A Takımı

A Takımı

Son dakika a takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan a takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını a takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.944 a takımı haberi bulunmuştur. Tüm a takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı Bu hafta mesaisini AK Parti’nin kongre hazırlıklarına ayıran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni A takımına son şeklini verdi. Erdoğan’ın kendisine sunulan taslak MKYK listesini 75 kişiye düşürdüğü ve yarına kadar son şeklini vereceği öğrenildi.
5.10.2023 Gündem
CHP'de yeni MYK belli oldu! İşte CHP'nin A Takımı
CHP'de yeni MYK belli oldu! İşte CHP'nin A Takımı CHP'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu üyeleri belli oldu. Parti örgütü ve örgüt yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bağlanırken parti sözcüsü yine Faik Öztrak oldu.
5.06.2023 Gündem
AK Parti'nin A Takımı belli oldu
AK Parti'nin A Takımı belli oldu TBMM AK Parti Grup toplantısında yapılan seçimde Abdullah Güler grup başkanı, Emin Akbaşoğlu, Özlem Zengin, Abdulhamit Gül, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Leyla Şahin Usta grup başkan vekili seçildi.
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni A takımına ilk talimat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni A takımına ilk talimat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde yeniden belirlenen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleriyle bir araya gelerek ilk toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan toplantıda ilk talimatını verdi.
26.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı... AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 2023 manifestosunu açıkladı. Erdoğan," Evlerinde döviz ve altın tutan vatandaşlarıma buradan bir çağrıda bulunuyorum. Bu vatandaşlarımdan, milli servetimiz olan evlerindeki döviz ve altını, çeşitli finans araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum. Son birkaç gündür piyasalarda yaşanan dalgalanmalar, Türkiye ekonomisinin temellerini gerçek dinamiklerini, taşıdığı potansiyeli ve yarınını yansıtmıyor." dedi. Erdoğan yeni anayasa vurgusu da yaparak, "Türkiye’nin yeni ve sivil bir Anayasa’yı tartışması, gelişen ve değişen dünya şartlarının kaçınılmaz bir gereğidir." dedi. Erdoğan, 7. Olağan Büyük Kongre'de 1428 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi.
24.03.2021 Siyaset
Mustafa Sarıgül'ün A takımı belli oldu
Mustafa Sarıgül'ün A takımı belli oldu CHP'nin önemli isimlerinden Mustafa Sarıgül parti ile olan uyuşmazlıklarının ardından önce Türkiye Değişim Hareketi'ni kurmuş, ardından DSP'ye geçmiş son olarak da hareketini siyasi partiye dönüştürme kararıyla Türkiye Değişim Partisi olarak yoluna devam etme kararı almıştı. Sarıgül'ün CHP'den kimleri yanına alacağı merak ediliyordu. A takımı belli oldu.
28.12.2020 Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor! Sürpriz isimler...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor! Sürpriz isimler... Bayram öncesi kurultayını yapan CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor. 8 Ağustos'ta yeni CHP Parti Meclisi'nin toplanacağı ve 9 Ağustos'ta ise yeni MYK'nın açıklanacağı belirtiliyor.
2.08.2020 Siyaset
Beşiktaş tribünlerinden Sergen Yalçın'a: Takımı ayağa kaldır
Beşiktaş tribünlerinden Sergen Yalçın'a: Takımı ayağa kaldır Beşiktaş-Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 41. dakikasında siyah-beyazlı tribünler oyunun çok sık durması üzerine Sergen Yalçın’a çağrıda bulunarak, “Sergen takımı ayağa kaldır” tezahüratı yaptı.
15.12.2019 Futbol
Damien Comolli: Koeman'a takımı yönetmesini istediğimizi ilettik
Damien Comolli: Koeman'a takımı yönetmesini istediğimizi ilettik Fenerbahçe'de son zamanların eleştirilen ismi Fransız sportif direktör Damien Comolli birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
5.12.2018 Fenerbahçe
CHP’de gözler yeni A Takımı’na çevrildi
CHP’de gözler yeni A Takımı’na çevrildi Parti Meclisi’nin netleşmesinin ardından gözler A Takımı olarak nitelendirilen MYK’nın hangi isimlerden oluşacağına çevrildi. H. Süha Okay ve O. Kaan Salıcı’ya görev verilebilir
8.02.2018 Siyaset
"Piyon verdik vezir aldık"
"Piyon verdik vezir aldık" Kırmızı karta kadar etkisiz kaldığından Olcay hakkında ‘Piyon’, skoru her an değiştirme kapasitesi olduğundan Feghouli için de ‘Vezir’ yakıştırması yapıldı
30.10.2017 Galatasaray
Sarı Melekler güç tazeliyor
Sarı Melekler güç tazeliyor Sultanlar Ligi ve Kupa Voley’de zafere ulaşan F.Bahçe’nin kadrosu şekilleniyor.
21.05.2017 Fenerbahçe
Erdoğan'ın A Takımı'nda dikkat çeken iki isim
Erdoğan'ın A Takımı'nda dikkat çeken iki isim AK Parti'de Genel Başkan vekilliği getiren tüzük değişikliği kabul edildi. Üniversite öğrencisi Rumeysa Kadak da Erdoğan'ın A takımına girmeyi başardı. Listeye giren bir diğer dikkat çekici isim olan Yasemin Atasever ise İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde öğrenim görüyor.
29.09.2021 Gündem
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı'
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'A Takımı' belli oldu...
21.05.2017 Siyaset
CHP'de büyük operasyon
CHP'de büyük operasyon CHP'de Selin Sayek Böke'nin yerine Aykut Erdoğdu'nun getirileceği belirtilirken Zeynep Altıok'un da ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
13.05.2017 Siyaset
CHP'de işler karışıyor! A Takımı değişiyor
CHP'de işler karışıyor! A Takımı değişiyor Ankara'da kulisler CHP'yi konuşuyor. İddiaya göre partinin A Takımından 5-6 kişi gidecek
2.05.2017 Siyaset
Osmaniye İstiklalspor'un ayakta kalma mücadelesine bir darbe daha
Osmaniye İstiklalspor'un ayakta kalma mücadelesine bir darbe daha Cumhuriyet tarihinden daha eski olan, 1921 yılında kurulan Osmaniye İstiklal Spor bugünlerde büyük bir sıkıntı yaşıyor. İstiklalspor, istikbalini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya...
13.10.2016 Yaşam
Real Madrid G.Saray'ın kalbini istiyor!
Real Madrid G.Saray'ın kalbini istiyor! Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman'a Fenerbahçe''nin Euroleague'den elediği Real Madrid talip oldu.
21.04.2016 Galatasaray
Kılıçdaroğlu, ''A Takımı''nı belirledi
Kılıçdaroğlu, ''A Takımı''nı belirledi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "A Takımı" olarak nitelendirilen başdanışmanlık görevine 12'si yeni olmak üzere 15 ismi görevlendirdi...
29.09.2021 Gündem
Sivasspor'da Bakkal dönemi
Sivasspor'da Bakkal dönemi Sivasspor'da teknik direktör Okan Buruk'un istifasının ardından Mesut Bakkal ile anlaşmaya varıldı.
6.02.2016 Sivas Spor
A takımına İzmir damgası!
A takımına İzmir damgası! CHP’nin 13 kişilik yeni MYK’da 4 İzmir milletvekili yer aldı. Selin Sayek Böke, parti sözcülüğü görevine getirildi
29.09.2021 Gündem
Cavcav yine 'değişiklik' yaptı
Cavcav yine 'değişiklik' yaptı Süper Lig'de 2. hafta geride kalırken henüz puan alamayan Gençlerbirliği'nde kulüp başkanı İlhan Cavcav, "faturayı" İskoç teknik adam Stuart Baxter'a kesti.
25.08.2015 Gençlerbirliği
Kaptanlara terapi
Kaptanlara terapi Teknik direktör Pereira, Volkan ve Topal’la yaptığı özel toplantıda beklentilerini sıralarken, uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.
9.08.2015 Fenerbahçe
Nejat İşler'den 'Yıldırım' tepki!
Nejat İşler'den 'Yıldırım' tepki! Fenerbahçeliliğiyle bilinen oyuncu Nejat İşler, kaçan şampiyonluğun ardından adeta patladı.
26.05.2015 Fenerbahçe
Karabükspor'dan transfer isyanı!
Karabükspor'dan transfer isyanı! Kardemir Karabükspor Kulübü Yönetim Kurulu, skandal iddialarına yanıt verdi.
23.04.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

A Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.