Samsunlu Gezek kardeşlerin vurgunu dünya rekoru kırdı! Soruşturma genişledi, işte dört ihtimal...
Samsunlu Gezek kardeşlerin vurgunu dünya rekoru kırdı! Soruşturma genişledi, işte dört ihtimal... Samsun’da Recep ve Emre Gezek kardeşlerin, özel bir bankanın hesabından 16 milyar lirayı kendi hesaplarına aktardığının anlaşılmasının ardından soruşturma genişletildi. Bankanın avukatları, bankanın merkezi İstanbul’da olduğu için İstanbul’da suç duyurusu yapıldığını, bu sebeple soruşturmanın İstanbul’da devam etmesini talep etti. Olay, tarihin en büyük soygunlarını bile geride bırakırken, akıllara dört ihtimal geldi.
23.03.2022 Gündem
İstanbulkart usulsüz kullanım cezası ne kadar? Başkasının kullanması halinde İstanbulkart iptal ediliyor mu?
İstanbulkart usulsüz kullanım cezası ne kadar? Başkasının kullanması halinde İstanbulkart iptal ediliyor mu? İBB’den İstanbulkart denetimi! 8 bin usulsüz kullanım tespit edildi! İstanbulkart’ı kart sahibinin dışında başka birinin kullanması halinde iptal ve para cezası uygulanıyor. İBB Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, usulsüz kart kullanımının önüne geçmek için denetimlerine başladı. Peki, İstanbulkart usulsüz kullanım cezası ne kadar? Başkasının kullanması halinde İstanbulkart iptal ediliyor mu? İşte detaylar…
23.03.2022 Gündem
65 yaş üstü otobüs ücretli mi oldu, İstanbul'da 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? İstanbul'da 65 yaş üstü ulaşım ücretli mi, 65 yaş üstü otobüs bedava mı, paralı mı oldu?
65 yaş üstü otobüs ücretli mi oldu, İstanbul'da 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? İstanbul'da 65 yaş üstü ulaşım ücretli mi, 65 yaş üstü otobüs bedava mı, paralı mı oldu? 65 yaş üstü otobüs bedava mı, İstanbul’da 65 yaş üstü otobüs kartı kalktı mı? İstanbullu 65 yaş üzeri vatandaşlar metro, metrobüs, otobüs, tramvay gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. Bazı illerde 65 yaş üstü otobüs kartlarının iptal edilip, ücretli yapılması İstanbul’daki vatandaşların 65 yaş üstü otobüs ücretli mi oldu 2023? Sorusuna yanıt aramasına neden oldu. Peki, 65 yaş üstü otobüs bedava mı, 65 yaş üstü ulaşım paralı mı oldu?
8.08.2023 Gündem
Belbim çerçeve sözleşmesi nedir? İstanbulkart Çerçeve sözleşmesi iptali nasıl yapılır, feshi nasıl gerçekleştirilir?
Belbim çerçeve sözleşmesi nedir? İstanbulkart Çerçeve sözleşmesi iptali nasıl yapılır, feshi nasıl gerçekleştirilir? İstanbulkart çerçeve sözleşmesi nedir, çerçeve sözleşmesi nasıl iptal edilir? Çerçeve sözleşme hakkında yapılan araştırmalar İstanbulkartlılar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Belbim, İstanbulkartlar hakkında sms ve mail ile kullanıcılara bilgilendirme yaparak çerçeve sözleşmesi kapsamında 3 yıl boyunca kullanılmamış (yükleme ya da ödeme yapılmamış) İstanbulkartlar zaman aşımı nedeni ile kullanıma kapatılacağını katardır. Peki, Belbim çerçeve sözleşme ne demek, çerçeve sözleşmesi iptali nasıl yapılır, İstanbulkart çerçeve sözleşmesi feshi nedir?
4.04.2023 Gündem
İstanbul'a yeni taksi tartışması
İstanbul'a yeni taksi tartışması İBB'nin bin 803 minibüs ve 322 dolmuşun taksiye dönüştürülmesi teklifinin UKOME'de kabul edilmesine tepki gösteren Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu kararı yargıya taşıyacaklarını açıkladı.
3.12.2022 Gündem
Binali Yıldırım'dan CNN TÜRK'te flaş açıklamalar
Binali Yıldırım'dan CNN TÜRK'te flaş açıklamalar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım CNN TÜRK canlı yayınında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı.
14.05.2019 Siyaset
Fatura %31 azaldı ama ulaşım zamlandı
Fatura %31 azaldı ama ulaşım zamlandı Türkiye’nin enerji ithalatı 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 31.1 azalarak 37 milyar 842 milyon 886 bin dolar oldu.
29.01.2016 Ekonomi
Akbil uyanıklarına dikkat!
Akbil uyanıklarına dikkat! Akbil, bu ayın sonunda kullanımdan kalkarak İstanbulkart’a dönüşecek. Bu dönüşüm için de İstanbullulardan ücret alınmayacak. Ancak şikâyetler gösteriyor ki, bazı uyanık bayiler vatandaştan para talep ediyor. İBB, “Akbil değişiminde kesinlikle ücret vermeyin” diye uyarıyor
6.12.2014 Ekonomi
Dikkat! O ücret alınmayacak!
Dikkat! O ücret alınmayacak! İstanbul'da toplu taşıma araçlarında kullanılan Akbil, ay sonundan itibaren yerini tamamen İstanbulkart'a bırakacak
5.12.2014 Bilim ve Teknoloji
Üçüncü köprü 'ray'lı olacak
Üçüncü köprü 'ray'lı olacak İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı merak edilenlere açıklık getirdi
29.09.2021 Gündem
Akbil tarih oluyor
Akbil tarih oluyor İstanbul'da belediye otobüsü ve metrolarda akbil yerine kullanılacak kredi kartı ihalesini Vakıfbank kazandı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri