Abd Büyükelçisi

Abd Büyükelçisi

Son dakika abd büyükelçisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abd büyükelçisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abd büyükelçisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Büyükelçisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd büyükelçisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.905 abd büyükelçisi haberi bulunmuştur. Tüm abd büyükelçisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meral Akşener, ABD Büyükelçisi Flake'i kabul etti
Meral Akşener, ABD Büyükelçisi Flake'i kabul etti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ABD Büyükelçisi Jeffrey Flake'i kabul etti.
23.05.2022 Siyaset
Skandal tasarı sonrası ABD Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
Skandal tasarı sonrası ABD Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı ABD Büyükelçisi Satterfield, ABD Senatosu’nun 1915 olaylarıyla ilgili aldığı karara karşı Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.
13.12.2019 Dünya
Maduro ABD büyükelçisini sınır dışı ediyor
Maduro ABD büyükelçisini sınır dışı ediyor Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD'nin Caracas Büyükelçisi Todd Robinson'a ülkeden ayrılması için 48 saat süre verdi. Robinson ve yardımcısı Brian Naranjo'ya Venezuela hükümetine karşı komplo kurdukları gerekçesiyle ülkeden ayrılmalarını isyeten Maduro, ABD Büyükelçisini sınırdışı etme kararını televizyonda açıkladı.
22.05.2018 Dünya
ABD'den saldırı açıklaması!
ABD'den saldırı açıklaması! ABD Ankara Büyükelçisi John Bass, Vezneciler'deki terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada, "İstanbul’daki vahşi terör saldırısının derin üzüntüsü içindeyim...
29.09.2021 Gündem
ABD Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı
ABD Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı ABD Büyükelçisi John Bass, ABD’nin PYD ve askeri kanadı YPG açıklamasıyla ilgili olarak Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı.
29.09.2021 Gündem
ABD Büyükelçisi'nden Gülen yanıtı: Titiz ele alırız...
ABD Büyükelçisi'nden Gülen yanıtı: Titiz ele alırız... “Müttefiklerimizden herhangi biri, ABD’de yaşayan biri hakkında, iade ya da hukuki işlem talep ettiğinde devletimizin üç bağımsız ancak eşit organından ikisini devreye sokarak çok dikkatli ve titiz biçimde ele alırız”
6.02.2015 Yaşam
Aile içi kavga, biz karışmayız!
Aile içi kavga, biz karışmayız! ABD Büyükelçesi Ricciardone’den ‘paralel yapı’ yorumu...
29.09.2021 Gündem
ABD Gülen'i geri verecek mi?
ABD Gülen'i geri verecek mi? ABD Büyükelçisi Ricciardone: Anayasa Mahkemesi'nin YouTube kararına saygılıyız. Özgürlüklerin güçlendirilmesi için sevindirici bir karardır.
29.09.2021 Gündem
‘Üst düzey’ uzlaşma!
‘Üst düzey’ uzlaşma! Ak Parti’yi ziyaret eden ABD Büyükelçisi ‘Gülen konusu gündeme geldi mi?’ sorusuna ‘İlişkilerimizi üst seviyede tutmanın öneminde uzlaştık’ yanıtını verdi
29.09.2021 Gündem
ABD, AYM Twitter kararını yorumladı!
ABD, AYM Twitter kararını yorumladı! ABD Büyükelçisi Ricciardone, Anayasa Mahkemesi'nin Twitter erişim engelinin ihlal olduğu yönündeki kararını değerlendirdi. Ricciardone, "çok iyi haber" dedi.
2.04.2014 Dünya
ABD Büyükelçisi'nden jet yanıt!
ABD Büyükelçisi'nden jet yanıt! Bugün 3 gazetenin hedefinde olan ABD Büyükelçisi Ricciardone'den açıklama geldi. 'Haberlerin tümü yalan ve iftiradır' diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Son anda durduruldu!
Son anda durduruldu! Sır kargo ele geçirildi
29.09.2021 Gündem
Petrole ABD'den iyimser açıklama!
Petrole ABD'den iyimser açıklama! Türkiye’ye Irak’ta köprü gözüyle bakıyoruz
12.02.2013 Ekonomi
Yargıya ABD eleştirisi!
Yargıya ABD eleştirisi! "Generallerinize terörist dediniz"
29.09.2021 Gündem
ABD Büyükelçisi'nden 'Ladin Operasyonu' önerisi!
ABD Büyükelçisi'nden 'Ladin Operasyonu' önerisi! Teröre çok tartışılacak çözüm önerisi!
29.09.2021 Gündem
Son yemeğini bir Türk ile yemiş
Son yemeğini bir Türk ile yemiş Öldürülen ABD büyükelçisinin son günü...
17.09.2012 Dünya
Libya'dan çarpıcı açıklama!
Libya'dan çarpıcı açıklama! "Büyükelçiliğe saldırı planlı ve incelikle yürütüldü"
15.09.2012 Dünya
Filmi hapishanedeyken yazmış
Filmi hapishanedeyken yazmış Dünyayı ayağa kaldıran filmle ilgili detaylar...
14.09.2012 Dünya
Amerika her şeyi biliyordu!
Amerika her şeyi biliyordu! İngiliz gazetesi, saldırıyla ilgili ABD hakkında bu iddiayı ortaya attı ve işte elçilikten kalanlar...
14.09.2012 Dünya
'Adalet yerini bulacak'
'Adalet yerini bulacak' Obama, büyükelçiyi öldürenlerin adaletin önüne çıkarılacağı sözünü verdi.
13.09.2012 Dünya
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
Birlemiş Milletler’de Gazze’de ateşkes kararına karşı oy kullanan tek ülke ABD oldu
Birlemiş Milletler’de Gazze’de ateşkes kararına karşı oy kullanan tek ülke ABD oldu Birlemiş Milletler’de (BM) Cezayir tarafından sunulan Gazze’de ateşkes kararına 13 üye devlet destek verirken, oylamada tek karşı oy kullanan ülke ABD oldu. İngiltere ise oylamaya katılmadı.
21.02.2024 Dünya
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’li senatörlerle bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’li senatörlerle bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li senatörler Jeanne Shaheen ve Chris Murphy ile bir araya geldi.
20.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abd Büyükelçisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd büyükelçisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.