İsmail Demir

İsmail Demir

Son dakika ismail demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ismail demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ismail demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.695 ismail demir haberi bulunmuştur. Tüm ismail demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni nesil füze sistemi Kuzgun'a ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
7.11.2023 Gündem
Huzurevinde tanışıp, mutluluğa ‘evet’ dediler! İlk danslarını ettiler
Huzurevinde tanışıp, mutluluğa ‘evet’ dediler! İlk danslarını ettiler Osmaniye’de kaldıkları huzurevinde hayatlarını birleştirme kararı alan Emine Kaya (79) ve İsmail Demir (63), nikah masasına oturdu. Çift, nikahın ardından pasta kesip ilk danslarını yaptı.
26.09.2023 Yaşam
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem Yeni Kabine’yle buluşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından ‘Millete Sesleniş’ konuşması yapacak. Türkiye’nin ikinci yüzyılı için yeni yol haritasının ele alınacağı toplantının öncelikli gündemi ekonomi...
6.06.2023 Gündem
Savunma sanayinin kilit isimleri CNN TÜRK'te: Ana fonksiyon caydırıcı olabilmek
Savunma sanayinin kilit isimleri CNN TÜRK'te: Ana fonksiyon caydırıcı olabilmek Savunma sanayinin kilit isimleri CNN TÜRK ekranlarında! Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir önemli açıklamalarda bulundu.
28.05.2023 Ekonomi
Tamamen yerli ve milli! Sevindiren gelişme, 'Tayfun' ateşlendi
Tamamen yerli ve milli! Sevindiren gelişme, 'Tayfun' ateşlendi Türkiye için bir sevindiren haber de Rize'den geldi. Roket Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ROKETSAN) tarafından geliştirilen yerli füze 'Tayfun'un test atışının 2'ncisi, Rize- Artvin Havalimanı'ndan yapıldı.
23.05.2023 Gündem
Savunma Sanayi Başkanı Demir: 2 adet AKSUNGUR SİHA TSK'ya teslim edildi
Savunma Sanayi Başkanı Demir: 2 adet AKSUNGUR SİHA TSK'ya teslim edildi Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Şanlı ordumuzun gök vatandaki gücüne güç katacak yeni neferleri! 2 adet AKSUNGUR SİHA'yı daha Türk Silahlı Kuvvetlerimize teslim ettik. Hayırlı olsun” dedi.
19.05.2023 Ekonomi
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili açıklama
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili açıklama Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, canlı yayında savaş uçağı KAAN ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Demir KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili ipucu verdi.
18.05.2023 Gündem
Yerli ve milli sistemlerle donatılan F-16'lar, Hava Kuvvetleri'ne teslim edildi
Yerli ve milli sistemlerle donatılan F-16'lar, Hava Kuvvetleri'ne teslim edildi Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Özgür Projesi kapsamında aviyonik modernizasyonu yapılan ilk F-16 uçaklarının Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildiğini duyurdu.
18.05.2023 Gündem
Özdemir Bayraktar’ın adı Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesinde yaşatılacak
Özdemir Bayraktar’ın adı Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesinde yaşatılacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ankara’da açılan Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesine milli teknoloji hamlesinin öncülerinden Özdemir Bayraktar’ın adının verileceğini söyledi.
17.05.2023 Eğitim
Türkiye için tarihi gelişme! İlk kez oluyor, 'Siper'den tam isabet
Türkiye için tarihi gelişme! İlk kez oluyor, 'Siper'den tam isabet Milli teknoloji hamlesi kapsamında yerli imkanlarla geliştirilen uzun menzilli hava savunma sistemi SİPER, sahaya inmeden önceki son testini başarıyla tamamladı.
12.05.2023 Ekonomi
Dünyada ilk kez bir SİHA’dan seyir füzesi atıldı
Dünyada ilk kez bir SİHA’dan seyir füzesi atıldı Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Dünyada ilk kez bir SİHA’dan seyir füzesi atıldı!Dünyada ilk kez bir SİHA’dan seyir füzesi atıldı! AKINCI TİHA’dan atılan ÇAKIR tüm kritik bileşenleri yerli-milli olan motorla ateşlendi ve hedefi tam isabetle vurdu." diye bir paylaşım yaptı.
11.05.2023 Ekonomi
KIZILELMA belgeseli yayınlandı! '20 yıllık hayalimizdi'
KIZILELMA belgeseli yayınlandı! '20 yıllık hayalimizdi' Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ilk bölümü yayınladı.
11.05.2023 Ekonomi
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan deprem bölgesine 8 milyar liralık yatırım
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan deprem bölgesine 8 milyar liralık yatırım Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, TUSAŞ, ROKETSAN, ASELSAN, HAVELSAN şirketlerinin deprem bölgesindeki illerde yaklaşık 8 milyar liralık bir yatırım yapacağını ve istihdamda önceliğin afetzedelere verileceğini söyledi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci de Savunma Sanayii Başkanlığı'nın Kahramanmaraş ve diğer depremin etkilediği yapacağı yatırımların çok önemli olduğunu belirtti
5.05.2023 Ekonomi
Bakan Akar: Bu projeler bir zihniyet devrimidir
Bakan Akar: Bu projeler bir zihniyet devrimidir Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım Programı'nda konuştu. Savunma sanayinin önemine dikkat çeken Akar, "Bu projeler bir zihniyet devrimidir. Savunma alanında güçlü olmayan milletlerin geleceklerine güvenle bakabilmeleri mümkün değildir. Made İn Türkiye markası uluslararası pazarda hak ettiği konuma yükselmiştir." dedi.
