65 Yaş Üstü Yasak

65 Yaş Üstü Yasak

Son dakika 65 yaş üstü yasak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 65 yaş üstü yasak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 65 yaş üstü yasak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

65 Yaş Üstü Yasak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 65 yaş üstü yasak gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 65 yaş üstü yasak haberi bulunmuştur. Tüm 65 yaş üstü yasak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Flaş yasak kararı! Bugünden itibaren kaldırılıyor
Flaş yasak kararı! Bugünden itibaren kaldırılıyor Yüz binlerce vatandaşa güzel haber. Yasaklar bugün itibarı ile kaldırılıyor. Koronavirüs salgınında aşılama çalışmalarının başlaması ile birlikte yasak sürecinin sona erdirilmesine karar verildi. Sağlık çalışanlarının ardından 65 yaş üstü vatandaşlar için aşılama sürecine geçildi. Aşılama takviminin başlamasıyla birlikte 65 yaş üstü vatandaşlara uygulanan toplu ulaşım kısıtlamasının kaldırılmasına karar verildi. Bugün itibarı ile Bursa'da toplu ulaşım kısıtlaması kaldırıldı. 65 yaş üzeri vatandaşlar da toplu ulaşımdan kısıtlama olmaksızın faydalanabilecekler.
15.02.2021 Gündem
65 yaş üstüne toplu taşıma yasak mı? 65 yaş üstüne getirilen yasaklar!
65 yaş üstüne toplu taşıma yasak mı? 65 yaş üstüne getirilen yasaklar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısında 65 yaş üstü için önemli kararlar alınmıştı. Koronavirüs tedbirleri ve vaka sayılarındaki artışın değerlendirildiği toplantıdan 65 yaş üstü için yeni kararlar çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs tedbirlerini ve 65 yaş üstüne getirilen kısıtlamaları açıkladı. Peki, 65 Yaş üstüne toplu taşıma yasak mı? İşte 65 yaş üstüne getirilen yasaklar
3.12.2020 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri! 65 yaş üstü sokak izni kaçta başlayıp, kaçta bitiyor
65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri! 65 yaş üstü sokak izni kaçta başlayıp, kaçta bitiyor İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü için sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Günün belirli saatlerinde sınırlı süre sokağa çıkabilen 65 yaş üstü vatandaşlar internette sıklıkla '65 yaş üstü sokağa çıkma izni kaçta başlayıp, kaçta bitiyor?' sorusunu araştırıyor. Peki, 65 yaş üstü yasak ne zaman bitiyor? İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma izni saatleri!
29.11.2020 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri! 65 yaş üstü sokağa çıkma izni kaçta başlayıp, kaçta bitiyor?
65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri! 65 yaş üstü sokağa çıkma izni kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? Yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen kısıtlamalar bugün de devam ediyor. Koronavirüste riskli grup olan 65 yaş üstü için alınan karar gereği sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri İçişleri Bakanlığı'nın yeni genelgesinde belirlendi. Peki, Hafta sonu 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var mı? 65 yaş üstü sokağa çıkma izni kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri!
22.11.2020 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? Kısıtlama hangi illerde var? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saatleri!
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? Kısıtlama hangi illerde var? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saatleri! 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı iki şehire daha geldi. Koronavirüs'te yüksek risk grubu arasında olan 65 yaş üstü için önlemler alınıyor. Koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle bazı illerde 65 yaş üstü için kısıtlamalar zaten uygulanıyordu. İl bazlı kısıtlamaya İstanbul ve Ankara'da dahil jedildi. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var mı? 65 yaş sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? Kısıtlama hangi illerde var? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saatleri!
11.11.2020 Gündem
Bayramda 65 yaş üstüne kısıtlama var mı? Bakan Koca'dan 65 yaş üstüne uyarı!
