4A Hizmet Dökümü

4A Hizmet Dökümü

Son dakika 4a hizmet dökümü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 4a hizmet dökümü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 4a hizmet dökümü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

4A Hizmet Dökümü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 4a hizmet dökümü gelişmeleri de dahil olmak üzere 440 4a hizmet dökümü haberi bulunmuştur. Tüm 4a hizmet dökümü haberleri aşağıda listelenmiştir.
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak...
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak... e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu. Artık e-Devlet'ten yapılacak. Bakanlıktan açıklama geldi. Kamu kurumlarının personel alımları bundan böyle sadece e-Devlet üzerinden yürütülecek. Sistem entegre edildi. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, e-Devlet'ten yapılan işlemlere yenilerinin ekleneceğini de bildirdi. İşte bakanlığın son dakika açıklaması...
10.09.2021 Ekonomi
E-devlet'ten flaş hamle! Devreye alınacak ve..
E-devlet'ten flaş hamle! Devreye alınacak ve.. Milyonlarca kişiye kolaylık sağlayacak teknolojik hamleler artıyor. Sanayi Bakanlığı, devletin destek, teşvik ve hibelerini internette tek çatıda topladı. Ticaret Bakanlığı ise desteklere kolay ulaşmak için hazırladığı uygulamaya ‘hizmet ihracatı’nı ekledi. E-devlet’te de tüzel kişi araçlarıyla ilgili yenilikler yolda. E-devlet'te 9 Haziran’da kullanıma sunulan “Araçlarım” hizmetinin ikinci fazı da yakında devreye alınacak.
21.09.2020 Ekonomi
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor... Flaş değişiklik! Artık e-Devlet'ten yapılacak
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor... Flaş değişiklik! Artık e-Devlet'ten yapılacak Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, her geçen gün içeriğini ve kalitesini geliştiren e-Devlet Kapısı'nın, 13 Eylül itibarıyla 50 milyon 20 bin 804 kullanıcıya ulaştığını belirterek, 9 Haziran'da kullanıma sunulan "Araçlarım" hizmetinin ikinci fazının yakında devreye alınacağını bildirdi.
20.09.2020 Gündem
SGK, kimlik, ehliyet, pasaport hepsi orada!
SGK, kimlik, ehliyet, pasaport hepsi orada! Milyonlarca kişiyi kapsıyor. Artık SGK, kimlik, ehliyet, pasaport hepsi orada. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "?46 milyonu aşan kullanıcı, yeni eklenenlerle birlikte Dijital Türkiye Portalı'ndaki 5 bini aşkın hizmete evinden tek tıkla ulaşmaya devam ediyor." dedi.
2.05.2020 Bilim ve Teknoloji
4A emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır?
4A emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır? Çalışan herkes emekli olma hayali kurmaktadır. Emekli olmak yaşlılıkta dinlenmek ve emekli maaşı alarak geçimini sağlama durumudur. Tüm çalışanlar prim gün sayısını tamamlaması ve emeklilik yaşına gelmesi halinde emekli olma hakkı kazanıyor. Emekli olan kişilere her ay düzenli olarak alacakları emekli maaşları bağlanıyor.
7.04.2020 Emekli
E-Devlet’e 1 milyar tık!
E-Devlet’e 1 milyar tık! Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, 2019 yılında “Dijital Türkiye Platformu”nda 45 milyon kullanıcı tarafından 1 milyarı aşkın ziyaretçi trafiği yaşandığını duyurdu.
3.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Dijital Türkiye'nin kullanıcı sayısı 45 milyona ulaştı
Dijital Türkiye'nin kullanıcı sayısı 45 milyona ulaştı Devlet tarafından verilen hizmetlerin elektronik ortamda sunulduğu portalı 1 milyarın üzerinde kişi ziyaret etti. İlk yılında sadece 22 hizmetin yer aldığı portalda bugün 5 bin 170 hizmet vatandaşların kullanımına sunuluyor.
2.01.2020 Bilim ve Teknoloji
e-Devlet'te kullanıcı sayısı 44,5 milyonu geçti
e-Devlet'te kullanıcı sayısı 44,5 milyonu geçti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, e-Devlet kullanıcı sayısının 44 milyon 585 bin 564 kişiye ulaştığını belirterek, "2008 yılında 5 bin 747 olan giriş sayısı da bu yıl 1 milyar 9 milyon 512 bine ulaştı." dedi.
17.11.2019 Gündem
Ne zaman emekli olurum?
Ne zaman emekli olurum? Emeklilik hayali kuran 14 milyon işçi, ''ne zaman emekli olurum'' sorusunun cevabını araştırıyor. SSK, Bağ-Kur ya da emekli sandığı fark etmeksizin çalışanlar, emekliler emeklilik zamanlarını merak ediyor. İşte, ne zaman emekli olurum sorusuna verilen cevaplar...
8.11.2019 Emekli
Normal şartlarda ne zaman emekli olurum?
Normal şartlarda ne zaman emekli olurum? Normal şartlarda ne zaman emekli olurum? Sorusu yaklaşık 14 milyon işçinin merak ettiği konuların başında geliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanların gündemde olduğu bugünlerde, SGK’ya bağlı çalışanlar, normal şartlarda ne zaman emekli olurum? Sorusunun cevabını arıyor.
22.10.2019 Emekli
Ne zaman emekli olabilirim? 4A, 4B, 4C...
Ne zaman emekli olabilirim? 4A, 4B, 4C... Türkiye’de 14 milyon işçi var, 14 milyon işçinin merak ettiği konuların başında da emeklilik geliyor. Sosyal Güvenlik Kurulu’na bağlı çalışanların araştırdığı emeklilik konusunun en sık araştırılan sorusu ise ‘’ne zaman emekli olabilirim?’’ sorusudur. Peki işçi, bağkur ve engelliler ne zaman emekli olur?
9.10.2019 Emekli
Ne zaman emekli olurum? emeklilik yaşı hesaplama robotu
