49 Rehine

49 Rehine

Son dakika 49 rehine haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 49 rehine ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 49 rehine haber sayfamızda bulabilirsiniz.

49 Rehine

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 49 rehine gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 49 rehine haberi bulunmuştur. Tüm 49 rehine haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fuat Avni demişti demek doğruymuş
Fuat Avni demişti demek doğruymuş Demokratik Gelişim Partisi (DGP) Genel Başkanı İdris Bal, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Şah Fırat operasyonunun büyük başarı olarak gösterildiğini belirterek, “Ama durum aslında böyle değil...
29.09.2021 Gündem
Sınırlarımıza tehdit olursa harekât olur!
Sınırlarımıza tehdit olursa harekât olur! 49 rehine kurtarıldıktan sonra Türkiye’nin pozisyonunun değiştiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, koalisyon güçlerinin şu an hava ve kara harekâtı konusundaki ayrıntıları çalıştığını belirtti ve “Türkiye, üzerine düşen görevi yerine getirecek” dedi...
29.09.2021 Gündem
Başkonsolos Yılmaz 2 telefonu IŞİD'den saklamış
Başkonsolos Yılmaz 2 telefonu IŞİD'den saklamış IŞİD'in elinde rehin kalan 46 kişiden biri olan Başkonsolos Öztürk Yılmaz'ın 2 telefonu IŞİD'den sakladığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Dünya hayran kaldı!
Dünya hayran kaldı! IŞİD'in elindeki 49 Türk rehinenin başarılı bir uluslararası operasyonla kurtarılması dünya medyasında da yankı buldu.
29.09.2021 Gündem
465 kilometrelik yer değiştirme
465 kilometrelik yer değiştirme 1- IŞİD militanları geçen 11 Haziran günü Irak’ın Musul kentine girdi...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Başarılı bir kurtarma operasyonu
Erdoğan: Başarılı bir kurtarma operasyonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 49 rehinenin serbest bırakılmasıyla ilgili açıklama yaptı...
29.09.2021 Gündem
MİT rehine krizini nasıl çözdü?
MİT rehine krizini nasıl çözdü? IRAK’ta 11 Haziran günü Türkiye’nin Musul Konsolosluğu’na baskın düzenleyen IŞİD militanları tarafından rehin alınan Başkonsolos Öztürk Yılmaz ve 48 görevli tam 101 gün sonra serbest kalırken, onları özgürlüklerine kavuşturan operasyonun ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı...
29.09.2021 Gündem
Dünya basını böyle gördü
Dünya basını böyle gördü İngiliz medyası terör örgütü Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) elinde halen İngiliz rehinelerin de bulunması sebebiyle Türkiye'nin kendi vatandaşlarını bölgeden kurtararak Türkiye'ye getirmesine büyük ilgi gösterdi.
20.09.2014 Dünya
Abdullah Gül'den rehine açıklaması
Abdullah Gül'den rehine açıklaması "Bu tür durumlarda sabır göstermek gerekiyor...
29.09.2021 Gündem
Rehine operasyonunun perde arkası
Rehine operasyonunun perde arkası IŞİD'in 101 gün önce kaçırdığı Musul Başkonsolosluğu'ndan 49 personel çatışmayla değil, müzakereler sonucu ikna yöntemiyle kurtarıldı.
29.09.2021 Gündem
49 rehinenin 100 günlük serüveni
49 rehinenin 100 günlük serüveni Türk konsolosluk çalışanlarının rehin alındığı 11 Haziran'dan bugüne çok şey yazıldı, söylendi. İşte yapılan açıklamalar ve yaşanan süreç.
29.09.2021 Gündem
Serbest kalan Türklerden ilk kare!
Serbest kalan Türklerden ilk kare! IŞİD'in 11 Haziran'da kaçırdığı Musul Başkonsolosu ve 48 çalışanı, sabaha karşı Türkiye'ye getirildi. 49 Türk, Şanlıurfa'da bir kamu binasında bekletiliyor.
29.09.2021 Gündem
IŞİD'in elindeki 49 rehine serbest
IŞİD'in elindeki 49 rehine serbest Başbakan Ahmet Davutoğlu, IŞİD'in elinde alıkonulan Türk vatandaşlarını kurtardıklarını söyledi.
29.09.2021 Gündem
"ABD 5 bin asker gönderecek"
"ABD 5 bin asker gönderecek" ABD öncülüğünde IŞİD’e karşı kurulan “çekirdek koalisyonda” görev dağılımı başladı...
16.09.2014 Dünya
‘Elbette muhatabımız  hükümet’
