler... Rusya ve ABD karşı karşıya geldi! Dikkat çeken Türkiye detayı
Karadeniz'de sıcak saatler... Rusya ve ABD karşı karşıya geldi! Dikkat çeken Türkiye detayı Rusya’ya ait Su-27 savaş uçağının önleme yaptığı sırada çarptığı ABD’ye ait MQ-9 Reaper tipi insansız hava aracı (İHA) Karadeniz’e düştü. Bölgedeki tansiyonun zirveye çıkmasına neden olan olay sonrası ABD basını Washington'un Türkiye'nin iznine ihtiyaç duyacağını yazdı
15.03.2023 Dünya
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
ABD, Rus donanmasını hedef aldı: 10 kuruluşa yaptırım uygulandı
ABD, Rus donanmasını hedef aldı: 10 kuruluşa yaptırım uygulandı ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle Rus donanmasının hedef alınarak Rus denizcilik sektöründe faaliyet gösteren 10 kuruluşa yaptırım uygulandığını bildirdi.
22.12.2022 Dünya
ABD’de F-35 savaş uçağı düştü! Pilot böyle kurtuldu
ABD’de F-35 savaş uçağı düştü! Pilot böyle kurtuldu ABD’nin Texas eyaletindeki bir donanma üssünde F-35 savaş uçağının iniş yapmaya çalıştığı sırada düştüğü bildirildi.
16.12.2022 Dünya
Yunanistan'ı korkutan simülasyon! EFES-2022 Tatbikatı'nda dikkat çeken detay...
Yunanistan'ı korkutan simülasyon! EFES-2022 Tatbikatı'nda dikkat çeken detay... Yunanistan'ın "Bize karşı yapılıyor" diyerek tepki gösterdiği EFES-2022 tatbikatı devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 2 yılda bir gerçekleştirilen 'EFES' tatbikatına bu yıl çok sayıda yabancı ülke de katıldı. EFES-2022 tatbikatıyla ilgili Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı ise dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
8.06.2022 Gündem
NATO'dan Rusya'ya gözdağı! ABD dev savaş gemisini İsveç'e gönderdi...
NATO'dan Rusya'ya gözdağı! ABD dev savaş gemisini İsveç'e gönderdi... Türkiye'nin aralarında bulunduğu 16 müttefik ülke ile İsveç'te gerçekleştireceği NATO tatbikat yarın başlıyor. NATO üyesi ülkelerin savaş gemileri ve askerleri İsveç'in başkenti Stockholm'e ulaştı. Tatbikata müttefik ülkelerin yanı sıra İsveç ve Finlandiya'nın katılması 'Rusya'ya gözdağı' yorumlarına neden oldu.
4.06.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Montrö Boğazlar Sözleşmesi nedir, maddeleri kaç yıllık ve ne zaman bitecek? Montrö Boğazlar Sözleşmesi önemi ne, ne zaman imzalandı?
Montrö Boğazlar Sözleşmesi nedir, maddeleri kaç yıllık ve ne zaman bitecek? Montrö Boğazlar Sözleşmesi önemi ne, ne zaman imzalandı? Montrö Boğazlar sözleşmesi nedir, ne zaman bitiyor? Batı ile Rusya arasında gerginliğe neden olan Ukrayna krizi, Montrö Boğazlar Sözleşmesi’nin yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Montrö, Karadeniz’i tüm dünya denizleri içinde ayrıcalıklı bir yere konumlandırıyor. Peki, Montrö Boğazlar sözleşmesi ne zaman imzalandı? Montrö Boğazlar sözleşmesi nedir, maddeleri neler? Montrö Boğazlar Sözleşmesi’nin önemi ve amacı…
24.02.2022 Gündem
Rusya Ukrayna krizi nedir, nasıl başladı? Rusya Ukrayna krizinin nedeni ne, savaş ne zaman başlayacak?
Rusya Ukrayna krizi nedir, nasıl başladı? Rusya Ukrayna krizinin nedeni ne, savaş ne zaman başlayacak? Rusya Ukrayna arasındaki gerilim tırmanarak devam ediliyor. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan Rusya'nın Ukrayna'yı işgal edebileceği tarihi duyurdu. Beyaz Saray ise ABD vatandaşlarının önümüzdeki 24 ile 48 saat içinde Ukrayna'yı terk etmeleri gerektiğini açıkladı. Peki, Rusya Ukrayna krizi nasıl başladı, neden çıktı? İşte Rusya Ukrayna geriliminin nedeni ve son durum…
16.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Donanması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd donanması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.