6222

6222

Son dakika 6222 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 6222 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 6222 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

6222

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 6222 gelişmeleri de dahil olmak üzere 463 6222 haberi bulunmuştur. Tüm 6222 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu Passolig sahipleri sistem üzerinden bilet almaya çalışıyor. Passolig ile beraber kart sahipleri, elektronik kart uygulamasıyla stadyumlara giriş yapabiliyor. Passolig Mobil Giriş Sorunu yaşayanlar arama motorlarına yönelerek “Passolig çöktü mü?” sorusa yanıt arıyor.
17.04.2024 Gündem
Trabzonspor harekete geçti! 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusuna suç duyurusu
Trabzonspor harekete geçti! 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusuna suç duyurusu Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Süper Lig’in 30’unu haftasında oynanan Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylar sebebiyle yazılı ve görsel medya üzerinden kulübü ve camiayı hedef gösterici, zan altında bırakacak paylaşımlar tespit edildiğini belirterek, 347 sosyal medya kullanıcısı ile 5 spor yorumcusu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını duyurdu.
2.04.2024 Trabzonspor
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Futbolcularla ilgili adli soruşturma yok
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Futbolcularla ilgili adli soruşturma yok Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili açıklamada, "Şu ana kadar 38 kişinin kimlikleri tespit edildi, 12 kişi gözaltına alınmıştı" ifadelerini kullandı. Tunç, "Futbolcularla ilgili soruşturma söz konusu değil" dedi.
19.03.2024 Gündem
Hakeme saldırı sonrası sporda şiddette yeni önlemler! Bakan Tunç duyurdu
Hakeme saldırı sonrası sporda şiddette yeni önlemler! Bakan Tunç duyurdu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, '6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunumuzda düzenlenen yasak fiilleri işleyenlere yönelik ceza hükümlerini caydırıcılık açısından yeniden değerlendireceğiz.' dedi.
13.12.2023 Gündem
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Halil Umut Meler'e ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Halil Umut Meler'e ziyaret Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler'e yönelik saldırı hakkında açıklamada bulundu. Bakan Bak, 'Hakemler üzerindeki baskıyı azaltmak için herkesin üzerine görev düşüyor. Herkesi sağduyuya çağırıyoruz. Bu tip olaylara kesinlikle karşıyız ve prim vermeyeceğiz. Süreci yakından takip ediyoruz. Gereği yapılacaktır.' dedi.
12.12.2023 Futbol
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı: Tahrik etti
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı: Tahrik etti Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve şüpheliler Ş. Y. Ş. ile K. Ç.'nin “kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak” suçundan tutuklandıklarını açıkladı. Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hakem Halil Umut Meler'e yapılan yumruklu saldırı ile ilgili "Şiddetin her türlüsünü kınıyoruz. Hakeme şiddet hepimizin tepkisini çekti." dedi.
12.12.2023 Süper Lig
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti Sarı-lacivertli kulüp, Galatasaray Sportif AŞ Vekili Erden Timur'un açıklamalarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yaptı.
20.10.2023 Fenerbahçe
'7 kişinin süresiz olarak stadımıza girişinin yasaklandığını bildiririz'
'7 kişinin süresiz olarak stadımıza girişinin yasaklandığını bildiririz' Fenerbahçe, Sevilla maçında sahaya yabancı madde atan 7 taraftarına ömür boyu men cezası verdi.
30.03.2023 Fenerbahçe
Göztepe-Altay maçına işaret fişeklerini sokan ambulans şoföründen paylaşım: Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek
