Abc

Abc

Son dakika abc haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abc ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abc haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abc gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.113 abc haberi bulunmuştur. Tüm abc haberleri aşağıda listelenmiştir.
CNN TÜRK, mayıs ayında da izleyicinin tercihi oldu.
CNN TÜRK, mayıs ayında da izleyicinin tercihi oldu. “ilk bilen siz olun” sloganıyla son dakika gelişmelerini, en doğru analizleri ve doğru tespitleri izleyiciye aktaran CNN TÜRK mayıs ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
3.06.2024 Gündem
Reytinglerde kazanan kim oldu? 2 Haziran Pazar listesi: Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
Reytinglerde kazanan kim oldu? 2 Haziran Pazar listesi: Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları, farklı kanallarda yayınlanan dizi, film, ana haber ve eğlence programlarının performansını ortaya koyuyor. Dün prime-time kuşağında; Teşkilat, Survivor All Star, Kim Milyoner Olmak İster yapımları ekranlara geldi. Her hafta pazar günü ekranlara gelen diziler, yarışma programları ve tüm yapımlar izlenme oranları noktasında değerlendiriliyor. Peki; Total, AB ve ABC+ dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu, hangi yapım? İşte, 2 Haziran 2024 reyting sonuçları ile dünün AB ve total reyting sıralaması...
3.06.2024 Magazin
'Yargı' final öncesi yine zirvede! Evlerinin bahçesinde ceset çıkmıştı
'Yargı' final öncesi yine zirvede! Evlerinin bahçesinde ceset çıkmıştı KANAL D’nin sevilen dizisi “Yargı” önceki akşam 94’üncü bölümüyle izleyici ile buluştu. Dizi, AB’de 5.42 izleme oranı, 17.55 izlenme payı, 20+ABC1’de 6.02 izlenme oranı, 16.17 izlenme payı; TOTAL’de 4.54 izlenme oranı, 13.11 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.
21.05.2024 Magazin
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir?
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir? Yüzünün ata benzemesi için çok sayıda ameliyat olan Stella isimi kadın görüntüsüyle şaşırtırken, At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? Gibi soruları da beraberinden getirir.
4.05.2024 Yaşam
CNN TÜRK, nisan ayında izleyicinin tercihi oldu
CNN TÜRK, nisan ayında izleyicinin tercihi oldu “İlk bilen siz olun” sloganıyla son dakika gelişmelerini, en doğru analizleri ve doğru tespitleri izleyiciye aktaran CNN TÜRK nisan ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.05.2024 Gündem
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde dün 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangın dünya basını manşetlerinde yer aldı.
3.04.2024 Gündem
En çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK
En çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK Türkiye şubat ayında yine CNN TÜRK’ü izledi.
9.03.2024 Gündem
10 şubat reyting sonuçları: Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor All Star kim birinci oldu?
10 şubat reyting sonuçları: Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor All Star kim birinci oldu? Dün akşam birbirinden iddialı yapımların yarıştığı cumartesi gecesi en çok tercih edilen yapım merak ediliyor. Total, AB, ABC1 bazında sıralanması dizilerin gidişatına dair ipuçları veriyor. Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor All Star, sonuçları sıralaması ile dün zirveye yerleşen isim, medya gündemini yakından takip edenler tarafından merak ediliyor.
10.02.2024 Magazin
CNN TÜRK 2024’e zirvede başladı
CNN TÜRK 2024’e zirvede başladı ‘İlk bilen siz olun’ sloganıyla yayın yapan CNN TÜRK, ocak ayında en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.02.2024 Magazin
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalar dünya basınında geniş yer buldu. Pek çok haber platformu Erdoğan’ın 'Ya yanımızdasınız ya da karşımızda' mesajı verdiğini yazdı.
17.01.2024 Dünya
13 Ocak reyting sonuçları açıklandı: Tüm gruplarda zirve O'nun oldu! Total ve AB'de kim birinci oldu?
13 Ocak reyting sonuçları açıklandı: Tüm gruplarda zirve O'nun oldu! Total ve AB'de kim birinci oldu? 13 Ocak reyting sonuçları belli oldu. Dün akşam televizyon ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı, Kardeşlerim, Survivor All Star yeni bölümlerinde kim birinci oldu? Total, AB, ABC1 bazında sıralanması dizilerin gidişatına dair ipuçları veriyor. Tüm gruplarda Cumartesi akşamına damga vuran yapım da beli oldu. Peki 13 Ocak Total ve AB'de kim birinci oldu? İşte reyting birincisi...
14.01.2024 Televizyon
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek'
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek' Kanada'da geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren Çevrim İçi Haber Yasası, dijital telif konusunda adım atılmasını bekleyen pek çok ülkedeki yayıncıları heyecanlandırdı. Yasa aynı zamanda akıllara hem Google hem de Facebook'un yayıncılara ödeme yaptığı ilk ülke olan Avustralya'yı getirdi. Küresel bir harekete ilham Avustralya'daki yasayı mimarı Rodney Sims anlattı.
