A Milli Takımı

A Milli Takımı

Son dakika A Milli Takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan A Milli Takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını A Milli Takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A Milli Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a milli takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.715 a milli takımı haberi bulunmuştur. Tüm a milli takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye maçı öncesi kriz! Kampı terk etti, takımda forvet kalmadı
Türkiye maçı öncesi kriz! Kampı terk etti, takımda forvet kalmadı Bu akşam Hırvatistan ile Türkiye arasında oynanacak önem derecesi yüksek maç öncesi ev sahibi takımda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Vincenzo Montella'nın ilk sınavı öncesi Hırvatistan'da yaşanan büyük şok ve A Milli Takımımızın kadro tercihleri...
12.10.2023 Fenerbahçe
A Milli Takım, Antalya kampını tamamladı
A Milli Takım, Antalya kampını tamamladı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 6 Ekim Cuma günü Eskişehir'de İzlanda'yı konuk edecek A Milli Takımı, Antalya kampındaki hazırlıklarını bu akşam basına kapalı olarak yapılan antrenmanla tamamladı.
4.10.2017 Futbol
Yeni kaptan Mehmet Topal
Yeni kaptan Mehmet Topal TFF ve teknik ekipin ortak aldığı karar ile tecrübeli oyuncu Mehmet Topal'ın A Milli Takımın yeni kaptanı olacağı belirtildi.
8.06.2017 Arşiv
Fatih Terim'den Nuri Şahin'e sürpriz telefon!
Fatih Terim'den Nuri Şahin'e sürpriz telefon! A Milli Takımımızda genç yeteneklerden Emre Mor’un son maçlardaki agresif tavırları ve gördüğü kartlar teknik heyeti harekete geçirdi.
11.10.2016 Arşiv
Yeni formalar beğenilmedi
Yeni formalar beğenilmedi A Milli Takımımızın yeni formaları iki hazırlık maçında da görücüye çıktı. İsveç maçındaki kırmızı formanın ardından Avusturya'da da turkuaz-beyaz forma giyildi. Ancak forma birçok kişi tarafından beğenilmedi.
29.03.2016 Futbol
Ve Zlatan Ibrahimovic geliyor!
Ve Zlatan Ibrahimovic geliyor! Fransa’da gelecek yaz düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na doğrudan katılma hakkı kazanan A Milli Takımımız, İsveç ve Avusturya ile Mart ayında hazırlık maçları oynayacak.
24.12.2015 Futbol
Frikikler Selçuk'tan sorulur
Frikikler Selçuk'tan sorulur Selçuk İnan, A Milli Takımı’ndaki frikik golünün ardından dün de kulübü adına rakip fileleri havalandırdı.
30.10.2015 Galatasaray
3 Büyüklerin millilerinde Kartal farkı
3 Büyüklerin millilerinde Kartal farkı A Milli Takımımız’ın kritik 2 maçı için kadroya çağrılan 3 Büyük takım oyuncuları arasında Beşiktaşlılar’ın lig performansları dikkat çekici...
8.10.2015 Beşiktaş
"Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez"
"Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez" A Milli Takımımızın EURO 2016 yolunda oynayacağı kritik Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçları öncesinde Olcay Şahan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
5.10.2015 Futbol
Ataman: "Rakipler bizden korksun"
Ataman: "Rakipler bizden korksun" A Milli Takımımızda Başantrenör Ergin Ataman, zorlu turnuva öncesi bir değerlendirmede bulundu.
21.07.2015 Basketbol
Kadro 13 kişiye indi
Kadro 13 kişiye indi "Potanın Perileri"nde kadro 13 oyuncuya indi
6.06.2015 Basketbol
Dünyada Türkiye - Brezilya çılgınlığı!
Dünyada Türkiye - Brezilya çılgınlığı! EURO 2016 Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takımımız, hazırlık maçında Brezilya'yı konuk ettiği maç dünya genelinde takip ediliyor.
12.11.2014 Futbol
Türkiye-Brezilya maçını Irmatov yönetecek
Türkiye-Brezilya maçını Irmatov yönetecek A Milli Takımımızın 5 FIFA Dünya Kupası sahibi Brezilya'yı 58 yıl aranın ardından evinde ağırlayacağı hazırlık maçının hakemleri açıklandı.
8.11.2014 Futbol
'Brezilya'da olsak renk katardık'
'Brezilya'da olsak renk katardık' A Milli Takımımız'ın futbol direktörü Fatih Terim, Danimarka ile oynayacağımız hazırlık maçı öncesi basın toplantısı yaptı
2.09.2014 Futbol
Ve sonunda belli oldu...
Ve sonunda belli oldu... A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörlüğü görevine Ergin Ataman getirildi
22.03.2014 Basketbol
Gerets Hakan’ı dinlendirmeli
Gerets Hakan’ı dinlendirmeli Polat, G.Saray ve Milli Takım’ın yıldızı için dobra dobra konuştu: “Hakan Şükür şubattan beri hep maç yapıyor. Dinlenmeli, yoksa G.Saray’a da Milli Takım’a da tam faydalı olamaz.”
2.10.2006 Futbol
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların yerleri belli oldu.
25.04.2024 Futbol
Fenerbahçe'den ilk transfer! Genç yıldızı İstanbul'a getirdiler
Fenerbahçe'den ilk transfer! Genç yıldızı İstanbul'a getirdiler Fenerbahçe yönetimi, bir genç oyuncuyu daha kadrosuna katmanın peşinde. Sarı-lacivertliler Fildişi Sahilli genç yıldız adayını İstanbul'a getirdi.
20.04.2024 Fenerbahçe
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Genç futbolcu fidye için kaçırıldı, ailesi ölüsünü buldu
Genç futbolcu fidye için kaçırıldı, ailesi ölüsünü buldu Güney Afrika Ligi ekiplerinden Kaizer Chiefs'in savunma oyuncusu Luke Fleurs, fidye için kaçırıldı ve trajik bir şekilde vurularak hayatını kaybetti.
5.04.2024 Futbol
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa hakkında açıklama yaptı.
4.04.2024 Futbol
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.
2.04.2024 Beşiktaş
İsmail Yüksek'in peşine düştüler! Avrupa devleri sıraya girdi
İsmail Yüksek'in peşine düştüler! Avrupa devleri sıraya girdi Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'in gösterdiği performans sonrası Avrupa devlerinin radarına girdiği öğrenildi.
1.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

A Milli Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a milli takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.