Abd Büyükelçiliği

Abd Büyükelçiliği

Son dakika ABD Büyükelçiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD Büyükelçiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD Büyükelçiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Büyükelçiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd büyükelçiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.421 abd büyükelçiliği haberi bulunmuştur. Tüm abd büyükelçiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Büyükelçiliği'nden flaş açıklama: Türkiye'nin yanındayız
ABD Büyükelçiliği'nden flaş açıklama: Türkiye'nin yanındayız ABD Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada "ABD Büyükelçiliği olarak, son dönemde terörle mücadele operasyonlarında hayatını kaybeden Türk askerlerinin ailelerine ve yakınlarına taziyelerimizi iletiyoruz. Terörle mücadelede NATO müttefikimiz Türkiye’nin yanındayız." denildi.
27.07.2022 Gündem
Bağdat'taki ABD Büyükelçiliğine füze saldırısı düzenlendi!
Bağdat'taki ABD Büyükelçiliğine füze saldırısı düzenlendi! Irak'ın başkenti Bağdat'ta Yeşil Bölge'de bulunan ABD Büyükelçiliğine füze saldırısı gerçekleştirildi.
20.12.2020 Dünya
Irak'ta ABD Büyükelçiliğine roketli saldırı
Irak'ta ABD Büyükelçiliğine roketli saldırı Irak’ın başkenti Bağdat’ta ABD Büyükelçiliği, yabancı misyonların bulunduğu korunaklı Yeşil Bölge’ye roketli saldırı gerçekleştirildiğini duyurdu.
10.06.2020 Dünya
Sudan'da ABD'li diplomata silahlı saldırı
Sudan'da ABD'li diplomata silahlı saldırı Sudan'da ABD Büyükelçiliğinde görevli bir diplomat, aracına düzenlenen silahlı saldırıdan yara almadan kurtuldu.
23.04.2020 Dünya
ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği yakınlarına füzeli saldırı
ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği yakınlarına füzeli saldırı Irak’ın başkenti Bağdat’ta ABD Büyükelçiliği yakınlarına 2 füze atıldığı açıklandı.
5.01.2020 Dünya
Dünya diken üstünde! 3 ülke hedefte...
Dünya diken üstünde! 3 ülke hedefte... Irak'taki ABD Büyükelçiliğine düzenlenen saldırıyla ilgili Washington yönetiminden gelen son açıklamada İran kaynaklı herhangi bir tehdide karşı (ABD) vatandaşlarını koruma konusunda kararlı oldukları vurgulandı. Trump da saldırıdan İran'ı sorumlu tutarken ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği, vatandaşlarına büyükelçilik binasına yaklaşmama uyarısında bulundu. Öte yandan Haşdi Şabi ABD dışında 3 ülkenin daha hedeflerinde olduğunu kaydetti.
31.12.2019 Dünya
Elçiliğe ateşte FETÖ izi çıktı
Elçiliğe ateşte FETÖ izi çıktı ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine ateş açılmasıyla ilgili soruşturma kapsamında tutuklanan saldırgan Osman Gündaş ve patronu Ersin Bayram’ın, FETÖ bağlantıları tespit edildi.
7.09.2018 Gündem
ABD Büyükelçiliği'ne araçla daldı
ABD Büyükelçiliği'ne araçla daldı Güney Kore'nin başkenti Seul'de tansiyonu yükselten bir gelişme yaşandı. Güney Kore'deki ABD Büyükelçiliği'ne otomobil girdi. Araçtan çıkan bir adam, "Bana yardım edin, ben Kuzey Kore'den kaçtım ve ABD'ye gitmek istiyorum" diye yardım çağrısında bulundu.
7.06.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs nöbetinde sıra bize geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs nöbetinde sıra bize geldi İsrail’in Gazze’de yaptığı katliama karşı dün binlerce kişi, Yenikapı’da tek yürek oldu. Mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “1.7 milyar Müslüman olarak Kudüs nöbetini devralma sırası bize gelmiştir. Dünyadaki tüm Müslümanları yeniden ayağa kalkmaya davet ediyoruz. Tüm ülkeleri Filistin’e yardım kampanyasına davet ediyorum” dedi
18.05.2018 Gündem
İsrail'de alarm! Ordu teyakkuza geçti
İsrail'de alarm! Ordu teyakkuza geçti İsrail güvenlik güçlerinin, Nekbe'nin 70'inci yıl dönümü ve ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasını protesto için yarından itibaren düzenlenmesi planlanan gösteriler nedeniyle alarm durumuna geçirildiği bildirildi
13.05.2018 Dünya
Son dakika... Kaos'a devam! En az 3 tane...
Son dakika... Kaos'a devam! En az 3 tane... İsrail, 14 Mayıs'ta Kudüs'e taşınması beklenen ABD Büyükelçiliği için hazırlıklara devam ediyor. Gelen son dakika haberlerine göre, Kudüs'te en az 3 'ABD Büyükelçiliği' trafik levhası yerleştirildi.
7.05.2018 Dünya
Ankara’da kırmızı alarm verilmişti! MİT yakaladı
Ankara’da kırmızı alarm verilmişti! MİT yakaladı Samsun’da, Ankara’daki ABD Büyükelçiliğine eylem hazırlığında olan, terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddia edilen 4 şüpheli yakalandı.
5.03.2018 Gündem
ABD elçiliğinin bulunduğu caddeye "İstanbul" ismi verildi
ABD elçiliğinin bulunduğu caddeye "İstanbul" ismi verildi Çad'ın başkenti Encemine'de ABD Büyükelçiliğinin bulunduğu caddeye "İstanbul" ismi verildi.