Bayramda 65 yaş üstüne kısıtlama var mı? Bakan Koca'dan 65 yaş üstüne uyarı! 65 yaş üstü kısıtlama ile ilgili beklenen açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi. Bilim Kurulu toplantısı sonrasında Kurban Bayramı tedbirleri ile ilgili uyarılarda bulunan Bakan Koca, 65 yaş üstü için kısıtlamaların kalkabileceği sinyalini verdi. Peki, Bayramda 65 yaş üstüne kısıtlama var mı? 65 yaş üstü camiye ve kurban kesmeye gidebilecek mi? İşte 65 yaş üstüne kısıtlama ile ilgili Bakan Koca'nın açıklamaları...
29.07.2020 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri!
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri! Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının ardından corona virüs önlemleri kapsamında alınan kısıtlamalara ilişkin yeni kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Toplantının ana gündem maddelerinden biri de 65 yaş üstü için uygulanan sokağa çıkma yasağıydı. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? 65 yaş üstü arabayla dışarı çıkabilir mi? 65 yaş üstü şehirler arası seyahat edebilir mi? İşte 65 yaş üstüne izin ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri ile ilgili yeni karar...
10.06.2020 Gündem
65 yaş üstü için yasak kalktı mı? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri! Cumhurbaşkanı açıkladı!
65 yaş üstü için yasak kalktı mı? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri! Cumhurbaşkanı açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı günler sonra ilk kez yüz yüze Ankara'da gerçekleşti. Corona virüs önlemleri ile ilgili adımların masada olduğu Kabine toplantısının gündem maddeleri arasında 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile ilgili çalışma ilk sırada yer aldı. Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 65 yaş üstü için uygulanan sokağa çıkma yasağı ile ilgili alınan kararları da açıkladı. Peki, 65 yaş üstü için yasak kalkıyor mu? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? İşte 65 yaş üstü ile ilgili son gelişmeler...
9.06.2020 Gündem
65 yaş üstü ne zaman, hangi saatler arasında dışarı çıkabilecek?
65 yaş üstü ne zaman, hangi saatler arasında dışarı çıkabilecek? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından merak edilen konular arasında yer alıyor. Toplantı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mart ayında başlayan 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunanlara uygulanan sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama yaptı. Peki, 65 yaş üstü yasak ne zaman kalkacak? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 65 yaş üstü ne zaman, hangi saatler arasında dışarı çıkabilecek? Saat kaçta dışarı çıkılabilecek? İşte 65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 65 üstü kişiler ile ilgili son açıklaması...
4.05.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! Flaş karar, güncelleme yapıldı, artık...
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! Flaş karar, güncelleme yapıldı, artık... Sağlık Bakanlığı son dakika olarak kamuoyuna duyurdu. Güncelleme yapıldı. Çok sayıda kişiyi doğrudan ilgilendiriyor. Sağlık Bakanlığı, Molnupiravir etken maddeli antiviral Kovid-19 ilacının kullanımına ilişkin güncellemeye gitti. İlacın kullanacağı yeni hasta grupları belirlendi. Buna göre, Molnupiravir etken maddeli ilaç, aşılama durumuna bakılmaksızın, tanısı PCR ile doğrulanmış, hafif-orta seyirli, semptomlarının ilk 5 gününde olan ve ağır Covid-19’a ilerleme açısından yüksek riskli, 18 yaş üstündeki şu hasta gruplarında da kullanılacak
13.04.2022 Gündem
Yasakla ilgili son dakika gelişmesi! Sona eriyor! Kafe, restoran, lokanta, sokak, park, cadde...
Yasakla ilgili son dakika gelişmesi! Sona eriyor! Kafe, restoran, lokanta, sokak, park, cadde... Yasakla ilgili son dakika gelişmesi. Maske yasağı açık alanda sona eriyor. Kafe, restoran, lokanta, park, bahçe, cadde, sokak gibi açık alanlarda maska yasağı uygulanmayacak. Aslında bu yasak fiilen kalkmış durumda. Bu konuda bir denetim uygulanmıyor ve vatandaşlar açık havada maskesiz dolaşabiliyor. Yapılacak düzenleme ile açık havadaki yasak resmen de kaldırılmış olacak. Öte yandan toplu taşım araçları, uçak, tren, otobüs, AVM'ler, tiyatro sinema gibi kapalı mekanlarda maske zorunluluğu devam edecek. İşte maske yasağı ile ilgili tüm gelişmeler...