Göztepe-Altay maçına işaret fişeklerini sokan ambulans şoföründen paylaşım: Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek Göztepe ile Altay arasında oynanan, konuk takımın kalecisi Ozan Evrim'in, Göztepe taraftarı Nihat Aydın'ın korner direkli saldırısına uğradığı ve Furkan E. (23) tarafından tribüne atıldığı belirlenen işaret fişeğiyle Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın yaralandığı İzmir derbisindeki olaylara ilişkin gözaltı sayısı, 28'e çıktı. İşaret fişeğini atan Furkan E.'nin ise ifadesi ortaya çıktı. Furkan E.'nin, polise verdiği ifadede, "Pişmanım. Fişeği hedef gözetmeden attım, herhangi birini hedef almadan rastgele attım" dediği öğrenildi. Polis, patlayıcı ve yanıcı malzemelerin satıldığı iş yerine de baskın düzenledi. Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ı yaralayan işaret fişeklerini Gürsel Aksel Stadı'na soktuğu belirlenen özel ambulans şoförü A.G.'nin (25) sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.
30.11.2022 Gündem
Göztepe Altay maçı olayı ne? Göztepe Altay maçında neler yaşandı? Göztepe Altay maçında ceza olacak mı, maç ne zaman oynanacak?
Göztepe Altay maçı olayı ne? Göztepe Altay maçında neler yaşandı? Göztepe Altay maçında ceza olacak mı, maç ne zaman oynanacak? Göztepe Altay maçında yaşanan gerginlik Türkiye’nin gündeminde! Göztepe ile Altay arasındaki maç sırasında yaşanan olaylar nedeniyle Göztepeli taraftar yaralanırken Altay kalecisi Ozan Özenç de saldırıya uğramıştı. Maçtan bir hafta önce başlayan tartışma, sahada büyüdü, gerginlik en üst düzeye çıktı. Hakem maçı durdurdu ve sahada can pazarı yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu soruşturma balttı. Tatil edilen maç ile ilgili kararı ise soruşturma tamamlandıktan sonra verilecek. Peki, Göztepe Altay maçı olayı ne? Göztepe Altay maçında neler yaşandı? Göztepe Altay maçında ceza olacak mı, maç ne zaman oynanacak? İşte detaylar…
29.11.2022 Şampiy10
Ambulans şoförü daha önce de maçlarda olay çıkarmış
Ambulans şoförü daha önce de maçlarda olay çıkarmış İzmir'de, Göztepe ve Altay arasında oynanan derbi maçında, Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ı yaralayan işaret fişeği ile diğer suç aletlerini 2 sırt çantasıyla stadyuma soktuğu belirlenip, gözaltına alınan ambulans şoförlerinden A.G.'nin, daha önce bazı maçlarda olay çıkardığı için 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'dan kaydının bulunduğu ortaya çıktı.
28.11.2022 Gündem
Beşiktaş stadı önüne gelen satırlı gruptan 9 kişi yakalandı
Beşiktaş stadı önüne gelen satırlı gruptan 9 kişi yakalandı Beşiktaş'ta, Vodafone Park önüne gelen satırlı bir grup, sloganlar attı. Polis, olayla ilgili 9 kişiyi gözaltına aldı.
30.09.2022 Gündem
6222 çalışmaya başladı! İşte Ankaragücü'ne verilecek ceza ve Josef de Souza'nın son durumu
6222 çalışmaya başladı! İşte Ankaragücü'ne verilecek ceza ve Josef de Souza'nın son durumu Pazar günü oynanan Ankaragücü - Beşiktaş maçı sonrası yaşanan olaylardan dolayı başkent ekibinin PFDK'ya sevk edileceği öğrenilirken, Josef de Souza'nın gördüğü kırmızı kart içinse 'alt sınır' cezası verilecek.
6.09.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe tribün yerleri! Şükrü Saraçoğlu oturma planı nasıl, Fenerbahçe kombine bileti nasıl alınır? Fenerbahçe kombine al!
Fenerbahçe tribün yerleri! Şükrü Saraçoğlu oturma planı nasıl, Fenerbahçe kombine bileti nasıl alınır? Fenerbahçe kombine al! Fenerbahçe, 2022-2023 futbol sezonu kombine kartlarının yenileme süreci, genel satışı ve öğrenci Tribünü kombine satışı başladı. Fenerbahçe kombine fiyatlarının satışa sunulmasının ardından Fenerbahçe tribün yerleri sorgulanmaya başlandı. Peki, Şükrü Saraçoğlu oturma planı nasıl, Fenerbahçe kombine bileti nasıl alınır? Fenerbahçe kombine al ekranı ve Fenerbahçe tribün yerleri…
7.06.2022 Şampiy10
TFF'den son dakika Fenerbahçe açıklaması: İnceleme başlatıldı
TFF'den son dakika Fenerbahçe açıklaması: İnceleme başlatıldı TFF, Fenerbahçe'nin açıklamaları ve suçlamalarına karşılık Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ettiğini açıkladı.
6.03.2022 Fenerbahçe
Aşısı tamamlanmayanlar stadyumlara girebilecek mi? Maçlara girişler nasıl olacak? İşte koronavirüs önlemleri!
Aşısı tamamlanmayanlar stadyumlara girebilecek mi? Maçlara girişler nasıl olacak? İşte koronavirüs önlemleri! İçişleri Bakanlığı duyurdu. Bakanlık tarafından 81 İl Valiliği'ne gönderilen “Stadyumlara Giriş Tedbirleri” konulu ek genelge ile stadyumlara girişlerde alınacak önlemler hatırlatıldı. Peki, Stadyumlara girişler nasıl olacak? Maçlara girişte aşı zorunluluğu var mı? Aşısı tamamlanmayanlar stadyumlara girebilecek mi? İşte detaylar...
4.09.2021 Gündem
Fatih Terim'den sert açıklama! 'Küfürler hakaretler...'
Fatih Terim'den sert açıklama! 'Küfürler hakaretler...' Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim "6222 denen bir şey var, bunun uygulamasını da istiyoruz" dedi.
6.02.2021 Galatasaray
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oy birliğiyle karar verdi. Mahkeme ayrıca; Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve yeni duruşmanın da 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine hükmetti.
16.07.2020 Fenerbahçe
Göksel Gümüşdağ hakkında suç duyurusu!
Göksel Gümüşdağ hakkında suç duyurusu! Trabzon Barosu tarafından hazırlanan dilekçede, hakemler üzerinden yapılan operasyonla, şampiyonluk yolundaki Trabzonspor, Galatasaray ve Sivas’ın iddialarının azaltılmaya çalışılarak, organize bir şekilde Başakşehir’in şampiyon yapılmak istendiği ifade edildi.
24.06.2020 Başakşehir
Spor Bakanlığı, valiliklere genelge göndererek 6222 sayılı yasanın uygulanmasını istedi
Spor Bakanlığı, valiliklere genelge göndererek 6222 sayılı yasanın uygulanmasını istedi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, valiliklere genelge göndererek 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un titizlikle uygulanmasını istedi.
5.03.2020 Futbol
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde 57 kişi hakkında işlem yapıldı
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde 57 kişi hakkında işlem yapıldı Kadıköy’de dün oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde 57 taraftara, çeşitli suçlardan dolayı 6222 sayılı kanundan adli işlem yapıldığı açıklandı.
24.02.2020 Galatasaray
Bakan Soylu'dan emniyet müdürlerine flaş çağrı!
Bakan Soylu'dan emniyet müdürlerine flaş çağrı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, il emniyet müdürlerine hitaben, "Çok yakın bir zaman dilimi içinde içerinizdeki arkadaşlardan Avrupa'dan başta Almanya olmak üzere sizden destek ve yardım isteyecekler. 'Gelin, bizi bu PKK teröründen, FETÖ anlayışından, milletimizi huzursuz hale getirmek isteyen bunlardan kurtarın' diyecekler." ifadelerini kullandı.
23.12.2019 Gündem
Galatasaray'dan Tuzlaspor açıklaması: Üzüntü ve kaygı verici!
Galatasaray'dan Tuzlaspor açıklaması: Üzüntü ve kaygı verici! Galatasaray Kulübünün, TFF 2. Lig temsilcisi Tuzlaspor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçından sonra yaşanan olaylarla ilgili açıklamasında, "şer odaklarının" sarı-kırmızılı takımı kaotik bir ortama çekmek istediği ileri sürüldü.
18.12.2019 Galatasaray
Romalı futbolcunun yabancı madde ile yaralanması: Gözaltı sayısı 3'e yükseldi
Romalı futbolcunun yabancı madde ile yaralanması: Gözaltı sayısı 3'e yükseldi Başakşehir-Roma maçında konuk ekip futbolcusu Lorenzo Pellegrini'nin tribünden yabancı madde atılması sonucu yaralanmasıyla ilgili gözaltı sayısı 3'e yükseldi. Yapılan incelemede Pellegrini'ye madeni 1 lira atıldığı belirlendi.
29.11.2019 Başakşehir

Benzer Haber Etiketleri

6222 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 6222 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.