‘Elbette muhatabımız hükümet’ Başbakan Davutoğlu’na yanıt veren CHP lideri, ‘yumuşama’ mesajı için, “Toplumu gerginlikten uzaklaştırmak istiyorsa bugüne kadar partisinde yapılan kimlik siyasetine son vermesi gerekir” dedi...
29.09.2021 Gündem
‘5 yıldır  neredeydiniz?’
‘5 yıldır neredeydiniz?’ New York Times’a konuşan Türk yetkili:
29.09.2021 Gündem
Türkiye’den iki talep
Türkiye’den iki talep ABD Savunma Bakanı Hagel, IŞİD’le mücadelede Türkiye’yi ikna için Ankara’ya geldi...
29.09.2021 Gündem
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Millet İttifakı'na seslenerek, "7’li masa Karadeniz gazı için ‘hani nerede’ diyordu. Bunların gözü var ama görmez" ifadelerini kullandı. İstanbul için müjdeleri peş peşe açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüme girecek konutlar için maliyetin yarısını devletin ödeyeceği "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasını duyurdu. Erdoğan, İstanbul'daki kira yardım miktarının 3500 liradan 5250 liraya yükseldiğini de açıkladı.
21.04.2023 Gündem
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 13. gün... Kritik bölgede Rus ordusunun bombardımanı sürerken Ukrayna ordusu ve halkının direnişi de sürüyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Direktörlüğü, Rusya'nın önemli bir generalinin Harkiv yakınlarındaki çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Rus güçlerinin ateşkes anlaşmasını ihlal ederek Mariupol kentinde mahsur kalan sivillerin tahliye rotasını bombaladığını söyledi. Rus kontrolüne geçen bölgede tank sivil aracı vurdu, görüntüler ise tüyler ürpertti. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya'nın tahliyelere engel olduğunu iddia ederek, "Rusya, Mariupol'da 300 bin sivili rehin tutuyor. Yapılan anlaşmalara rağmen tahliyelere engel oluyor." dedi.
8.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bu adam korkak, bu adam...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bu adam korkak, bu adam... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlediği mitingde müjdelerini sıraladı. Türkiye, tarihinde ilk kez kendi gemileriyle Doğu Akdeniz’de doğal gazın arandığını belirten Erdoğan, "CHP bunu bile dillerine doluyor. Meclis kürsüsünde Rumlarla aynı dili konuşup Rum tezlerine sözcülük yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar" dedi. Erdoğan ayrıca Kılıçdaroğlu için "Bu adam korkak, ürkek, pısırık. Şimdi de terör örgütünün başındakileri yanına aldı." diye konuştu.
6.03.2019 Siyaset
Rehine krizinde dikkat çeken detay
Rehine krizinde dikkat çeken detay Şanlıurfa’da eşini ve 4 çocuğunu rehin aldıktan sonra 29 saat boyunca polise teslim olmamak için direnen cezaevi firarisi Osman B.'yi etkisiz hale getirmek için harekete geçen polisin operasyon öncesi uyguladığı ilginç bir yöntem ortaya çıktı.
14.02.2017 Yaşam
AVM'de fidye operasyonu
AVM'de fidye operasyonu Fatih'te 30 bin euro fidye için kaçırılan Suriye'li eczacı Marvan Y...
19.02.2016 Yaşam
Hassas bölgelere Özel Kuvvetler
Hassas bölgelere Özel Kuvvetler Türkiye, hassas bölgelerdeki temsilciliklerini koruma görevini polisten alarak askere verdi...
29.09.2021 Gündem
‘Ben devleti Davutoğlu’ndan daha iyi tanırım’
‘Ben devleti Davutoğlu’ndan daha iyi tanırım’ Kılıçdaroğlu, MİT’in CHP’yi böleceği iddiası için vekillerin fişlendiğini ortaya koyan haberleri adres gösterdi. Başbakan Davutoğlu için de “Karikatür gibi adam...” dedi
29.09.2021 Gündem
‘Türk yetkililer bize hapiste iyi davrandı’
‘Türk yetkililer bize hapiste iyi davrandı’ İngiliz Times gazetesi, El Mikdad el Şaruri adlı IŞİD militanın, ‘Türkiye ile yapılan rehine takasının’ arka planını anlattığını yazdı...
7.11.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

49 Rehine ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 49 rehine haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.