5.01.2024 Gündem
25 Aralık Reyting sonuçları: Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
25 Aralık Reyting sonuçları: Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 25 Aralık Pazartesi günü ekranlara gelen diziler, filmler, maçlar ve programlar için sorgulanmaya başladı. Her hafta başında yayımlanan yapımlar izlenme oranları ile takip ediliyor. Dünün yayın akışında yer alan Ne Gemiler Yaktım, Ömer, Safir ve Kudüs Fatihi: Selahaddin Eyyubi Total, AB ve ABC+ gruplarında ölçülüyor.
26.12.2023 Televizyon
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor Google'ın geçtiğimiz günlerde Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi, akıllara bu alandaki ilk örnek olan Avustralya'yı getirdi. Sadece Google'ın değil Facebook'un da yayıncılara ödeme yaptığı ülkede elde edilen tecrübeler, dünyanın geri kalanı için çok önemli. Bu noktadan yola çıktık, Avustralya örneğinin başka ülkelerdeki yayıncılar için ne anlama geldiğini Columbia Üniversitesi Gazetecilik Okulu Öğretim Üyesi Bill Grueskin'e sorduk...
22.12.2023 Gündem
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar Google'ın Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi uluslararası basında büyük ses getirdi. Ancak bu konuda Kanada ilk örnek değil. Bu bağlamda hem Google'ı hem de Facebook'u dize getiren ilk ülke 2021 yılında Avustralya oldu. Peki teknoloji şirketlerinin Avustralya merkezli basın kuruluşlarına yaptığı ödemeler nasıl sonuçlar yarattı? Avustralyalı deneyimli gazeteci ve akademisyen Monica Attard'la konuştuk...
13.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında! Türk lider BM Güvenlik Konseyi'nin 'İsrail'i koruma konseyi' olmasını kınadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında! Türk lider BM Güvenlik Konseyi'nin 'İsrail'i koruma konseyi' olmasını kınadı Dünya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini konuşuyor... 'Dünya İnsan Hakları' için seslenen Erdoğan 'Adil bir dünya mümkün ama ABD ile değil' dedi. Erdoğan'ın açıklamaları dünya basının dikkatinden kaçmadı. Pek çok gazete manşetini Erdoğan'ın BM çağrısına ayırdı.
10.12.2023 Gündem
CNN TÜRK kasım ayında zirvede
CNN TÜRK kasım ayında zirvede CNN TÜRK, kasım ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.12.2023 Magazin
Türkiye, kasım ayında da CNN Türk izledi
Türkiye, kasım ayında da CNN Türk izledi "İlk bilen siz olun” sloganıyla son dakika gelişmelerini, en doğru analizleri ve doğru tespitleri izleyiciye aktaran CNN TÜRK, kasım ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
1.12.2023 Magazin
Ekim ayının en çok izlenen haber kanalı yine CNN TÜRK oldu
Ekim ayının en çok izlenen haber kanalı yine CNN TÜRK oldu CNN TÜRK, ekim ayında da izleyicinin tercihi oldu.
1.11.2023 Televizyon
Yargı’dan Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk’e büyük vefa
Yargı’dan Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk’e büyük vefa Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen dizisi Yargı’da dün gece nefesler tutuldu. Ilgaz ve Ceylin Mercan’ı bulurken; Cumhuriyetimizin 100.yılına özel hazırlanan sahne ile başlayan bölüm, gece boyu sosyal medyanın da gündemindeydi.
30.10.2023 Televizyon
Malatya'da kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü
Malatya'da kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde kamyonet ile motosikletin karıştığı kazada 2 genç hayatını kaybetti.
29.10.2023 Yaşam
Seyirci "İzlemeyeceğiz" dedi, Yalı Çapkını son bölüm reytingi belli oldu! 27 Ekim Star, Show Tv reyting sonuçları açıklandı
Seyirci "İzlemeyeceğiz" dedi, Yalı Çapkını son bölüm reytingi belli oldu! 27 Ekim Star, Show Tv reyting sonuçları açıklandı Merak edilen sonuçlar açıklandı. 27 Ekim 2023 Cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, MasterChef All Star reyting sonuçları verileri belli oldu. Özellikle seyircinin "İzlemeyeceğiz" protestolarının yapıldığ Yalı Çapkını dizisinin son bölümünün reytingleri merak konusu oldu. Peki dün akşamı en çok izlenen dizi, program hangisi oldu? İşte 27 Ekim reyting sonuçları...
27.10.2023 Televizyon
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
Eylülün en çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK
Eylülün en çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK Yaz boyunca zirvede yer alan CNN TÜRK, eylül ayında da izleyicinin ilk tercihiydi.
2.10.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Abc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.