22.02.2022 Gündem
Ülkede yasaklandı ama 45 milyon kişi Telegram kullanıyor
Ülkede yasaklandı ama 45 milyon kişi Telegram kullanıyor İran'da erişim engeline rağmen 45 milyon kişinin Telegram adlı mesajlaşma uygulamasını kullandığı ortaya çıktı.
20.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İran'da erişim engeline rağmen 45 milyon kişi Telegram kullanıyor
İran'da erişim engeline rağmen 45 milyon kişi Telegram kullanıyor İran'da erişim engeline rağmen 45 milyon kişinin Telegram adlı mesajlaşma uygulamasını kullandığı ortaya çıktı.
19.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Koca, 'Delta varyantı artmaya başladı' dedi ve o illeri duyurdu
Bakan Koca, 'Delta varyantı artmaya başladı' dedi ve o illeri duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası koronavirüsle mücadelede ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aşılamada yeni safhaya geçildiğini belirten Bakan Koca, Cuma günü itibarıyla 18 yaşından gün almış olan herkesin aşı randevusu alabileceğini açıkladı. Bakan Koca, Hindistan kökenli Delta mutasyonunun Türkiye'de 134 kişide tespit edildiğini söyledi ve mutasyonun ağırlıklı olarak İstanbul'da görüldüğünü ifade etti. Ayrıca Bakan Koca, yerli aşıda son durumu açıklayıp Türkiye'ye gelen toplam aşı miktarını duyurdu. Toplumsal bağışıklığa vurgu yapan Bakan Koca, Kurban Bayramı'na kadar nüfusun yüzde 70'nin aşılanacağını söyledi.
23.06.2021 Gündem
Pazar günü yasak mı, pazar günü yasakları ne zaman bitecek? Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı, yasak kalktı mı?
Pazar günü yasak mı, pazar günü yasakları ne zaman bitecek? Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı, yasak kalktı mı? Pazar günü yasakları kalktı mı, pazar günü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? kalkacak mı? Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, pazar günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının kalkması için vaka sayılarının biraz daha oturması gerektiğini söyledi.
18.06.2021 Gündem
65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi, serbest mi? 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı kalktı mı?
65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi, serbest mi? 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı kalktı mı? 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı var mı, sorusu İçişleri Bakanlığı genelgesiyle netlik kazandı. Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Haziran itibariyle normalleşmeye yönelik alınan kararı açıkladı. Yasak ve kısıtlamalar yönelik yapılan açıklamaların ardından İçişleri Bakanlığı 1 Haziran genelgesini yayımladı. 65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağından muaf mı?
1.06.2021 Gündem
Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika kararı! Saatler değişti, Artık yasak değil...
Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika kararı! Saatler değişti, Artık yasak değil... Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma son dakika kararı açıklandı. Tam kapanma sonrası gerçekleşecek olan kurallar belli oldu. Tüm Türkiye merakla bekliyordu. Resmen belli oldu. Tek tek açıklandı. 17 Mayıs Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası yeni kararların açıklanması beklenirken, İçişleri Bakanlığı normalleşme sürecine ilişkin yeni genelgesini yayınladı. Yeni genelge 81 il valiliğine gönderildi. Yeni dönemde sokağa çıkma yasağı kapsamı, hafta içi sokağa çıkma saatleri, hafta sonu yasakları ile açılacak iş yerleri ile ilgili detaylar netleşti. Marketlerin çalışma saati, AVM'ler, 65 yaş üstü ve 18 yaş altı sokağa çıkma saatleri, düğün, nikah, kafe, restoran ve Kuaförler ve berberler ilgili yeni kararlar alındı. İşte İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesi ile ilgili merak edilenler...
16.05.2021 Gündem
65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı geldi mi? Kesintisiz sokağa çıkma yasağında 65 yaş üstü çıkabilecek mi?
65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı geldi mi? Kesintisiz sokağa çıkma yasağında 65 yaş üstü çıkabilecek mi? Milyonlar bekliyordu ve belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı. Türkiye'nin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısındaydı. Geride bıraktığımız kısmi kapanma sürecinin iki haftasının etraflıca değerlendirildiği Kabine toplantısında tam kapanma kararı alındı. Koronavirüsle mücadelede son durumun değerlendirildiği toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kararları açıkladı. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkabilecek mi? 65 yaş üstüne yasak geldi mi? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi gün başlıyor? İşte detaylar
26.04.2021 Gündem
Cumartesi pazar marketler açık mı? Hafta sonu, cumartesi pazar marketler kaça kadar açık?
Cumartesi pazar marketler açık mı? Hafta sonu, cumartesi pazar marketler kaça kadar açık? Hafta sonu sokağa çıkma yasağına saatler kala pek çok kişi kısıtlamanın detaylarını araştırıyor. 2 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlamasında marketlerin açık olup olmadığı vatandaş tarafından merak ediliyor. 17 Nisan Cumartesi ve 18 Nisan Pazar günü uygulanacak sokağa çıkma yasağında marketlerin açık olup olmadığı, kaçta açılıp, kaçta kapandığı soruları araştırılıyor. Peki, Cumartesi pazar marketler açık mı? Hafta sonu marketler kaça kadar açık? Cumartesi pazar marketler kaça kadar açık? 17-18 Nisan marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Cumartesi yasak ne zaman başlıyor? İşte merak edilen soruların cevapları...
16.04.2021 Gündem
İl dışına çıkmak yasak mı? Otobüsle şehir dışına çıkma yasağı var mı, hafta içi – hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı?
İl dışına çıkmak yasak mı? Otobüsle şehir dışına çıkma yasağı var mı, hafta içi – hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine Kovid-19 tedbirleri kapsamında "Kısmi Kapanma" konulu genelge gönderdi. İş yerlerinin çalışma saatleri, toplu taşımada yeni kurallar, 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşlarının sokağa çıkış saatleri, yüz yüze eğitim ve seyahat yasağı gibi detaylar belli oldu. Şehir dışına-il dışına çıkma yasağı var mı? Hafta sonu ve hafta içi şehirler arası seyahat yasak mı?
14.04.2021 Gündem
Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı?
Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan’da alınacak tedbirleri açıklayarak, “Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulanmasına geçiyoruz” dedi. Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı?
13.04.2021 Gündem
Düğünler yasak mı, iptal mi edildi? Düğün nişan yapmak yasaklandı mı, ertelendi mi?
Düğünler yasak mı, iptal mi edildi? Düğün nişan yapmak yasaklandı mı, ertelendi mi? Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Bilim Kurulu Toplantısı'ndaki görüşler ve öneriler kabine toplantısında değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Düğünler yasaklandı mı? Düğün ev nişan yapmak yasak mı?
13.04.2021 Gündem
65 yaş üstü ve 18 yaş altı ile ilgili yeni karar! Yasak geldi...
65 yaş üstü ve 18 yaş altı ile ilgili yeni karar! Yasak geldi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ramazan ayının ilk iki haftasında kısmi kısıtlama kararını duyurdu. Erdoğan bu kapsamda "65 yaş üstü ve 18 yaş altının şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanma sınırlamasını yeniden getiriyoruz." dedi.
13.04.2021 Gündem
65 yaş ve üstü ile ilgili flaş karar! Yasak geldi...
65 yaş ve üstü ile ilgili flaş karar! Yasak geldi... Çanakkale Belediyesince 65 yaş ve üstü kişilere verilen toplu taşıma ulaşım kartları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında geçici olarak kullanıma kapatıldı.
30.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

65 Yaş Üstü Yasak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 65 yaş üstü yasak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.