İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İETT’ye personel alacak! İşte İBB personel alımı 2022 şartları!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İETT’ye personel alacak! İşte İBB personel alımı 2022 şartları! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İETT’de Teftiş Kurulu Başkanlığı Genel İdare Hizmetleri sınıfına yazılı ve sözlü sınavla müfettiş yardımcısı alınacak. Peki, İBB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel İETT alımı başvuru şartları!
16.04.2022 Personel Alımı
İBB BESYO mezunu spor eğitmeni alacak! İşte başvuru şartları!
İBB BESYO mezunu spor eğitmeni alacak! İşte başvuru şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Spor İstanbul iştiraki bünyesinde istihdam edilmek üzere spor eğitmeni alacak. İBB iştiraki Spor İstanbul bünyesinde göreve başlayacak spor eğitmenleri için adayların üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümlerinde okuyor olmaları ve ya spor federasyonundan onaylı diploması olan antrenör olmaları gerekiyor. Peki, İBB spor eğitmeni alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB spor eğitmeni alımı başvuru şartları ne? İBB personel alımı 2022 ilanı!
18.03.2022 Personel Alımı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 67 itfaiye eri ve zabıta alacak! İşte İBB memur alımı şartları!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 67 itfaiye eri ve zabıta alacak! İşte İBB memur alımı şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! Memur kadrosuna 67 itfaiye eri ve zabıta alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Peki, İBB memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel alımı şartları!
24.07.2022 Personel Alımı
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Güngören Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur ve zabıta memuru alacak! Güngören Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
Güngören Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur ve zabıta memuru alacak! Güngören Belediyesi memur alımı başvuru şartları! Güngören Belediyesi memur alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Güngören Belediyesi’ne KPSS’den en az 60 puanla 20 zabıta memuru ve 5 memur alacak. Başvurular, 29 Haziran-1 Temmuz 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Güngören Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Güngören Belediyesi memur alımı başvuru şartları ne? İşte Güngören Belediyesi personel alımı ilanı!
29.05.2022 Personel Alımı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 100 memur alacak! İşte İBB memur alımı başvuru şartları!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 100 memur alacak! İşte İBB memur alımı başvuru şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla memur alınacak! Başvuru şartları belli oldu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İBB’ye istatistikçi, kütüphaneci, mimar, mühandis, peyzaj mimarı, şehir plancısı, yekniker, teknisyen, sağlık teknikeri, veteriner hekim, ve veteriner sağlık teknisyeni alıacak. Peki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB memur alımı başvuru şartları ne? İşte İBB personel alımı ilanı!
29.05.2022 Personel Alımı
Son dakika zam kararı! Zam teklifi reddedildi, yüzde 50...
Son dakika zam kararı! Zam teklifi reddedildi, yüzde 50... Son dakika zam kararı! Milyonları ilgilendiriyor. Yüzde 50 zam yapılması gündemdeydi. Ancak zam teklifi reddedildi. İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nde (UKOME) bugün görüşülen toplu ulaşıma yüzde 50’lik zam teklifi ve servis taşımacılığı ücretlerine 40’lık zam teklifi oy çokluğu ile reddedildi.
23.03.2022 Ekonomi