Aşiret düğününde dolar yağmuru
Aşiret düğününde dolar yağmuru Urfa Siverekli Karahan Aşireti reisi Nevzat Karahan’ın oğlu Avukat Şiar Karahan, Mine Karahan ile İstanbul’da evlendi
29.09.2021 Gündem
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü?
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü? Nükhet Duru, Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından şarkıcı, katıldığı bir programda sözlerinin arkasında durduğunu belirterek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.11.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi! 'Size ağır olmak yakışır'
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi! 'Size ağır olmak yakışır' Salt Bae (tuzlama) hareketiyle dünya çapında tanınan Nusret Gökçe, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Nusret’in iki yıl önce başlattığı cappuccino akımının etkileri devam ediyor. Zaman zaman paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren İzzet Yıldızhan, Gökçe'nin taklidini yaptığı video ile gündem oldu.
12.06.2022 Magazin
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
Işın Karaca'dan Gülşen'e olay yaratacak çıkış: Yaptığının sanatla alakası yok
Işın Karaca'dan Gülşen'e olay yaratacak çıkış: Yaptığının sanatla alakası yok Işın Karaca, son dönemde çok tartışılan sahne kostümleri hakkında konuştu: "Gülşen'i severim ama sahne adabı diye bir şey olmalı. Her şeyin bir kalitesi olmalı. Bazı hareketler çok kalitesiz..."
10.04.2022 Magazin
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu!
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu! Son olarak 'Camdaki Kız' dizisinde 'Meliha' karakterine hayat veren Yüsra Geyik, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, "Açık giyinmek sana çok yakışıyor" yorumuna İzzet Yıldızhan'ı da dahil ederek yanıt verdi.
17.03.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan'dan Gülşen ile ilgili tepki çeken yorum!
İzzet Yıldızhan'dan Gülşen ile ilgili tepki çeken yorum! İzzet Yıldızhan yine Gülşen yorumuyla gündeme geldi. Daha önce ünlü kadın şarkıcıların sahne kostümlerinden rahatsız olup "Külot da giymesinler" diyen İzzet Yıldızhan yine kendini tutamadı. Gülşen'in arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili konuşan Yıldızhan'dan tepki çekecek bir yorum geldi.
16.03.2022 Magazin
Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' çıkışı: Külah varsa ona anlatsın
Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' çıkışı: Külah varsa ona anlatsın Geçtiğimiz yıl kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan, bir süre sahne çalışmalarına ara vermişti. Ünlü türkücü, kaporasını alıp iptal ettiği bir işte kendisinin yerine sahne alacak meslektaşının "Konserden önce paramı verin!" tepkisiyle karşılaştığını açıklamıştı. Bu kişinin İzzet Yıldızhan olduğu ortaya çıkmıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Alişan, muhabirlerin konuyla ilgili sorularına yanıt verdi.
27.01.2022 Magazin
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi Nevzat Aydın, modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile dünya evine girdi. Çiftin düğünü Aydın’ın Anadolu Hisarı’ndaki Boğaz manzaralı yalısında gerçekleşti.
24.01.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan'dan ünlülerin sahne kıyafeti ile ilgili yeni açıklama! 'İsterlerse çıplak çıksınlar'
İzzet Yıldızhan'dan ünlülerin sahne kıyafeti ile ilgili yeni açıklama! 'İsterlerse çıplak çıksınlar' Türkücü İzzet Yıldızhan, önceki akşam bir mekanda sahne aldı. Konsere başlamadan önce gazetecilerle bir araya gelen Yıldızhan, çok konuşulan "Sahne adabı denilen bir şey var. Donla, mayoyla da sahneye çıkılmaz!" söylemi hakkında açıklama yaptı.
24.01.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan isyan etti: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım!
İzzet Yıldızhan isyan etti: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım! Konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan Gülşen ve Hadise gibi ünlü isimler için "Külotla da çıkmasınlar bir zahmet!" sözleriyle eleştiri toplayan İzzet Yıldızhan isyan etti. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan ünlü türkücü, "Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım" dedi.
15.01.2022 Magazin
Hülya Avşar'dan İzzet Yıldızhan'a: Bunlar saçma sapan şeyler
Hülya Avşar'dan İzzet Yıldızhan'a: Bunlar saçma sapan şeyler Hülya Avşar, önceki gün Tarabya’da kuaför çıkışı objektiflere yansıdı. Görüntülendiğini fark edince kameralara dil çıkartan ve montunun fermuarını tamamen çekerek yüzünü gizleyen ünlü şarkıcı ve oyuncu, İzzet Yıldızhan'ın iddialı sahne kıyafetleri ile ilgili "Sahneye külotla çıkmasınlar" açılamasına yanıt verdi.
