Bakan Soylu: Belarus sınırında yaşananlar, bizim sınırımızda asla yaşanmadı
Bakan Soylu: Belarus sınırında yaşananlar, bizim sınırımızda asla yaşanmadı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Göçmen meselesiyle sarsılan Avrupa, öyle zannediyorum ki; bize başka örnekler de gösterecektir. Belarus sınırında yaşananlar, üstelik çok az sayıda bir göçmen sebebiyle yaşananlar, bizim sınırlarımızda asla yaşanmadı. Bizim yönetim anlayışımız, medeniyetimiz, 21'inci yüzyıldaki kapasitemiz, böyle insanlık dışı sahnelerin yaşanmasına engel oldu" dedi.
29.11.2021 Siyaset
Murat Açıl öldü mü, nasıl oldu? Kazan yapan İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl kimdir?
Murat Açıl öldü mü, nasıl oldu? Kazan yapan İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl kimdir? Sivas’ın İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl, İmranlı yakınlarında trafik kazası geçirdi, durumunun ağır olan Murat Açıl hayatını kaybetti. Peki, İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl kimdir?
29.11.2021 Yaşam
İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl kaza yaptı!
İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl kaza yaptı! Kaza, Sivas-Erzincan karayolu İmranlı ilçesi yakınlarında gerçekleşti. İki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu gerçekleyen kazada, İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl'ın ve 5 kişinin ağır yaralandığı belirtildi.
29.11.2021 Vatan TV
İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl hayatını kaybetti
İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl hayatını kaybetti Sivas’ın İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl, İmranlı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.
29.11.2021 Gündem
MHP'den seçilen 2 belediye başkanı AK Parti'ye geçti
MHP'den seçilen 2 belediye başkanı AK Parti'ye geçti Sivas'ın İmranlı ve Yıldızeli ilçelerinde MHP'den aday olup seçilen belediye başkanlarının AK Parti'ye katıldığı bildirildi...
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iftar yapan askerlere sürpriz telefon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iftar yapan askerlere sürpriz telefon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'ın İmranlı ilçesi Kızıldağ Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görev yapan askerlerle sürpriz telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
7.05.2021 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Son dakika: CHP'de toplantı sona erdi! İşte aday olan 140 isim
Son dakika: CHP'de toplantı sona erdi! İşte aday olan 140 isim CHP Parti Meclisi sona erdi. CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın oldu. Yalova, Burdur ve Giresun'un da mevcut başkanları yeniden aday gösterildi. CHP, bugünkü Parti Meclisi toplantısında 140 adayı daha belirledi.
14.11.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar Erzincan'da toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Yakında Erzincan'a yakışır bir stadyumun da temelini atacağız. Hayırlı uğurlu olsun. dedi.
12.05.2018 Siyaset
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Bu dönem değişiyor
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Bu dönem değişiyor Bakan Yılmaz, 5 yılda bir değiştirilmesi gereken müfredatın 12 yıldır değiştirilmediğini belirterek, "51 program hazırlandı, onayı alındı. İnşallah kitapları yazılıyor. Önümüzdeki yıl 1, 5 ve 9'uncu sınıflar yeni müfredatla eğitime başlayacaklar" dedi.
27.06.2017 Eğitim
"Ben koltuktan vazgeçiyorsam, millet için iyi bir iş yapıyoruz"
"Ben koltuktan vazgeçiyorsam, millet için iyi bir iş yapıyoruz" Başbakan Yıldırım, “Ben koltuktan vazgeçiyorsam demek ki bu millet için iyi bir iş yapıyoruz anla artık, bırak benim için çalışmayı da biraz çalış memleket için” dedi.
31.03.2017 Siyaset
14 belediye başkanı Ak Parti'ye katıldı!
14 belediye başkanı Ak Parti'ye katıldı! Başbakan Erdoğan, AK Parti İstanbul İl teşkilatının düzenlediği bayramlaşma töreninde partiye katılan başkanlara rozetlerini taktı...
29.09.2021 Gündem
Kar ne kadar sürecek?
Kar ne kadar sürecek? İstanbul kar yağışının etkisi altında
8.01.2013 Yaşam
Okul sütü zehirledi!
Okul sütü zehirledi! Bugün yurt genelinde başlatılan "Okullarda Süt Dağıtım Projesi" skandala dönüştü. Diyarbakır, Samsun, Sivas, Adana, Konya, Kırıkkale, Edirne ve Antalya'da dağıtılan sütlerden yüzlerce çocuk zehirlendi...
29.09.2021 Gündem
Gökçek'i üzecek fotoğraf
Gökçek'i üzecek fotoğraf Türkiye'nin en uzun nehri olan Kızılırmak'ın Sivas bölümünde, yaz kuraklığı nedeniyle debi büyük oranda düştü. Foto Galeri
29.09.2021 Gündem