A Milli Kadın Futbol Takımı

A Milli Kadın Futbol Takımı

Son dakika A Milli Kadın Futbol Takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan A Milli Kadın Futbol Takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını A Milli Kadın Futbol Takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A Milli Kadın Futbol Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a milli kadın futbol takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 a milli kadın futbol takımı haberi bulunmuştur. Tüm a milli kadın futbol takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
A Milli Kadın Futbol Takımı Rusya'ya 4-2 yenildi
A Milli Kadın Futbol Takımı Rusya'ya 4-2 yenildi A Milli Kadın Futbol Takımı, 2022 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 8. maçında Rusya'ya deplasmanda 4-2 yenildi.
27.10.2020 Futbol
A Milli Kadın Futbol Takımı'nın kadrosu açıklandı! Aycan Yanaç...
A Milli Kadın Futbol Takımı'nın kadrosu açıklandı! Aycan Yanaç... A Milli Kadın Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda 23 Ekim'de Antalya'da Kosova, 27 Ekim'de de deplasmanda Rusya ile yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Survivor'da mücadele eden ve Gaziantep ALG Spor'a imza atan Aycan Yanaç kadroya alınmadı.
2.10.2020 Futbol
Kadın A Milli Takımı, Estonya'yı 3-2 mağlup etti
Kadın A Milli Takımı, Estonya'yı 3-2 mağlup etti A Milli Kadın Futbol Takımı, hazırlık maçında Estonya'yı 3-2 yendi.
4.04.2018 Futbol
Kadın Milliler, Lüksemburg'u topa tuttu! 9 gol...
Kadın Milliler, Lüksemburg'u topa tuttu! 9 gol... A Milli Kadın Futbol Takımı, Faroe Adaları'nda düzenlenen 2019 FIFA Dünya Kupası Ön Eleme Turu D Grubu'ndaki ikinci maçında Lüksemburg'u 9-1 yendi.
9.04.2017 Futbol
Millilerin kadrosu belli oldu
Millilerin kadrosu belli oldu A Milli Kadın Futbol Takımı'nın, 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 5. Grup'ta 2 Haziran'da Rusya ile deplasmanda, 6 Haziran'da Macaristan ile Antalya'da oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu
26.05.2016 Futbol
Milliler Rusya ile yenişemedi!
Milliler Rusya ile yenişemedi! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 5. Grup'taki 4. maçında Rusya ile 0-0 berabere kaldı.
25.11.2015 Futbol
Kadın Milliler Arnavutluk'a kaybetti
Kadın Milliler Arnavutluk'a kaybetti A Milli Kadın Futbol Takımı, 2017 UEFA Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor.
20.08.2015 Futbol
Rakiplerimiz belli oldu
Rakiplerimiz belli oldu A Milli Kadın Futbol Takımı, 2017 UEFA Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 5. Grup'ta Almanya, Rusya, Macaristan ve Hırvatistan ile eşleşti.
20.04.2015 Futbol
Kadın Milliler'in rakibi Gürcistan
Kadın Milliler'in rakibi Gürcistan A Milli Kadın Futbol Takımı, Gürcistan'ı konuk edecek.
23.02.2015 Futbol
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz'
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz' Türkiye Voleybol Federasyonu ile resmi bahis platformu Misli arasında sponsorluk anlaşması için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve milli voleybolcularımız katıldı.
6.09.2023 Şampiy10
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final maçında Çin ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Filenin Sultanları setlerde 3-1 kazanarak Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.
17.07.2023 Voleybol
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok Dünya futbolunun patronu FIFA'nın her yıl düzenlediği ödül töreni The Best, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen organizasyonla gerçekleşti. Düzenlenen törende FIFA, yılın en iyilerini açıklarken Cristiano Ronaldo detayı dikkat çekti.
28.02.2023 Futbol
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu Türkiye’yi yasa boğan depremler sporcuları da vurdu. Hataysporlu Atsu’nun yanı sıra sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre Aslan enkaz altında kaldı. Malatyasporlu kaleci Ahmet Eyüp’e tüm çabalara rağmen ulaşılamadı. Malatya’da 11’i voleybolcu, 4’ü ampute futbolcu toplam 15 sporcuyu kurtarmak için ekipler seferber oldu.
7.02.2023 Süper Lig
İngiltere, İran'ı 6-2 mağlup etti
İngiltere, İran'ı 6-2 mağlup etti 2022 FIFA Dünya Kupası B Grubu ilk karşılaşmasında EURO 2020 finalisti İngiltere, İran ile karşı karşıya geldi. İngiltere, İran'ı 6-2 mağlup etti.
21.11.2022 Futbol
Türkiye Ürdün maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Türkiye Ürdün kadınlar maçı ne zaman?
Türkiye Ürdün maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Türkiye Ürdün kadınlar maçı ne zaman? Türkiye - Ürdün maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kadın A Milli Futbol Takımımız Ürdün ile mücadeleye hazırlanıyor. Türkiye- Ürdün hazırlık maçının ne zaman olduğu, hangi kanalda ve kaç saatte olacağı merak ediyor.
15.11.2022 Şampiy10
Survivor Aycan Yanaç sosyal medyanın diline düştü! 'Yazık ettin kendine''
Survivor Aycan Yanaç sosyal medyanın diline düştü! 'Yazık ettin kendine'' 2020 ve 2022 yılında katıldığı Survivor ile tanınırlığını arttıran güzel futbolcu Aycan Yanaç, değişimiyle sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Daha önce botoks yaptırdığı anları takipçileriyle paylaşan Yanaç'ın son haline yorum yağdı.
10.11.2022 Magazin
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
Vodafone, 2025’e kadar kadın çalışan oranını yüzde 50’ye çıkarmayı hedefliyor
Vodafone, 2025’e kadar kadın çalışan oranını yüzde 50’ye çıkarmayı hedefliyor Vodafone, Türkiye’de de 2025 yılına kadar kadın çalışan oranını yüzde 44’ten yüzde 50’ye çıkarmayı hedefliyor. Türkiye Vodafone Vakfı'nın da kadınların güçlenmesi amacıyla hayata geçirdiği projelerle son 11 yılda 61 bine yakın kadına ulaşırken, toplam 8,7 milyon TL’lik yatırım yaptıığı belirtildi.
4.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bugün sözümüzü tutuyoruz teslim ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bugün sözümüzü tutuyoruz teslim ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de deprem konutları teslim töreninde konuştu... Erdoğan,"Kira bedelinden bile düşük ödemelerle vatandaşlarımız yeni, konforlu, güvenli evlerine kavuşacak. Sizlere buradan bir müjde de vermek istiyorum. Alsancak'taki yeni stadımızı da inşallah bugün açıyoruz. Adını Alsancak Mustafa Denizli Stadı olarak belirledik. Bu tesisin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
26.11.2021 Siyaset
Zeki Enveri'nin son saatlerinde neler yaşandı? Saat 10.57'de telefon çaldı ve...
Zeki Enveri'nin son saatlerinde neler yaşandı? Saat 10.57'de telefon çaldı ve... Kaçmaya çalışırken uçaktan düşen gençler, Afgan gençliğinin Taliban korkusunun sembolü oldu. O gençlerden biri de 17 yaşındaki milli futbolcu Zeki Enveri'ydi. Peki Zeki ne pahasına olursa olsun Afganistan'dan gitme kararını neden ve nasıl aldı? O dakikalarda neler yaşandı?
27.08.2021 Dünya
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu'nda konuşan başkan Nihat Özdemir, "Federasyon olarak, Türk futbolunun bu süreci en az sorunla atlatması için tüm çabamızı ortaya koyduk. Aldığımız kararların başta kulüplerimiz olmak üzere tüm futbol paydaşlarının yararına olmasını ilke edindik. Statüler, Talimatlar, Genelgeler, yeni uygulamalar ile kulüplerimize nefes aldıran adımlar attık" dedi.
28.07.2021 Süper Lig
Ahmet Nur Çebi'den Adem Ljajic'e gönderme!
Ahmet Nur Çebi'den Adem Ljajic'e gönderme! Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi yüksek maaş alan oyuncuları hakkında Ljajic'İ kastederek "Ya gideceksin ya da başka yerde alamıyorsan bizimle aile olarak devam edeceksin" ifadelerini kullandı.
6.06.2021 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

A Milli Kadın Futbol Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a milli kadın futbol takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.