Ne zaman emekli olurum? emeklilik yaşı hesaplama robotu Türkiye’de 14 milyon işçi var, 14 milyon işçinin merak ettiği konuların başında da emeklilik geliyor. Sosyal Güvenlik Kurulu’na bağlı çalışanların araştırdığı emeklilik konusunun en sık araştırılan sorusu ise ‘’ne zaman emekli olurum?’’ sorusudur. Peki işçi ve bağkurlular engelliler ne zaman emekli olur?
24.09.2019 Emekli
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü, prim ve sigortalı bilgilerinin bulunduğu bir belgedir. Hizmet dökümü ile sigortalının gün sayısı ve sigortanın hangi günlerde ödendiği gibi bilgilere ulaşılabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Hizmet dökümü ile hangi bilgiler görülebilir?
28.04.2018 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü, prim ve sigortalıya ait bilgilerin bulunduğu bir belgedir. Hizmet dökümü ile sigortalının gün sayısı ve sigortanın hangi günlerde ödendiği gibi bilgilere ulaşılabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Hizmet dökümü ile hangi bilgiler görülebilir?
22.04.2018 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü, prim ve sigortalıya ait bilgilerin bulunduğu bir belgedir. Hizmet dökümü ile sigortalının gün sayısı ve sigortanın hangi günlerde ödendiği gibi bilgilere ulaşılabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Hizmet dökümü ile hangi bilgiler görülebilir?
7.04.2018 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü, prim ve sigorta bilgilerinin bulunduğu belgedir. Hizmet dökümü ile sigortalı gün sayısı, sigortanın hangi günlerde ödendiği bilgilerine ulaşılabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Hizmet dökümü ile hangi bilgiler görülebilir?
10.03.2018 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü, prim ve sigorta bilgilerinin bulunduğu belgedir. Hizmet dökümü ile sigortalı gün sayısı, sigortanın hangi günlerde ödendiği bilgilerine ulaşılabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Hizmet dökümü ile hangi bilgilere görülebilir?
24.02.2018 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Sigortalıların sigorta ve prim bilgilerinin bulunduğu belgeye, SGK hizmet dökümü denir. Hizmet dökümü belgesiyle sigortanın ne zaman ödendiği, çalışılan şirket bilgisi ve sigortalı gün sayısı gibi bilgilere ulaşılabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Hizmet dökümünde hangi bilgiler bulunur?
29.09.2021 Gündem
e-Devlet'te engeller kalkacak
e-Devlet'te engeller kalkacak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan "Kullanıcı sayısı 35 milyona yaklaşan e-Devlet Kapısı'nda, adınıza şirket kurulup kurulmadığının belirlenmesinden üniversite sınav kaydına, patent başvurusundan ikametgaha kadar birçok işlem hızlı ve kolay bir şekilde yapılıyor. e-Devlet Kapısı kapsamında ilk olarak Ankara'da kurulacak 'Tek Durak Hizmet Noktası' hizmetiyle bilişim okur yazarlığı olmayan veya engelli vatandaşımıza kamu hizmetini elektronik ortamda sunacağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
E-Devlet’e nasıl girilir?
E-Devlet’e nasıl girilir? E-Devlet sistemi, kamu hizmetlerinin vatandaşlara online olarak sunulduğu bir sistemdir. E-Devlet ile kamu kurumlarında uzun kuyruklarda bekleme derdi yaşanmadan, kısa süre içerisinde işlemler gerçekleştirilebilir. e-Devlet’e nasıl girilir? e-Devlet şifresi nasıl alınır?
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü belgesi, E-Devlet sistemi kullanılarak alınır. Prim ve emekli maaşı sorgulama gibi işlemlerin de yapılabildiği SGK hizmet dökümü ile sigortalı olanların sigorta bilgilerine de ulaşım sağlanabilir. E-Devlet sistemi ile SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü belgesi, sigortalı olanların sigorta bilgilerine ulaşmalarını sağlar. E-Devlet sistemi üzerinden alınabilen SGK hizmet dökümü belgesi ile prim sorgulama ve emekli maaşı sorgulama gibi işlemler yapılabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK Hizmet dökümü belgesinde hangi bilgiler yer alır?
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü E-Devlet aracılığı ile alınır. SGK hizmet dökümü belgesi, sigortalı olan kişilerin sigorta bilgilerine erişim imkanı sunar. Hizmet dökümü ile emekli maaşı ve prim sorgulama gibi işlemler de gerçekleştirilebilir. E-Devlet sistemi üzerinden SGK hizmet dökümü belgesi nasıl alınır? SGK hizmet dökümü ne için kullanılır?
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü E-Devlet sistemi kullanılarak alınabilir. Hizmet dökümüyle sigortalı olan kişinin sigorta bilgilerine erişim sağlanabilir. SGK hizmet dökümü ile prim sorgulaması ve emekli maaşı sorgulama gibi işlemler de yapılabilir. E-Devlet ile SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü ne için kullanılır?
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü ile sigortalı bilgilerine erişim sağlanabilir. 4A, 4B ve 4C bilgilerine ulaşılabilen SGK hizmet dökümü ile emekli maaşı sorgulaması ve prim sorgulama işlemleri de yapılabilir. SGK hizmet dökümü, E-Devlet sisteminden alınır. E-Devlet ile SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Hizmet dökümü ne için kullanılır?
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

4A Hizmet Dökümü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 4a hizmet dökümü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.