28.12.2017 Dünya
ABD Büyükelçiliği'nde gergin gece
ABD Büyükelçiliği'nde gergin gece ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacaklarını açıklamasının ardından, ABD Büyükelçiliği önünde protestolar yaşandı. Dün akşam saatlerinden itibaren çeşitli gruplar büyükelçilik önünde toplanarak basın açıklaması yaptı.
29.09.2021 Gündem
ABD vize başvurusunu askıya aldı
ABD vize başvurusunu askıya aldı ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, büyükelçilik ve konsolosluklara giden ziyaretçi sayısını en aza indirgemek amacıyla Türkiye'deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetlerini askıya aldığını açıkladı
29.09.2021 Gündem
ABD Büyükelçiliği kaynaklarından Adil Öksüz açıklaması
ABD Büyükelçiliği kaynaklarından Adil Öksüz açıklaması ABD Büyükelçiliği kaynaklarından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın Adil Öksüz ile ilgili "ABD o numarayı nereden biliyor" sorusuna yanıt geldi. ABD Büyükelçiliği, "bunun detaylarını açıkça konuşmamız mümkün değil" dedi.
29.09.2021 Gündem
Trump ABD elçiliğini Kudüs'e taşımıyor
Trump ABD elçiliğini Kudüs'e taşımıyor ABD Başkanı Donald Trump’ın şimdilik ABD Büyükelçiliğini Kudüs’e taşımama kararı aldığı belirtildi.
1.06.2017 Dünya
ABD Büyükelçiliği, Rusya vatandaşlarına vize prosedürlerini değiştirdi
ABD Büyükelçiliği, Rusya vatandaşlarına vize prosedürlerini değiştirdi ABD Büyükelçiliği, Rus vatandaşları için vize prosedürlerini değiştirdiğini açıkladı. Artık eski vizesinin bitiş tarihi üzerinden 12 aydan fazla geçen kişilerin tekrar vize almak istediklerinde mülakata katılmaları gerekiyor.
17.06.2021 Dünya
"ABD büyükelçiliğ'nin Kudüs'e taşınması çözümün kalbine kurşun"
"ABD büyükelçiliğ'nin Kudüs'e taşınması çözümün kalbine kurşun" Ürdün'deki Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın (İhvan) siyasi kanadı İslami Çalışma Cephesi'nde (İÇC) Filistin dosyasından sorumlu Neim Hasavne, ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın Tel Aviv'deki ABD Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma planını, "iki devletli çözümün kalbine kurşun" olarak değerlendirdi.
12.01.2017 Dünya
ABD Büyükelçiliği'nden tepki çeken paylaşım
ABD Büyükelçiliği'nden tepki çeken paylaşım ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin Twitter hesabı üzerinden dönemin başbakanı Nihat Erim'in fotoğrafını paylaşmasının tartışmalara neden olması üzerine elçilik yetkilisinden konuyla ilgili açıklama geldi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi Dışişleri Bakanlığı, golcü futbolcunun Amerika'daki eşinin yanına gidebilmesi için ABD Büyükelçiliği ile görüşme başlattı.
1.12.2016 Rizespor
ABD Büyükelçiliği: Türk polisine minnettarım
ABD Büyükelçiliği: Türk polisine minnettarım ABD Büyükelçiliği Türkiye'de bulunan ABD vatandaşları için 26 Ekim'de güvenlik uyarısı yapmış, Ankara ve İzmir'deki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında bölgedeki vatandaşlarını uyarmıştı.
29.09.2021 Gündem
ABD Büyükelçiliği’nden ’dokunulmazlık’ açıklaması
ABD Büyükelçiliği’nden ’dokunulmazlık’ açıklaması AMERİKA Birleşik Devletleri (ABD) Ankara Büyükelçiliği, dokunulmazlıkların kaldırılmasına yönelik Anayasa değişikliği teklifinin Meclis’te kabul edilmesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Amerika Birleşik Devletleri, 100’den fazla milletvekilinin meclis dokunulmazlığını kaldıracak anayasa değişikliğinin, Türkiye genelinde ifade özgürlüğü üzerinde dondurucu bir etkisi olmasından endişe duymaktadır. Bu durum, bir ülkenin vatandaşlarının seçilmiş temsilcilerinin söylemlerine ilişkin ise özellikle önem taşımaktadır. Bu değişiklik, siyasi tartışma alanının daralması sonucunu doğurursa, Türkiye demokrasisinin kalitesini düşürecektir" dedi.
29.09.2021 Gündem
ABD Büyükelçiliği güvenlik uyarısı yayınlamıştı
ABD Büyükelçiliği güvenlik uyarısı yayınlamıştı ABD Büyükelçiliği, dün yaptığı açıklamada Türkiye'deki vatandaşlarını 'potansiyel saldırı' tehdidine karşı uyarmıştı
29.09.2021 Gündem
Amerikan Büyükelçiliği: Türkiye'deki bu 19 şehre gitmeyin
Amerikan Büyükelçiliği: Türkiye'deki bu 19 şehre gitmeyin Ankara Kızılay'da otobüs durağına yapılan bombalı saldırı öncesi Amerikan Büyükelçiliği, Ankara Bahçelievler'deki lojmanlara terör saldırısı yapılabileceği uyarısında bulunmuş ve vatandaşlarına bu bölgeden uzak durması çağrısını yapmıştı. ABD Büyükelçiliği bu defa Türkiye'deki 19 şehirle ilgili uyarıda bulundu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abd Büyükelçiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd büyükelçiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.