70. Cannes Film Festivali

70. Cannes Film Festivali

Son dakika 70. Cannes Film Festivali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 70. Cannes Film Festivali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 70. Cannes Film Festivali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

70. Cannes Film Festivali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 70. cannes film festivali gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 70. cannes film festivali haberi bulunmuştur. Tüm 70. cannes film festivali haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Her Şey Yolunda' için destek arıyor!
'Her Şey Yolunda' için destek arıyor! 2016 yılında çektiği 7 santimetre ile ulusal ve uluslararası başarılara imza atan Metehan Şereflioğlu, yeni kısa film projesi "Her Şey Yolunda" için destek arıyor.
9.11.2017 Kültür Sanat
Ruben Östlund yeni filmini açıkladı
Ruben Östlund yeni filmini açıkladı 70. Cannes Film Festivali'nde 'The Square' filmi ile Altın Palmiye'yi almayı hak kazanan yönetmen Ruben Östlund, yeni projesini duyurdu.
12.06.2017 Kültür Sanat
Yeni projesini açıkladı
Yeni projesini açıkladı 70. Cannes Film Festivali’nde The Square filmi ile Altın Palmiye’yi almayı hak kazanan Ruben Östlund, yeni projesini duyurdu.
11.06.2017 Magazin
Yılın oyuncusu Nicole Kidman
Yılın oyuncusu Nicole Kidman Glamour dergisinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yılın Kadınları Ödülleri Londra’da düzenlenen törenle 14’üncü kez sahiplerine verildi
7.06.2017 Magazin
Fahriye Evcen Cannes’da bakın kimle görüştü?
Fahriye Evcen Cannes’da bakın kimle görüştü? 70. Cannes Film Festivali için Fransa'ya giden Fahriye Evcen, dünyaca ünlü bir isimle buluştu.
31.05.2017 Magazin
Diane Kruger Fatih Akın'la girdiği iddiayı kaybetti!
Diane Kruger Fatih Akın'la girdiği iddiayı kaybetti! Diane Kruger'ın, Fatih Akın ile 70. Cannes Film Festivali öncesi girdiği iddiayı kaybettiği ve dövme yaptıracağı öğrenildi.
31.05.2017 Magazin
Cannes’a muhteşem veda!
Cannes’a muhteşem veda! 70. Cannes Film Festivali, önceki gün verilen ödüllerle son buldu. Türk asıllı Alman yönetmen Fatih Akın’ın yönettiği ‘Solgun’ adlı filmin başrolünü üstlenen Diane Kruger, En İyi Kadın Oyuncu seçildi
29.05.2017 Magazin
Cannes'te Türk çıkarması
Cannes'te Türk çıkarması 70. Cannes Film Festivali’nde Türk asıllı Alman yönetmen Fatih Akın’ın ‘Solgun’ adlı filminin gösterimi yapıldı.
27.05.2017 Magazin
Yardım melekleri
Yardım melekleri 70. Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen amfAR hayır etkinliği, ünlü modellerin cesur kıyafetlerle geçişine sahne oldu. Bella Hadid, kıyafeti ile bir etkinliğin daha önüne geçmeyi başardı
26.05.2017 Magazin
Çocuklar için yürüdüler
Çocuklar için yürüdüler Dünyaca ünlü modeller Naomi Campbell, Heidi Klum, Kate Moss, Kendall Jenner ve Bella Hadid, Cannes’da düzenlenen ‘Fashion For Relief’ defilesinde yürüyerek çocuklara yardım topladı
25.05.2017 Magazin
İçerde'nin Melek'i Bensu Soral'dan bomba itiraf!
İçerde'nin Melek'i Bensu Soral'dan bomba itiraf! İçerde'de Melek karakterine hayat veren ve daha sonra diziden ayrılan Bensu Soral, çarpıcı itiraflarda bulundu. Bensu Soral'ın konuk olduğu televizyon programında İçerde dizisine ilişkin itirafları gündeme oturdu. İşte Bensu Soral'ın o bomba itirafları...
25.05.2017 Magazin
Meryem Uzerli 'o adam'la birlikte!
Meryem Uzerli 'o adam'la birlikte! Alp Özcan, önceki hafta kendisi için ‘O adamı sormayın!’ diyen Meryem Uzerli ile Fransa’da bir araya geldi.
25.05.2017 Magazin
Kırmızı halıde Nicole Kidman'a öpücük yağmuru!
Kırmızı halıde Nicole Kidman'a öpücük yağmuru! 'The Killing of a Sacred Deer' adlı filmin galasına katılan Nicole Kidman ile eşi Keith Urban, kırmızı halıda birbirlerini öpücük yağmuruna tuttu.
24.05.2017 Magazin
Pamela Anderson'ın 'zamanı durduran' frikiği!
Pamela Anderson'ın 'zamanı durduran' frikiği! Pamela Anderson, 70. Cannes Film Festivali'nde ortaya çıktı. Bir zamanların en güzel kadınlarından olan Anderson, her zamanki gibi yine çok cesurdu.
24.05.2017 Magazin
Cannes’ın yıldız savaşları
Cannes’ın yıldız savaşları 70. Cannes Film Festivali’nde ‘How to Talk to Girls at Parties’ filminin galasına katılan Nicole Kidman ve Elle Fanning, şıklıkları ve verdikleri samimi pozlarla film ekibinden rol çaldı.
22.05.2017 Magazin
Cannes'da Fahriye Evcen'in yüzüne bakmadılar!
Cannes'da Fahriye Evcen'in yüzüne bakmadılar! 70. Cannes Film Festivali için Cannes'a giden Fahriye Evcen'e kimse bakmadı. Güzel oyuncunun fotoğrafları alay konusu oldu.
22.05.2017 Magazin
Kırmızı halıda parladılar
Kırmızı halıda parladılar 70. Cannes Film Festivali tüm heyecanıyla devam ediyor. Festival kapsamında ‘Okja’ filminin gösterimi önceki gün gerçekleşti.
20.05.2017 Magazin
Oyuncular gölgede kaldı
Oyuncular gölgede kaldı 70. Cannes Film Festivali’nde cesur kıyafetleriyle kırmızı halıda boy gösteren ünlü modeller, galası yapılan filmlerin oyuncularını gölgede bırakıyor
19.05.2017 Magazin
Kopyala yapıştır şıklık!
Kopyala yapıştır şıklık! 70. Cannes Film Festivali'nde, Model Emily Ratajkowski’nin, geçtiğimiz yıl Bella Hadid’in giydiği kıyafete benzer kıyafet giymesi ve aynı pozu vermesi “Kopyala yapıştır şıklık” yorumlarına neden oldu
18.05.2017 Magazin
Cannes Film Festivali yoğun güvenlik önlemleri altında başlıyor
Cannes Film Festivali yoğun güvenlik önlemleri altında başlıyor Bu yıl 70. kez düzenlenen Cannes Film Festivali geniş güvenlik önlemleri altında yarın başlayacak. Dünya sinemasının kalbi 12 gün süreyle Cannes’da atacak.
16.05.2017 Kültür Sanat
Cannes jürisi belli oldu!
Cannes jürisi belli oldu! İspanyol yönetmen Pedro Almadovar'ın başkanlığını yapacağı 70. Cannes Film Festivali jürisinin üyeleri belli oldu.
27.04.2017 Kültür Sanat
Jessica Chastain, Cannes Film Festivali jürisinde
Jessica Chastain, Cannes Film Festivali jürisinde ABD'li oyuncu Jessica Chastain, Pedro Almodovar'ın başkanı olduğu 70. Cannes Film Festivali jürisinde yer alacak.
17.04.2017 Kültür Sanat
Yönetmen Fatih Akın Cannes'da ana kategoride yarışacak
Yönetmen Fatih Akın Cannes'da ana kategoride yarışacak Yönetmen Fatih Akın'ın filmi, 70. Cannes Film Festivali'nin ana kategorisinde yarışacak.
13.04.2017 Kültür Sanat
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

70. Cannes Film Festivali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 70. cannes film festivali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.