1.05.2023 Gündem
İsmail Demir: ANKA-3'ü uçuracağız, Kardeşi KIZILELMA'nın yanında olacak
İsmail Demir: ANKA-3'ü uçuracağız, Kardeşi KIZILELMA'nın yanında olacak Bugün Ankara Kahramankazan’da Milli Muharip Uçak, ANKA-3, ATAK-2 helikopteri ve HÜRJET sahneye çıkıyor. Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir “İstikbalin Yüzyılı Tanıtım Programı”nda önemli açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları TEKNOFEST'e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin ilk uzay yolcularının Alper Gezer Avcı ve Tuva Cihangir Atasever olduğunu açıkladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren Erdoğan, "Ülkemize milletimize ve ordumuza hizmet eden yerli milli şirketler varken Amerikan firmalarının reklam ajanslığına soyunmanın adı mandacılıktır. Bay bay kemal senin o görüştüğün kişiler benimle görüştü. Türkiye’de böyle bir yatırım yapma arzularının olduğunu söylediler. ‘Buyurun gelin’ dedim. O gün bugün biz bir daha görmedi" dedi.
29.04.2023 Gündem
İsmail Demir'den Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt
İsmail Demir'den Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Demir, Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı'na ilişkin yaptığı açıklamaya "Söz konusu şirket ile defalarca görüştük. Bu şirket defalarca çeşitli projeler ve çeşitli iş birlikleri konuşuldu ama şunu vurgulamak lazım sahiplerinin Türk olmasına rağmen bu şirket bir Amerikan şirketi. ABD savunma işlerini yapan bir şirket. ABD'nin bütün kısıtlamalarına tabi bir şirket ABD hükümetinin onayı olmadan bir şey yapmalar mümkün değil." dedi. Demir, "Dün de ATAK 2 uçtu. Bu yıl da müjdelerin arkası kesilmeyecek inşallah" dedi.
29.04.2023 Gündem
Savunma Sanayi Başkanı Demir: Ağır sınıf taarruz helikopterimiz ATAK-2 ilk kez havalandı
Savunma Sanayi Başkanı Demir: Ağır sınıf taarruz helikopterimiz ATAK-2 ilk kez havalandı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ağır sınıf taarruz helikopteri ATAK-2'nin ilk kez havalandığını duyurdu ve görüntülerini paylaştı.
28.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Savunma ve havacılık sektöründen 12,2 milyar dolar ciro
Savunma ve havacılık sektöründen 12,2 milyar dolar ciro Savunma ve havacılık sektöründe, 2022'de 12, 2 milyar dolar ciro ve 2 milyar dolardan fazla Ar-Ge yatırımı gerçekleştirdi. Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, 2021 ile kıyaslandığı zaman sektörün cirosunun yüzde 20 arttığını belirtti.
26.04.2023 Ekonomi
Yerli uydu İMECE'nin fırlatılışı ertelendi
Yerli uydu İMECE'nin fırlatılışı ertelendi Türkiye’nin ilk yerli ve milli yüksek çözünürlüklü görüntüleme uydusu İMECE'nin fırlatılması yüksek rüzgar nedeniyle ertelendi.
14.04.2023 Bilim ve Teknoloji
İMECE heyecanı! Geri sayım başladı, uzaya fırlatılıyor
İMECE heyecanı! Geri sayım başladı, uzaya fırlatılıyor Geçtiğimiz günlerde uzaya fırlatılması hava şartları sebebiyle iptal olan İMECE Uydusu bugün uzaya fırlatılacak.
14.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: İstanbul’dan aday olmak bir şereftir
Bakan Kurum: İstanbul’dan aday olmak bir şereftir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul’dan aday olma şerefine eriştik. Bu bir şereftir, çünkü İstanbul’a hizmet etmek, medeniyetimize, tarihimize hizmettir; topyekûn insanlık âlemine hizmettir” dedi.
10.04.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar'dan TCG Anadolu açıklaması: Görünce gurur duydum
Selçuk Bayraktar'dan TCG Anadolu açıklaması: Görünce gurur duydum Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu bugün Deniz Kuvvetleri Komutanlığına teslim ediliyor. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Teslim töreni öncesi TCG Anadolu gemisini gezdiğini ve Türk mühendisliği açısından gurur duyduğunu belirten Bayraktar, 'Dünyada ilk defa SİHA kısa pistli gemiye konuşlanmış olacak.' dedi.
10.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu teknoloji ile oyun değiştiren bir ülke olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu teknoloji ile oyun değiştiren bir ülke olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla TCG Anadolu Gemisi Teslim Töreni ve Yeni MİLGEM Fırkateynleri Sac Kesme Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu özellikleriyle TCG Anadolu sayesinde dünyada ilklerden olan oyun değiştiricilere hizmet eden bir ülke haline geleceğiz." ifadelerini kullandı.
10.04.2023 Gündem
İsmail Demir: TCG Anadolu müthiş bir güç aktarma platformu oldu, devrim niteliğinde
İsmail Demir: TCG Anadolu müthiş bir güç aktarma platformu oldu, devrim niteliğinde Dünyada bir ilk ve Türkiye'nin ilk uçak gemisi olan TCG Anadolu bugün Deniz Kuvvetleri envanterine giriyor. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuşan Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, geminin müthiş bir güç aktarma platformu olduğunu söyledi. Demir "Ambargo koymak isteyenler olabilir, kabiliyetlerin üstüne konması devrim niteliğinde. İyi bir yürüyüşümüz var, koşmamız gerekiyor. İnşallah dediğim gibi istediğiniz değişiklikleri yapabilmek önemli" dedi.
10.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.