15.01.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan'dan tartışma yaratan sözler! 'Sahneye külotla çıkmasınlar!'
İzzet Yıldızhan'dan tartışma yaratan sözler! 'Sahneye külotla çıkmasınlar!' İzzet Yıldızhan, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin çok konuşulmasıyla ilgili soru yöneltilen şarkıcı, "Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum" diyerek tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.
11.01.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan’dan mutlu aile pozu! 9 çocuğuyla birlikte...
İzzet Yıldızhan’dan mutlu aile pozu! 9 çocuğuyla birlikte... Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere yoğun bir konser takvimini geri de bırakan İzzet Yıldızhan, 10 gün süren konser maratonu sonrası İzmir'e döndü. Mutluluğunu dile getiren dokuz çocuk babası şarkıcı, "Evlatlarımla bir aradayım ya ne dert kalıyor ne tasa” dedi.
28.09.2021 Magazin
İzzet Yıldızhan: Oğullarımın işlerine son verdim!
İzzet Yıldızhan: Oğullarımın işlerine son verdim! Dokuz çocuk sahibi olan iş insanı ve sanatçı İzzet Yıldızhan, yaz döneminde boş vakit geçirmemelerini istediği oğulları Mustafa, Ali Yuşa ve Veysel Efe'ye İzmir'deki otelinde görev vermişti.Yıldızhan, "Hayatı öğrensinler diye çalışmalarını istedim. Okullar açılınca oğullarımın işlerine son verdim" şeklinde konuştu.
13.09.2021 Magazin
Alkışlanacak hareket
Alkışlanacak hareket İzzet Yıldızhan, önceki akşam Tuğba Varlık-Doğaner Erdoğan çiftinin düğünlerinde sahne aldı.
19.11.2019 Magazin
Sabah spor, akşam sahne!
Sabah spor, akşam sahne! Şarkıcı İzzet Yıldızhan, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı. Erken saatlerde otele giriş yapan Yıldızhan, kaldığı suit odanın balkonunda spor yaparken objektiflere yansıdı.
8.06.2019 Magazin
70 bin TL’lik parfüm sözü
70 bin TL’lik parfüm sözü İzzet Yıldızhan, Kıbrıs Nuh’un Gemisi Otel’de sahne aldı.
22.02.2018 Magazin
70 bin TL’lik Yıldızhan parfümü
70 bin TL’lik Yıldızhan parfümü İzzet Yıldızhan ve Muazzez Ersoy, önceki akşam Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Otel’de sahne aldı.
12.11.2017 Magazin
Ünlü göçü başladı!
Ünlü göçü başladı! 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı’nın birleşmesiyle 10 güne çıkan tatilde birçok ünlü isim İstanbul’dan kaçmayı tercih etti
26.08.2017 Magazin
KKTC’de otel açacak
KKTC’de otel açacak İzzet Yıldızhan, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Kıbrıs’ta sahne aldı.
26.06.2017 Magazin
Gülben büyüklük gösterdi
Gülben büyüklük gösterdi Muazzez Ersoy ve İzzet Yıldızhan önceki akşam Kıbrıs Nuhun Gemisi Deluxe Spa Hotel’de sahne aldı.
21.05.2017 Magazin
Ailesi İbrahim Erkal’ın organlarının bağışını kabul etmedi!
Ailesi İbrahim Erkal’ın organlarının bağışını kabul etmedi! Usta sanatçı İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. Hâlâ yaşam destek ünitesine bağlı olan İbrahim Erkal'ın ailesinden açıklama geldi. Doktorların "Organ bağışı yapmak ister misiniz?" sorusuna cevap veren İbrahim Erkal'ın ailesi: "Kesinlikle düşünmüyoruz" dedi.
10.05.2017 Magazin
İşte Benim Stilim’de kim elendi? - 7 Mayıs Pazar
İşte Benim Stilim’de kim elendi? - 7 Mayıs Pazar Ekranların en tarz yarışması olan İşte Benim Stilim’de moda dolu bir hafta daha geride kaldı. Hem yarışmacıların tercih ettikleri kıyafetler hem jürinin yorumları ile İşte Benim Stilim bu hafta da çokça konuşuldu. Bu hafta elenen isim kim oldu?
29.09.2021 Gündem
İbrahim Erkal'ın son durumu! Kardeşi açıkladı
İbrahim Erkal'ın son durumu! Kardeşi açıkladı 12 Nisan'da beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklama kardeşinden geldi. İbrahim Erkal'ın kardeşi 'dua bekliyoruz' dedi. Erkal'la ilgili bir açıklama da hastaneden geldi. İşte ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın güncel sağlık durumu ve hayatıyla ilgili merak edilen bilgiler...
17.04.2017 Magazin