Tazminat hakları genişletiyor! 8. Yargı Paketi Meclis’ten geçti, 1 Haziran'da yürürlüğe girecek
Tazminat hakları genişletiyor! 8. Yargı Paketi Meclis’ten geçti, 1 Haziran'da yürürlüğe girecek 8. Yargı Paketi’yle adaletteki gecikmenin mağdur ettiği vatandaşlar için hak arama yolları genişletildi ve hızlandırıldı. Yeni düzenleme 1 Haziran’da yürürlüğe girecek.
3.03.2024 Gündem
Ad yasası 8. yargı paketiyle çıkacak mı? Mahkumlara af var mı 2024, 8. yargı paketinde ceza indirimi olacak mı?
Ad yasası 8. yargı paketiyle çıkacak mı? Mahkumlara af var mı 2024, 8. yargı paketinde ceza indirimi olacak mı? 8. Yargı Paketi ve af yasasına dair araştırmalar devam ediyor. Yeni yargı paketinde infaz düzenlemesinin taslak metinde yer alıp almayacağı merakla bekleniyor. 8. Yargı paketinde denetimli serbestlik ve infaz düzenlemesi için beklentiler arttı. Af çıkacak mı, sorusunun yanıtı Bakan Tunç'tan geldi. Bakan Tunç, "70 maddelik teklif Meclis'e sunulacak. 7 tane yargı paketi Meclis'imizde yasalaştı. Şimdi 8'incisi yapıyoruz." dedi. Peki, 8. Yargı Paketi'nde ceza indirimi ve denetimli serbestlik var mı? Mahkumlara af çıkacak mı? İşte Af yasası 2024 son dakika haberleri…
17.02.2024 Gündem
8. yargı paketi ne zaman yürürlüğe girecek? Af çıkacak mı 2024, yeni yargı paketinde neler var? YARGI PAKETİ MADDELERİ NELER?
8. yargı paketi ne zaman yürürlüğe girecek? Af çıkacak mı 2024, yeni yargı paketinde neler var? YARGI PAKETİ MADDELERİ NELER? Meclis’in açılmasının ardından yeni yargı paketi içeriği ve maddeleri yeniden gündeme geldi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 60'tan fazla maddenin yer aldığı 8. Yargı Paketinde ocak ayını işaret etmişti. Kadınların evlilikte yalnızca kendi soyadını kullanması, hapis cezası ve ön ödeme koşulları gibi birçok maddenin yer aldığı yargı paketinin ne zaman çıkacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, 8. yargı paketi ne zaman yürürlüğe girecek? Af çıkacak mı 2024, yeni yargı paketinde neler var?
17.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri