5 Nisan Avukatlar günü kutlama mesajları ve kısa sözler! Arkadaşa, sevgiliye, eşe, meslektaşa resimli Avukatlar günü mesajları ve avukatlar günü kutlu olsun sözleri!
5 Nisan Avukatlar günü kutlama mesajları ve kısa sözler! Arkadaşa, sevgiliye, eşe, meslektaşa resimli Avukatlar günü mesajları ve avukatlar günü kutlu olsun sözleri! 5 Nisan her yıl Avukatlar Günü olarak kutlanır. Bu gün, Türkiye Barolar Birliği'nin 1969 yılında aldığı bir kararla, tüm ülkede avukatların ortak bir bayram günü olarak kutlanır. Hukukun üstünlüğüne, insan haklarına, adaletin sağlanmasına ve hukuk devletinin korunmasına vurgu yapmak için kutlanan Avukatlar Günü aynı zamanda avukatların zorlu görevlerini hatırlatmak ve toplumda daha fazla saygı ve takdir kazanmalarına yardımcı olmak için de önemlidir. Biz de bu özel günde yakınlarınızdaki avukatların gününü kutlamak için Avukatlar günü mesajı ve güzel sözler derledik. İşte resimli 5 Nisan Avukatlar günü kutlama mesajları ve avukatlar günü kutlu olsun sözleri…
5.04.2023 Gündem
Avukatlarla ilgili Bakan Bozdağ'dan açıklama: Yeni adımlar atacağız
Avukatlarla ilgili Bakan Bozdağ'dan açıklama: Yeni adımlar atacağız Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, avukatların insanların hak ve hürriyetlerinin korunması ve savunmasında Anayasa ve hukuk çerçevesinde önemli bir görev üstlendiklerini vurgulayarak, 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutladı.
5.04.2022 Gündem
Adalet Bakanı Gül'den 5 Nisan Avukatlar Günü mesajı
Adalet Bakanı Gül'den 5 Nisan Avukatlar Günü mesajı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, savunma hakkının dokunulmaz olduğunu belirterek, "Adalet mülkün, savunma da adaletin temelidir, avukatlık mesleği bu kutlu temel üzerinde yükselmektedir." ifadesini kullandı.
5.04.2021 Siyaset